Pagini

Curatenie, atat in casa, cat si in suflet

Buna dimi! Sper ca sunteti bine si ca a trecut Mosul pe la voi (chiar eu l-am trimis, hihi), mie mi-a adus anul acesta o gramada de chestii, probabil ca a decis sa se compenseze pentru anii in care m-a uitat, well, senchiu. Ieri am avut parte de un comentariu rautacios pe Facebook, culmea din partea unei fete, habar nu am cum ajunsese in lista mea de prieteni, asa ca imediat dupa intamplare am decis sa fac curatenie pe Facebook... Eu stiam ca fetele sunt rele, dar totusi... In fine.

Hmm, ca tot am adus vorba de curatenie, vreau sa va recomand o firma de curatenie Bucuresti, aceasta ofera solutii complete in ceea ce priveste curatenia si intretinerea. Firma are in spate o experienta de peste 13 ani in domeniul prestarilor de servicii, iar specialistii lor va pun la dispozitie cunostintele acumulate dealungul timpului, ajutandu-va in derularea afacerilor voastre. 

Mai bine intrati la ei pe site, acolo o sa gasiti informatii despre preturi, care sunt accesibile bineinteles, avantajele de care beneficiati daca apelati la serviciile lor, unul dintre acestea fiind: curatenie impecabila, efectuata discret si la ore care nu va afecteaza desfasurarea activitatii voastre (cui ii place sa fie deranjat de cineva cand are treaba?); De asemenea pe pagina lor gasiti si un formular de angajare, in cazul in care doriti sa faceti parte din echipa, si un formular de contact. Sa nu uitam de fotografii cu angajatii. 
Util as zice eu. Uneori pe langa curatenia de pe pagina de Facebook, este buna si cea din casa, dar cea mai buna este curatenia sufleteasca. Din pacate pentru sufletele noastre nu exista firme speciale care sa faca asta, dar cine stie, poate cu timpul se vor infiinta, e o idee buna, nu?

Mno, cam atat pentru azi, ma pregatesc sa ies la cumparaturi pe ultima suta de metri, data viitoare va prezint realizarile mele din anul acesta, dar si rezolutiile pentru anul viitor, e destul de greu sa-mi gasesc cuvintele fiindca 2013 a fost un an cu adevarat plin. 

A, daca stau bine sa ma gandesc va pot spune una din rezolutii de pe acum, iar asta se refera la curatenie, n-o sa mai accept pe oricine in viata mea reala si nici pe teritoriul virtual, e mai simplu asa, intretin curatenia, mwahahahaha. Pastrati-va curat, atat in casa, cat si in suflet. 
Sa aveti un weekend fain. Sunteti tucati.

sursa foto: www.helpmultiservices.ro

7 comentarii:

  1. E mai bine să facem singuri curăţenie decât să apelăm la ajutor specializat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Distractie placuta la cumparaturi :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Curatenie? Daca ideea asta ne-ar veni mai des... Scuze! Eu vorbesc? E, care nu mai intru pe net decat din An in Paste (pardon! Craciun). Ma gandeam la un servicu de cauratarea a sufletelor. Mop, detergent, carpa de praf... "Ce a cazut din carpa cand am scuturat-o pe fereastra? O amintire veche, neesentiala!"

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo! M-ai uitat cu K-al meu! Bineee...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Incerc tot timpul sa mentin curat atat in suflet cat si in casa...
    Momente magice alaturi de cei dragi, iti doresc! Te-am pupat! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Curatenie in suflet...sunt in cautarea unui burete ce poate sterge ceva din suflet sau pe cineva din suflet.. pt asta ai recomandari? Vreo firma ceva?:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Un an nou fericit, plin de speranta si fericire!!:)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)