Pagini

Lasa-ma sa-ti arat cine sunt...


...şi poate o să ne treacă aceleaşi chestii prin gând! Impresii, te-ai gândit vreodată că mă vezi cum îţi doreşti tu să fie o fată? Şi poate nu mă vezi pe MINE, cea cu adevărat, poate ăsta e şi motivul pentru care te surprind de atâtea ori... crezi doar că mă cunoşti, dar nu cunoşti mai mult decât ceea ce vezi tu pe mess, defapt, acelaşi lucru îl cred şi eu despre tine...

Dar, ştii ce înseamnă să iubeşti? Eu nu ştiu, dar am observat că tu prin cuvintele tale de copil, ştii ce reprezintă iubirea, să respecţi... să cunoşti, dar... nu... nu mă iubeşti, ştii de ce? Pentru că nu mă cunoşti! Ah! Dar ştiu că tu mă accepţi aşa cum sunt şi când vom fi faţă în faţă vei ştii ce simţi, valabil şi pentru mine.

P.S.: Take me as I am! THNX!

13 comentarii:

  1. da ... lasa-ma sa-ti arat cine sunt! ce mult imi doresc si eu asta ... dar oare noi lasam pe altii sa arate cine sunt? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Tzzumbi: Daca s-ar arata cu adevarat... dar altii poarta masti:D Cate una pentru fiecare zi:))

    RăspundețiȘtergere
  3. cat de frumos ai descris mai sus atasarea la distanta. Spun atasare, pt ca cum ai zis si tu nu e iubire. Iti ador blogu! <3

    RăspundețiȘtergere
  4. "Ce eroare faci", tratat in trei puncte:
    1. Pornind de la "Take me as I am!", chiar crezi ca el va face asta? Tu oricum esti altceva inainte. In timp ce se intampla ce se intampla, tu te determini sa faci lucruri noi, te alinti sa zici cuvinte noi sau sa te comporti intr-un mod nou....totul pare sa te schimbe chiar inainte de a te lua.In consecinta, prea multe schimbari, nu esti ceea ce pari ca esti si cineva isi ia o teapa (dap, eroare).
    2. Ideea de a te descoperi e la fel de supraestimata ca si dialogul sa spunem, date fiind schimbari enuntate anterior (ce ati putea cunoaste?). Messenger sau cuvinte de copil raman cam acelasi lucru atat timp cat tu o dai in nuante si nu joci in cuvinteceva mai tari, puternice (ooops, eroare).
    3. Sunt constient de faptul ca post-ul tau este bazat pe o experienta personala si ca nu ar fi trebui sa comentez. Eh, nu m-am putut abtine sa nu te intreb daca acest text nu e legat cumva de punctul 1. Ca altfel, vulgarizarea "jocului",facandu-l disponibil maselor, atrage comentatori si ca mine; in plus, asta strica si jocul.

    P.S. eram prin trecere, nu ne cunoastem. Nu m-as supara daca mi-ai sterge comment-ul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Theo, in 1 rand nu am de ce sa iti sterg commentul, e parerea ta, oricum eu merg pe chestia aia: "Cine te place, te place si asa"

    asa ca KissEZ

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai mare dreptate!:] Daca cineva te place, te accepta asa cum esti, cu toate defectele tale:].

    RăspundețiȘtergere
  7. Surprinzator...dar stii k de multe ori la capatul celalalt al pc-ului cineva isi creeaza o identitate falsa si nu e ceea ce pare a fi sau isi doreste...dar nu poate si decurge la aceasta metoda.Cat despre tine eu apreciez oamenii pentru ceea ce sunt,mai ales ca valoare iar referitor la Teo e strict parerea lui si nimeni nu i-o poate schimba.
    One advice...just be yourself as you are and don't try to change something...if someone like's you he will accept you as you are....
    Iar eu kissez de 3 ori.

    RăspundețiȘtergere
  8. Stiu , stiu!:P De asta am si p.s.-ul TAKE ME AS I AM:p

    RăspundețiȘtergere
  9. Inainte de a zice : ,,Lasa-ma sa iti arat cine sunt" ne intrebam : ,,Dar tu imi vei arata cine esti?"

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)