Pagini

Tehnologie de ultima generatie pe site-ul Idmag.ro

Hello dragilor. Sper ca sunteti ok si ca va pregatiti cum se cuvine de sarbatori (mai ales sufleteste), hihi. Eu am luat vacanta, asa ca o sa-mi fac mai mult timp pentru blog si o sa incep sa fac asta chiar acum. V-am povestit eu mai de demult cam care ar fi criteriile mele in functie de care mi-as achizitiona un laptop, iar in top se afla aspectul; ei bine, ce credeti? Zilele astea mi-am dat peste cap "principiile" fiindca am fost pusa in fata faptului implinit si evident aspectul noului meu laptop a fost ultima chestie de care am fost interesata (m-am surprins singura), cum spunea toata lumea: perfomanta e importanta, daca tot dai banu' sa dai pe ceva calumea, nu?

Bine, acum nu sa credeti ca ma laud sau ceva, dar mai inainte am cerut si eu cateva pareri de la specialisti sa zic asa, si consider ca am facut o alegere buna (mai ales ca are si Sistemul de Operare, Windows 8 instalat si care btw e super misto, il recomand). In caz ca sunteti curiosi, l-am achizitionat de pe emag, fix in ziua in care acestia isi serbau nu stiu cati ani de la deschiderea magazinului lor si am beneficiat de o reducere bunicica si uite asa am dat si de un alt site interesant, Idmag.ro, singurul magazin online care este destinat pieței de mobilitate din România.

Acesta comercializează peste 85.000 de aplicații și servicii de la cei mai importanți furnizori de tehnologie la nivel internațional. Mai pe scurt, la ei pe site gasiti tot ce vreti, de la calculatoare pana la cititoarele mobile de coduri de bare. Probabil va intrebati ce sunt cititoarele acestea, ei bine, cititoarele mobile de coduri de bare sunt mai mult decat utile atunci cand vreti sa comercializati ceva, ele va ajuta sa faceti vanzare, sa faceti invetar, bilant, practic va ajuta sa faceti totul (parca am folosit si eu la Orange unul, hmm).

Also, daca va intereseaza mai pe indelete subiectul am mai gasit un site cu informatii asemanatoare, Clubitc.ro, cine stie, poate cineva doreste sa-si deschida o afacere si are nevoie de tehnologie de ultima generatie ca sa-i mearga afacerea ca pe roate, hihi.

De asemenea, sa stiti ca e primul meu articol facut de pe laptopuc, ihihihi, iar daca vreti un review cu privire la aplicatiile pe care le are si cum ma inteleg cu el, you can tell me si poate se rezolva, pana atunci va las cu Idmag si "bunatatile" lui. Week-end placut.


Un comentariu:

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)