Pagini

Deeeeci, 2013, ce mai faci tu Anule?

Sper ca stii ca mai ai putin si vei fi inlocuit, asa ca azi o sa fac un rezumat al tau sa vedem ce mi-ai adus!

Vorba aia, o sa incep cu inceputul: Fix in noaptea Anului Nou (adica anul trecut, se intelege), am aflat ca o tipa pe care eu o consideram una din cele mai bune prietene, s-a "sexat" cu un fost iubit. Am fost foarte dezamagita de mine pentru ca i-am acordat un rol important in viata mea, iar ea nici macar bunul simt nu a avut sa-mi nege sau sa-mi confirme, in timp ce baiatul a avut barbatia la el si a recunoscut, ulterior si-a cerut scuze, iertare, bla bla. 

Sa nu credeti ca sunt genul de fata care se cearta pe baieti, nu... M-am simtit ofensata pentru ca eu ma destainuiam la ea si ea la mine (cica), pentru ca am avut incredere in ea, pentru ca macar ar fi putut sa ma intrebe daca mai simt ceva pentru el, pentru ca exista 7 miliarde de baieti pe planeta si ea l-a ales tocmai pe ala stiind care sunt consecintele... In fine.

Sa continuam, am trecut peste dezamagire, nu a mai avut loc niciun eveniment "maret" pana la zilele orasului, cand am intalnit un baiat despre care v-am povestit aici, nu are rost sa ma repet. 

Intre timp a venit Pastele, l-am petrecut la Resita, ei bine, acolo am avut parte de momente minunate alaturi de persoane pe care abia le cunoscusem, dar care mi-au umplut inima de bucurie, v-am vorbit despre aceasta "aventura" aici

Hmmm, a trecut si Pastele, a venit vara, am dat licenta, am absolvit Facultatea si am inceput sa-mi caut un job. Nu m-am inscris in vara la Master desi intentionam, mi-am gasit un job, la Orange. Acolo am lucrat o luna, mi-a parut extrem de rau fiindca am fost nevoita sa-mi dau demisia, recunosc ca am fost dezamagita din nou de mine fiindca aveam impresia ca pot mai mult de atat, dar mi-am pastrat optimismul si am vazut toata intamplarea ca pe ceva pozitiv, am cules invataturile de aici si am mers mai departe.

Apoi m-am certat din nou cu o alta "prietena" pentru ca ea a considerat ca nu mai suntem prietene dupa 14, 15 ani de prietenie si ca are dreptul sa se vada cu fostul despre care v-am zis ca l-am intalnit de zilele orasului. Atunci increderea mea in oameni a scazut drastic, am inceput sa ma izolez si sa nu mai accept oameni noi in viata mea... 

In toamna am avut norocul sa mai prind un loc la Master, mi-am gasit alt job, programator (in sfarsit ceva ce-mi place) iar odata cu noul job am descoperit ca mai exista si oameni buni pe lumea asta, oameni desosebiti care iti castiga admiratia si respectul prin ceea ce sunt, nu prin ceea ce vor sa para. Dupa cum stiti lucrez si in prezent pe acelasi post, well, acum sunt in vacanta, dar ati prins ideea.

De Craciun am primit o gramada de cadouri, printre care si un laptop, mi l-am dorit de foarte mult timp si in sfarsit dorinta mi-a fost indeplinita: "Good things come to those who wait (or to those who work their asses off and never give up, heh)!"

Siii cam astea sunt evenimentele importante din acest an care si-au lasat amprenta asupra mea. Aaa din vara pana acum m-am mai intors in trecut de vreo 2 ori, aici ma refer la relatii, dar bineinteles ca totul a fost in zadar. Am mai cunoscut un baiat care la inceput mi s-a parut "special", insa apoi si-a pierdut din "stralucire", so, pe plan amoros nimic interesant.

P.S. : A mai avut loc un eveniment foarte important in viata mea pe care nu doresc sa-l impartasesc aici, acum, poate pe viitor cine stie... multumesc pentru intelegere.

Ce am invatat in acest an? Pai nu am invatat prea multe, doar am inteles sa zicem asa ca exista prietenii (in majoritatea cazurilor) atata timp cat la mijloc exista un interes, indiferent de ce natura are acesta. 

