Pagini

Cum agata fetele pe Facebook?

Dupa ce am facut articolul acesta, multa lume m-a intrebat: "Bun, bun, asa agata baietii, dar fetele, nu agata pe Facebook? Si daca da, cum?". Zau ca mi-a placut intrebarea, buna asta, dar buna de tot si vreau sa va spun ca din punctul meu de vedere (auzite, vazute, etc.) pe Facebook exista doua tipuri de fete si anume: cele care agata direct si cele care se lasa agatate.

Primele is alea care trimit cereri si chiar mesaje ca disperatele tipilor singuri/combinati (n-are importanta), ele intra in discutii cu orice handralau cu fel si fel de replici de agatat gen: "Buna frumosule, stiu ca nu ne cunoastem, dar voiam sa-ti zic ca-mi place de tine...",  "Buna, cmf?", "Hey, ce poze misto ai!" , bla bla. Astea-s la fel de penibile ca tipii de care va povesteam in postarea amintita mai sus (eu am fost indulgenta cu modul lor de exprimare ca sa nu mai fiu trasa de urechi, hihi). 

A doua categorie de fete include "bighiboaicele" (vorba unui prieten) care posteaza poze pe Facebook aproape in curu' gol sau aproape cu balcoanele pe afara (desi am vazut o scarboasa care si-a facut poza naked si a pus-o pe face, dar sa trecem peste), iar la descrierea pozei pun un citat (de pe net, bineinteles) din ala emotionant despre iubire, zambete sau despre aia care "le-au pierdut ca prostii" (ele fiind niste super-fete), aaa sau saaaau au descrieri despre alte parasute care le fac "concurenta" si care is invidioase pe ele, pfoaaaai, era sa uit de citatele alea in care saracutele se plang ca traiesc o iubire neimpartasita si o poarta in suflet (adica in cur... wtf?) s.a... Revenind, deci asta este a doua categorie, fetele acestea ceresc practic atentie, asteapta sa fie bagate in seama, iar cand sunt bagate in seama fac pe inabordabilele si rahaturi d-astea...

Bine, acum eu probabil sunt mai rea si vad doar partea urata a Facebook-ului (nici nu cred ca exista o parte frumoasa in afara de promovarea blogurilor si reclama la accesorii sau mai stiu eu ce), dar aici interveniti voi, cum? Ei bine, vreau sa-mi spuneti daca mai sunt si alte categorii de fete care "ies la agatat" pe Facebook ca-s tare curioasa pentru ca v-am zis, eu vad doar chestiile nasoale... 

Aaaa si apropo, imi cer scuze ca am intarziat putintel cu noua tema pentru guest post-uri, mai multe detalii gasiti aici si sunteti invitatii mei, abia astept sa va citesc povestile!!!

Seara faina.

21 de comentarii:

  1. Monica, corectează-ţi titlul (pe, nu de).
    În altă ordine de idei, nu sunt obişnuit cu prescurtările. Ce înseamnă wtf?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Opsi :)) Wtf? What the fuck? Adica: care-i treaba? (traducerea frumoasa)

      Mersi pt atentionare:P

      Ștergere
  2. Nu prea stau pe FB ca sa-mi pot da cu parerea ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine zici :)
    As mai adauga si eu cate ceva dar suntem in post si nu vreau sa emit ganduri rele :P
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  4. fetele nu prea ..in ziua de azi prefera sa fie bagate in seama..sa stai dupa curul lor 2-3 luni sa zica

    "vezi fata sunt buna..se tine ala de mine"

    si ea are niste tate zici ca dat cu sapa in ele ......sau simplu cum am vazut eu azi o fata de clasa a11-a ..12-a in fine se urca in statia de la un liceu ...avea fusta transparenta pe ea purta tanga..si bluza la fel de transparenta si se vedea sutienul dar ce crezi ..chiloti negri , fusta albastra transparenta ...bluza alba la fel de transparenta si sutien galben cu fundite negre...combinatia buna duce mai mult spre Guma turbo ..dar totusi dc mai purta fusta si bluza ?...in fine pe scurt ele nu agata prefera sa fie agatate

    RăspundețiȘtergere
  5. Monica, le-ai țintit perfect.. Sau mai sunt fetele alea care dau link-uri și cerșesc like-uri, și dau mai ales băieților , după se bagă-n vorbă cu ei.. Ai evidențiat foarte bine ”pițiponceala” de pe facebook.. Mi se pare absolut patetic să-ți pui curu și țâțele la vedere, să le vadă un popor întreg, de aici și întrebarea mea : oke, îți pui curu și tot ce ai tu (poate și puțin photoshop-ate)pe facebook, dar când vrei și tu un prieten (că deh, ai și nevoie de dragoste) , după ce ți-au văzut ”n” indivizi pieptul și dosul , crezi că mai vrea unul ceva serios cu tine?! .. Adică, oke. poate-s eu nebună, dar asta înseamnă ”pițiponceala” în adevăratul sens al cuvântului.. Sau sunt tipele alea care au poze și la descriere ceva gen : ” vai ce urâtă-s ; nu contează fațaaa atâta timp cât îs cu eaaaaaa ” și alte cacaturi (bine că eu am scris corect gramatical, dar ele nici atât nu fac) , alea cerșesc comentarii la propriu, și mesaje în privat cu :” ba nuuuu, ești minunată” sau mai știu eu ce.. fetele nu prea ”agață” pe facebook.. ele CERȘESC atenție ! (părerea mea)

    pupici !:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. =))) dada, uite ca am uitat sa zic de tipele alea cu "ce urata is!" =)))


      te pup >:D<

      Ștergere
    2. Nu,nu cred ca esti nebuna,dimpotriva,prea sanatoasa pentru ei!Urasc genul de femei,si cel mai penibil imi pare faptul,cum ai mentionat mai sus,ca isi pun o poza cu sanii afara si fundul la camera,apoi lasa o descriere de aia siropoasa,care nu are nicio treba frate cu poza!!!Ce sa mai,intr-un cuvant:jaleeee!

      Ștergere
  6. De fiecare data ma amuz cand iti citesc postarile :)) imi place tare mult ca spui lucrurilor pe nume :D cat despre "fetele astea" si agatatul lor pe facebuci nici ele nu sunt mai breze decat baieti ...aaa ai uitat si de alea care isi pun la nume pritesik sau pisikutza sau eu mai stiu cum naiba :)) te face sa versi nu alta ... probabil la ele pe tastatura nu exsita si alte litere inafara de "k" ,"z" in principal 8-|.In rest si eu am vazut atatea si atatea(mai ales cele care cersesc like-uri prin treaba asta cu pozele :| si demnitatea lor s-a dus la mama naibi ) ,dar fie la ele acolo :)).Multumesc ca mi-ai inveselit si mai mult ziua! :)) >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) ahhh, da, uite si de astea am uitat!:)) Multumesc pentru completare >:D< Ma bucur ca ai o zi buna! >:D<

      Ștergere
  7. mie nu imi place lumea care agata pe facebook sa pe orice alt site din asta. inclusiv mess.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine spui! Singurele parti bune ale facebook-ului sunt promovarea de bloguri si reclama.

    O zi placuta in continuare :*

    RăspundețiȘtergere
  9. doar te-am citit, nu-mi dau cu parerea (nu ca mi-ar fi greu sa-mi imaginez), dar n-am cont pe-acolo...:)
    n-am cont pentru ca n-am inteles niciodata fb-ul. si n-am sa inteleg niciodata la ce bun sa-ti afisezi toata zestrea de poze, a ta si-a familiei, doar doar ti-o da atentie cineva :)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)