Pagini

Despre baietii care "ies la agatat" pe Facebook

Am ajuns sa tin lectii baietilor de pe Facebook care incearca sa ma agate, cum? Pai probabil o sa ma credeti nebuna, dar toti ciudatii se baga in seama si nu vreau sa fiu ipocrita si sa zic ca ma deranjeaza, e ok, sunt o persoana sociabila, chiar imi place sa schimb pareri, sa cunosc persoane noi, mai ales ca pentru asta a fost facut Facebook-ul, dar stiti ce nu-mi place? 

Modul de abordare al acestora, adica pe bune acum, altceva in afara de "Buna, cf?" (in cazurile fericite te saluta), "De unde esty?", "Frumoaso cati ani ai?", "Dragutza vrei sa ne cunoastem mai bine?", "Ce te-as f*te!" (daa, exista si din astia) sau "Cmz papusa, esim si noi la un suc?", nu exista? Pe bune, pe buuuuuuuuune, tastatura are litere, muuuulte litere, aceste litere formeaza CUVINTE, cuvintele la randul lor formeaza propozitii, deja daca mai aduc in discutie frazele cred ca cer prea mult, pentru numele lui Dumnezeu, nu sunteti in stare sa deschideti un subiect calumea cu care sa atrageti atentia unei fete? (Probabil o sa ziceti ca si exemple de mai sus sunt propozitii, ha, poate asta vedeti voi, eu vad doar "bla bla bla")

Aaa si inca o chestie, daca Facebook-ul ofera posibilitatea sa ne share-uim informatiile, de ce dracului nu le verifica nimeni? Eu daca as "iesi la agatat" primul lucru pe care l-as face ar fi sa ma informez despre persoana respectiva si stiti de ce? Pentru ca vreau sa vad daca avem lucruri in comun, vreau sa stiu ce subiecte sa abordez ca sa mi se acorde atentie, etc... Mai bine zis nu ma bag ca proasta in seama pentru ca, credeti-ma, prostia nu atrage pe nimeni...

Se presupune ca atunci cand te bagi in seama cu cineva esti interesat de acea persoana, deci arata-i asta, dar daca ti-e lene sa citesti (sau nu te duce mintea) nu stiu de ce naibii te mai obosesti cu replici de cacat pentru ca nicio fata cu tiglele pe casa nu o sa stea la discutii cu tine sau ma rog, aici vorbesc din punctul meu de vedere, ori ma deranjezi cu ceva interesant, ori dispari!

Asadar, in speranta ca m-am facut inteleasa, tin sa le transmit inca un mic mesaj baietilor care isi incearca norocul pe Facebook: nu tot ce zboara se mananca!

Sa aveti week-end fain. V-am tucat.

47 de comentarii:

  1. Pai in primul rand ai posibilitatea sa ii ignori
    Si sa nu stai pe chat. Evident ca atunci cand stai pe chat o gramada de prosti or sa te considere "available" :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eh, sa fim seriosi, acum n-am voie sa stau pe chat.

      Ștergere
    2. Da la chat poti sa pui persoanele la care sa apari online, la restul poti sa apari offline

      Ștergere
    3. am 400 de oameni in lista, mi-e lene;)) le dau block cand ma supara.

      Ștergere
  2. =))))))))))))))))))). Îmi place maxim postarea ta!:))))))))))))))))
    Cred că ți s-a zis ”frumoas-o” , right ?:))))))))

    *hugs*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ohhh...doamne...M-ai amuzat copios cu asta :)) pe bune :))
    Tu ii pui pe acesti baietasi sa-si puna mintea la contributie si sa aduca noi cuvinte, dar e ca si cum i-ai pune sa dea cu vasla, dupa 5 minute obosesc :))

    Esti geniala Lavinia :* Mi-a placut la maxim articolul acesta >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. buna..cati ani ai si cum te numesti ? dar trecand peste nu vrei sa ne vedem si noi =)))))))))))))))))))))))))))))))..bun asa interesanta postare..dar defapt asa e...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da asa e facebook stie tot....o sa il intreb de gagicamea =))Ce tot face ea in baie cand se duce:-? sunt foarte curios....ca dupa 3-4 zile nu mai vrea sa facem nimic si vreau sa stiu de ce=)))

      Ștergere
  5. Stiu si eu cum e :-j
    Uneori scapi usor de ei daca vorbesti mai urat;))
    De obicei cand le zic ca nu imi place nimic la ei ma lasa in pace."D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. lasa ca altii daca le vorbesti urat incep sa injure, deci...

