Pagini

Povesti la miez de noapte: despre videochat.

Hello there! Ce faceti? Eu doar ce am terminat de facut bradutul si in timp ce-l faceam mi-am amintit de o discutie pe care am avut-o aseara cu o prietena din liceu. M-a sunat sa-mi ureze sarbatori fericite si din vorba in vorba depanand amintiri, am adus in discutie un tip care avea impresia ca prietena asta a mea facea videochat, zau ca am ras copios pe seama lui, tipul chiar o ameninta ca o spune parintilor, va dati seama cat il ducea minte, nu? 

Trebuie sa va mai spun ca pe vremea aia (in liceu) aveam impresia ca practicarea videochat-ului este ceva extrem de rusinos, insa acum am facut cautari mai pe indelete despre acest subiect si am descoperit ca exista firme/ studiouri de videochat in toata tara/ lumea: studio videochat in Galati, in Bucuresti (mai ales), in Timisoara, s.a.m.d. si ca acestea acorda sume frumusele angajatilor lor. De asemenea, videochat-ul nu tine doar de sex, adica doar de oferirea anumitor servicii cu tenta sexuala, videochat-ul poate fi utilizat si de cei care doresc sa cunoasca oameni noi, sa evadeze din rutina zilnica si sa se relaxeze, castigand si bani pe langa asta.

Va marturisesc si sper sa nu par deplasata ca treaba asta cu videochat-ul nu mi se mai pare chiar asa de nu-stiu-cum, daca cei care lucreaza in acest domeniu nu sunt rusinati inseamna ca sunt foarte open-minded ( ca sa fie clar: aici fac referire la cei care fac videochat si intra in categoria non-adult, de ceilalti e clar ca sunt lipsiti de multe lucruri, printre care si de inhibitii, anyway, fiecare face ce vrea, nu?)

Personal consider ca e mult mai rusinoasa prostitutia, asta nu este chiar o meserie, insa videochat-ul, mai ales ce nu tine de adult stuff nu este ceva rusinos, este un job ca oricare altul si cred ca trebuie sa fii facut pentru asta. Si banuiesc ca v-ati prins ca prietena mea nu era facuta pentru asta, eu nici atat, desi este o modalitate destul de usoara prin care faci bani rapid. Si sa mai stiti si ca as fi tare curioasa sa port o discutie cu cineva care face videochat, adica sa-mi vorbeasca despre asta, despre cum s-a simtit la inceput, cum a evoluat, despre tot. Hmmm, voua nu va starneste curiozitatea?

Mno v-am lasat ca este tarziu. Sa aveti o saptamana magica. Sunteti tucati. Btw, sper ca ati fost cumintei caci mai este putin si vine Mosul, la mine a venit deja, o sa va povestesc in alta postare ce bunatati m-a adus (de laptop parca v-am spus deja).

5 comentarii:

  1. Esti tucata!:)):*
    Nici mie video chat-ul nu mi se pare rusinos daca nu are legatura cu un fel de prostitutie, ca sa-i zic asa:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Videochat-ul este o formă de prostituţie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu vad videochatul ca pe oricare alt job la care te duci si iti faci treaba pentru care esti platita. Trebuie sa fi dezinhibata si gata de distractie. Si nu te atinge nimeni! E mai usor decat sa fi dansatoare la bara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa faci videochat nu este nici pe departe rusinos. Sa nu uitam ca este o activitate legala in Romania inca din 2003.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)