Am inteles ca oamenii se pun pe ei pe primul loc si ca sacrifica alti oameni pentru egoismul lor. Am pierdut oameni, am castigat oameni, am ras, am plans, am inteles ca nu este un semn de slabiciune sa plangi, o daaa, are efecte benefice asupra tenului si a sanatatii in general. So, cry baby, cry, haha!

Am mai inteles si ca prietenele isi fac Revelionul cu tine cand sunt singure, caci atunci cand isi fac iubiti isi (repet, repet, argh) fac planuri cu ei si pe tine te lasa pe dinafara, iar asta este perfect normal fiindca asa face toata lumea, partea proasta e ca eu nu-s ca toata lumea si tocmai de aceea am decis ca anul acesta de Revelion sa stau acasa. 

Sa va spun mai pe indelete de ce am luat decizia asta: Anii trecuti, de cand n-a mai fost tati am tot plecat ba in oras, ba pe la cunoscuti in noaptea dintre ani si am lasat-o pe mami singura, fapt care nu m-a facut fericita deloc, insa ziceam sa fiu si eu "in rand cu lumea" sa merg sa ma "distrez", iar mami nu a avut nimic impotriva, ba chiar m-a incurajat... 

Da' uite ca anul asta am pus in balanta cine, ce merita si cat si trebuia sa-mi dau seama de mai demult de treburile astea. In primul rand mami meu merita sa fie fericita, si in al doilea rand, eu merit sa fiu fericita, si am inceput sa fac cam ce ma face pe MINE fericita, iar statul cu mami de Revelion si de sarbatori ma face fericita (sunt sigura ca si pe ea, poate mai mult decat pe mine), chiar daca ne uitam la tv si nu discutam prea mult pe nu stiu ce tema, e vorba de prezenta ei, nu stiu daca intelegeti (cand esti plecat la serviciu zi de zi, parca vezi altfel lucrurile cand vine vorba de "acasa")

Probabil cand o sa am in viata mea si alte persoane importante care sa merite si a caror prezenta sa ma faca la fel de fericita cum ma face prezenta mamei, atunci o sa ma mai deplasez de acasa mai ales in zilele de sarbatori, pana atunci imi vad de treaba mea si fac ce-mi place, cel putin pe moment. 

Cat despre rezolutiiile pentru 2014, ce sa va zic? Pai cu siguranta o sa-mi pastrez optimismul si anul ce urmeaza sau cel putin o sa incerc. Imi doresc sa cunosc oameni noi, de ce nu, chiar sa leg prietenii noi cu oameni care ma fac fericita si viceversa. 

Imi propun sa continui dezvoltarea mea personala, adica sa citesc mai mult, sa invat mai mult, sa fac mai mult sport, sa fac tot ce ma face fericita fara sa ma tem de ce gandesc si spun altii. De asemenea vreau sa sa devin cat mai buna in tot ceea ce fac pentru ca pana mai ieri eram gata sa renunt, inca ma mai simt coplesita, dar cuvintele voastre m-au facut sa ma gandesc de doua ori. 

Si cam atat, asta sta in putinta mea, vreau sa fiu si surprinsa, sper sa am parte doar de surprize placute, hi hi. Si mai sper sa aveti si voi parte de surprize frumoase si de tot ce este mai bun in 2014. Sa apreciati mai mult ceea ce aveti, sa luptati pentru ceea ce va doriti si sa fiti sanatosi si fericiti! 

Multumesc ca mi-ati fost alaturi in acest an, sper sa-mi fiti alaturi in continuare si va inviti sa-mi spuneti intr-un comentariu cum a fost 2013 al vostru. Sunteti tucati!

sursafoto: www.weheartit.com

38 de comentarii:

  1. Un An Nou fericit alaturi de cei dragi! La multi ani! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu ai avut un an încărcat .AI FOST fericită dar și trisstă ,asta e de înțeles .
    Sper că anul 2014 să fie mai bun de cât 2013 și să fii fericită și iubită.Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat :) multumesc mult :* si anul tau sa fie mai bun:* kissez

      Ștergere
  3. Ha? :))

