Pagini

Proiectul "10"

Cei care ma urmaresc de ceva vreme probabil ca stiu ca eu eram tipa cu listele, si o perioada am renuntat, insa intr-o dimineata, m-am trezit si am nascocit un fel de proiect sa-i zic asa, sau nu stiu ce este, dar mi-am propus ca timp de 10 zile, in fiecare zi sa vizitez cel putin 10 bloguri, sa alerg cel putin 10 minute, sa fac cel putin 10 geno, 10 abdomene, s.a.m.d. pt. ca astfel vreau eu sa cred ca ma imping singurica de la spate sa fac ceea ce-mi propun.


So, ce credeti? Toata nebunia asta asta a inceput pe data de 12 a acestei luni si se va termina pe 22, exact 10 zile, apoi o sa vad cum o sa continui, cu 15- 20 de zile? Depinde de timpul liber pe care o sa-l am la dispozitie. Mno, ideea este ca mi-am facut listuta degeaba, m-am tinut de ea vreo 2, 3 zile, apoi am plecat la Craiova pentru o lucrare, si evident am ajuns topita de oboseala acasa, asa ca nici nu mi-a mai stat gandul la vizite, la alergat sau la citit. De citit intentionam sa citesc "Fata de hartie", dar nu am luat in considerare ca la sfarsitul lunii incep sesiunea, deci, cam greu... Ati citit voi cartea? Ce spuneti, merita efortul? Totusi as zice sa ma concentrez mai mult pe invatat in sesiune si sa fac doar ce se poate face, nu?
 
Anyway, ce spuneti, sa mai continui cu astfel de proiecte? Sa mai adaug ceva? Cam atat pentru azi, sa aveti un week-end placut. Nu e cel mai interesant post din lume, dar imi era dor de voi, de blog. Sunteti tucati.

10 comentarii:

  1. Succes in indeplinirea obiectivelor de pe lista! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. O idee foarte buna ^_^ Ma pun si eu sa fac o listuta de-ndata ce termin cu examenele pentru a avea timp sa le indeplinesc :) Sa-ti indeplinesti cu bine toate lucrurile de pe listuta si mult mult mult succes la examene. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  3. E o idee foarte buna! Doar ca, de obicei, intervin lucruri care nu erau luate in calcul la alcatuirea listei (plecarea la Craiova). Dupa parerea mea, nu conteaza ca ai fost intrerupta si nu ai putut continua asa cum ti-ai propus. Continua acum, asa cum iti permite timpul:) Pana la urma, trebuie sa fim flexibile cu noi insine:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu vreau sa ma apuc de Jane Eyre chiar daca a inceput sesiunea :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesantă lista și chiar sunt curioasă dacă te-ai ținut de ea până la capăt...
    Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. super idee! si eu am tot zis ca imi cumpar iar o agenda, cu toate ca prin lista mea se vor strecura si lucruri mai putin placute: 10 integrale, 10 ecuatii, cate 10 variante de bac pentru fiecare materie:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc pt anuntul numelui unei carti scrise e un autor de care nu auzisem, Guillaume Musso, desi se pare ca e pe locul 2 de popularitate in Franta contemporana.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)