Pagini

Fetele de la salonul de masaj erotic Artemis Masaj


Terapia cu masaj senzual/erotic nu este folosita doar in scopuri sexuale si nu trebuie neaparat ca aceasta sa preceada un act sexual. Intentia reala este de a folosi masajul senzual pentru relaxare, destindere, pentru a invata cum sa fii cat mai deschis la emotiile partenerului tau si de a experimenta un nivel mai ridicat de placere in relatia ta cu acesta(in general), inclusiv in relatiile intime. Cand vorbim despre intimitate nu vorbim doar despre sex, ci si despre experimentarea sentimentelor la un nivel mai profund. Cu toate aceste lucruri in minte, aici sunt cateva intrebari frecvente despre terapia prin masaj senzual.

Masajul senzual este cunoscut si sub alte denumiri ?

In functie de zona in care locuiti, s-ar putea ca dvs. sa fi auzit si de alte denumiri ale acestui masaj. Unele dintre aceste alte denumiri pot fi: masaj erotic dupa cum spuneam mai sus, masaj tantric, s.a.m.d., iar felul in care decurg acestea in general este acelasi indiferent de ceea ce se spune. Aceasta forma de masaj poate fi utilizata pentru a va imbunatati "performanta" sexuala.

Cum este masaj senzual diferit fata de masajul conventional ?

Terapia de masaj senzual are multe din aceleasi efecte relaxante, emotionale si fizice asupra sanatatii ca si masajul convențional, totusi diferenta mare intre acestea este ca masajul erotic se concentreaza mai mult pe zonele erogene ale trupului, acest lucruu nefiind scopul principal al masajului traditional  In timp ce aceasta nu conduce intotdeauna la actul sexual, terapia de masaj senzual este folosita pentru a creste nivelul de excitare sexuala intre două persoane. De asemenea, spre deosebire de masajul conventional, acest tip de masaj mai poate fi folosit  si ca preludiu, iar anumite tehnici pot fi incorporate chiar si in actul sexual.

Cine ofera masajul erotic de obicei? Femeia sau barbatul?

S-au scris foarte multe despre tainele masajului erotic, despre utilitatea lui, chiar eu v-am vorbit putin despre, de asemenea sunt site-uri specializate care ofera sfaturi/ instructiuni despre practicarea sa (asapteadimensiune.ro), insa nu exista o regula care sa ateste ca doar femeile fac masaj erotic sau doar barbatii. In mod normal, pentru o mai buna functionare a cuplului ar fi indicat ca masajul sa fie facut reciproc, adica ambii parteneri sa aiba parte de placere, se stie ca ce dai, aia primesti, asa ca... 

Dar ca sa raspund la intrebare, in general femeile sunt cele care ofera masajul erotic, acestea fiind renumite pentru senzualitatea de care dau dovada, de maiestria cu care isi exercita miscarile si de implicarea lor in aceasta meserie. Daca vreti sa aflati mai multe, va recomand sa incercati macar o data aceasta terapie de masaj si sa o intrebati pe fata de la masaj erotic despre ceea ce simte si crede cu privire la arta ei. Sunt mai mult ca sigura ca o sa fiti surprinsi de raspuns. Merita, mai ales ca sunt sarbatorile, ar fi cadoul perfect pentru dumneavoastra si de ce nu, ar fi cadoul perfect si pentru partenerul dvs. 

Evadati pentru cateva momente din rutina zilnica si intrati intr-o lume cu totul noua, lasati-va purtati de val si cu siguranta n-o sa regretati. Sarbatori fericite!

sursafoto: www.google.com
Guest-post

7 comentarii:

  1. Pe meleagurile noastre, sexul e ,,produsul" cel mai căutat, din păcate! Ceea ce ne-ai prezentat tu la modul teoretic, nu are legatura cu realitatea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau un masaj erotic doar de la iubitul meu :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place foarte mult articolul,e un punct de vedre din care nu privisem pana acum masajul erotic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am inteles de ce referirile la erotic sunt intotdeauna cu din pacate. Si nici dde ce doctorii pentru orice durere intotddeauna recomanda pastile si niciodata nu recomanda aspirina saracului! Suntem oare singurul popor de pe planeta care sufera de pudibonderie acuta?

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum credeti ca ar prefera doamnele masajul? Performat de catre un barbat sau de catre o femeie?

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)