    Și zici că lucrai la Orange? Ah! Data viitoare îmi iau un abonament de la Orange. (în caz că o să mai ai de gând să aterizezi pe acolo) :>

    RăspundețiȘtergere
  4. Fiecare nou an este un nou început, un punct de plecare. Fie ca anul 2014 să-ţi aducă multă bucurie, dragoste şi muuult noroc. Sper ca toate visele şi speranţele tale să devină realitate, iar noul an să-ţi lumineze drumul către o viaţă aşa cum îţi doreşti! La mulţi ani! Eliza.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aww, scumpa, ai avut parte de un an plin. Atat intamplarile fericite cat si cele mai putin fericite ne determina sa fim ceea ce suntem. Important este sa invatam din orice si sa ne autodepasim, sa fim azi mai buni ca ieri.
    Un an nou excelent iti doresc si sa ai parte de tot ceea ce ai visat!
    Te pup dulceee! :)
    P.S: Si eu stau acasa de revelion si ma simt perfect, n-am nicio problema cu asta :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare rau ca ai fost dezamagita in felul asta, e oribil, dar pe de alta parte ,ma bucur ca ai cunoscut oameni frumosi, si intotdeauna sa iti amintesti ca oricat de mult te-ar dezamagi cineva tot exista macar un om frumos, ideea e nu sa renuntam la incredere ci sa avem grija cui i-o oferim.

    Trecand peste asta, ai avut un 2013 frumos, si eu doresc ca si in anul acesta sa ai parte de bucurii, sa iubesti si sa fii iubita mult mai mult decat in anul precedent, si desigur sa fii sanatoasa, ca si asta e important!

    2013 al meu, a fost frumos, cu o exceptie , o dezamagire din partea celei mai bune prietene, nu ca in cazul tau dar durereoasa, in rest, frumos.

    >:D<
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ok draga mea. Am trecut peste, usor usor imi revin. :D Lasa ca inseamna ca nu iti era prietena... :)
      Ma bucur ca ai avut un an frumos:D Pupicel :D

      Ștergere
  7. Un an nou în care rănile sufletești să ți se vindece, în care să ai puterea să îi ierți din toate inima pe cei ce te-au rănit, un an în care sa simți într-un mod special dragostea pe care Dumnezeu o are pentru tine. Cu drag, Melania :)

    RăspundețiȘtergere
  8. La mulți ani,scumpo!
    Să ai un an plin de bucurii,sănătate și multe împliniri!
    Te pupic cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sper ca acest an sa iti aduca mai multa fericire.. si poate mai multa fericire pe plan sentimental!:)
    La multi ani si un An Nou fericit!!! Te puup!! :**

    RăspundețiȘtergere
  10. As spune eu ce s a intamplat important pentru mine anul trecut dar nu cred ca trebuie facut public:)) pana una alta iti urez tie la multi ani ai succes in tot ce ti ai propus:-*

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-a placut tare mult sinceritatea din postarea asta. Nu ca alta data n-ai fi, dar acum m-ai "coplesit". Imi place ca nu ti-ai pierdut optimismjul si ca ti-ai dat seama ca TU esti cea mai importanta persoana din viata ta. Cat despre stat acasa de rev cu mami, sunt total de acord.
    Iti doresc ca 2014 sa-ti aduca multe bucurii si putine dezamagiri, si iti doresc sa ti se indeplineasca visele! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mereu sunt sincera ca nu am nimic de pierdut :) Multumesc la fel <3 pupicei

      Ștergere
  12. Heii :* sper sa ai un an nou fericit si plin de realizari >:D<

    RăspundețiȘtergere
  13. fetele ca tine sunt apreciate dar in foarte putine cazuri sunt iubite> asa sunt oamenii din ziua de azi

    RăspundețiȘtergere
  14. un an cu cat mai putine dezamagiri
    fetele sincere sunt apreciate de multa lume,dar din nefericire nu sunt iubite asa cum ar merita sa fie iubite

    RăspundețiȘtergere
  15. Un an nou frumos plin de realizari si de impliniri!

    RăspundețiȘtergere
  16. sa ai un an bun si sa cunosti cat mai multi baieti, asa trebuie, sa ai de unde cerne :)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)