      Ștergere
  6. Da...și mie mi se tot întâmplă și majoritatea sunt deranjanți, nu amuzanți. Au fost și cazuri mai fericite, unde am ajuns să mă împrietenesc cu cineva. Oricum, în lista de prieteni am doar persoane pe care le cunosc, iar restul sunt abonați. Mă stresau anumite persoane cu cererile de prietenie și am făcut în așa fel încât, deși nu am 18 ani, ci 16, să am profil public cu abonați. Astfel, m-am scăpat de o grijă...pe jumătate, fiindcă unii trimit mesaje întrebându-mă dacă le dau add. Îmi place atenția unora, dar nu și nesimțirea altora sau dezinteresul total. Ai scris bine, ar putea să se uite la ce postăm înainte să înceapă o conversație.
    În această postare ai scris adevăruri, însă trebuia să eviți câteva cuvințele. Oricum, îți susțin ideile de aici !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mmmmh, da, ma cam ia gura pe dinainte:D Oricum ideea ta cu abonatii imi place, cred ca o sa fac si eu la fel. Aaa si imi place ca te respecti! :D

      Ștergere
  7. =))))ioiii in sfarsit!!!credeam ca sunt singura care pateste faze din astea:)))partea cu "frumoas-o" imi place cel mai mult,e printre preferatele mele as putea spune:))Prima intrebare e mereu ce faci dupa care urmeaza: ai prieten?...a nu? si nu vrei sa ai?:)))Incep sa cred ca in curand fb-ul o sa se transforme in site de matrimoniale pentru frustrati:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Mare adevar ai spus aici! Dar heeey ai dat exemplele bune...adica nu sunt chiar complet analfabeti...sun d'aia care nu stiu ca pe tastatura exista litera "c" ci doar "k" si multe alte litere le lipsesc de pe tastatura :)) dar e bine ca sunt "baieti de baieti" si improvizeaza :))

    RăspundețiȘtergere
  9. sunt si proaste care inghit ce zic aia, stai linistita :))

    RăspundețiȘtergere
  10. De asta am renuntat la "facebooci" ... prea a devenit un hicinci ... si ai mare dreptate la ce tastezi pe aici ... ar trebui sa existe posibilitatea de taguire a profilului cuiva cu "cocalar" si/sau "pitzipoank" ... macar sa stie lumea cu cine "are placera" ^_^

    RăspundețiȘtergere
  11. din nefericire perfect adevarat ce spui. geme netul de idioti. dar am ras cu pofta la postarea ta. mi-a placut stilul :))

    RăspundețiȘtergere
  12. :D Hehehehe ..astfel de exemplare sunt de cand lumea si pamantul si le regasesti peste tot, acum facebook-ul le-a dat inca o sansa sa dovedeasca cat de mitocani pot fi si cate de putin stiu despre cum se poate o cuceri o fata/femeie.

    O duminica minunata!

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am intalnit ceva gen"Eu sant impresionant de tine,nu vrei sa de antalnim?"
    Funny!:)):))

    RăspundețiȘtergere
  14. "Ce faci, papusa? Iesim si noi la un suc zilele astea? Hai, nu ma refuza, am scris corect." Hahah :)))

    RăspundețiȘtergere
  15. Pana la urma Facebook e o retea de socializare. E ceva normal sa te abordeze tot felul de persoane, nu?

    RăspundețiȘtergere
  16. Au fost și cazuri mai fericite, am regasit vechi amici, de care nu mai stiam nimic. Deci, iau si cealalta parte a paharului! Zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  17. Haha cat mi-a placut asta:)) peste tot.dam de specimene dinastea nu numai pe facebook:-j eu si pe strada:))) la inceput ma enervau dar acum am inceput sa rad de ei a si sa ii zic prietenului meu sa le dea "o mama de bataie":)) ca de numai cand sunt singura sau cu prietenele se intampla ca in rest...doamne ajuta nu.Eu pe facebook nici.nu prea stau online iar asta ar fi si unul dinte motive.:)) oarecum ..trebuie sa ii.ignori iar daca iti vin cu replici dinastea ii stergi frumusel din lista ..nu ai cum sa te pui la mintea lor care nu o au:-j desi o injuratura tot merita.:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A daaa, da, am uitat sa precizez ca sunt astfel de persoane care fac asa si pe strada, eh, pe aia ii evit, oricum, nu prea imi prind eu mintea cu tot prostul :D

      Ștergere
  18. Dar fetele cum agata baieti ?
    Pe strada sau pe retele de socializare ?
    Sunt doar curios . :P

    RăspundețiȘtergere
  19. cum ai putea sa incepi o conversatie cu o necunoscuta altfel decat cu un "Buna" astepti sa vezi daca musca...daca nu iti ceri scuze "am gresit! Cautam pe altcineva" =))

    RăspundețiȘtergere
  20. @C.L.M. ms mult ptr articol chiar aveam nevoie de putina "imbarbatare" inainte de a trece la actiune :) chiar vroiam sa vorbesc cu fata asta si dupa cateva "mici" conversatii m-am ales cu un nr de telefon si o porecla noua :) acu sper sa nu fiu "on the wrong side" adica pe partea gresita friend zone ca daca da ma supar si i zic "fai,vrei sa fii cu mine sau nu?" dar dupa mica impresie pe care ea mi-a lasato sunt sigur ca va raspunde cu "sau"

    deci ms mult inca odata c'est la vie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))) sau :)) o cunosc pe tipa? :> cu placere oricum :P

      Ștergere
  21. C.L.M Lasa-mi fb-ul tau vreau sa incep o conversatie cu tn poate nu am sa te dezamagesc 😉

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)