Pagini

Eu sunt eu, dar tu... cine eşti?


Voi stiţi cine sunteţi? Aşa de bine vă cunoaşteţi? Hmmm lăsaţi-mă să ghicesc, Nu, habar nu aveţi cine sunteţi şi totuşi sunteţi cineva.
Eu ştiu că sunt eu, dar cine sunt, nu ştiu!
Dar tu, da tu, cel care citeşti acum aceste rânduri, cine eşti? De ce le citeşti? De plăcere? Din lipsă de ocupaţie?

Eee, hai, fii sincer, să ştii că apreciez foarte mult că îţi faci timp şi pentru blogul meu, şi asta e o modalitate de a-ţi mulţumii, pentru că altfel nu am cum... da... nu ştiu cine eşti, cunosc doar o parte a ta, îmi fac o părere despre tine din comentariul pe care mi-l laşi, dar tu ce zici, ai reuşit să mă cunoşti cât de cât?

13 comentarii:

  1. Interesantă postare!Eu sunt eu, exact aşa cum tu eşti tu.Deci ce părere ţi-ai făcut despre mine, din comentariul ăsta?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Kitt'Kidd': simplu, tu esti tu! :)) Luv ya!

    RăspundețiȘtergere
  3. Fiecare dintre noi nu suntem decat oameni, nici ingeri, nici demoni:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Seninle olmak istiyorum.: interesant raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce citesc randurile astea? Si orice randuri in general? Sa-ti spun sincer... caut o modalitate sa uit de gandurile mele.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Nymphetamine: apreciez sinceritatea!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesant subiect dar oare stii cine esti tu? Poate esti imaginea care si-o formeaza un om despre tine... Sau persoana care vrei sa o prezinti.... Poate esti doar o masca printre multe altele vazute zi de zi plimbandu-te pe strada...Dar stai nu suntem la un bal mascat , nu suntem in Venetia.Cine esti ? Cine sunt ? sunt intrebari metaforice la care nu ai un raspuns exact.Te combati cu o problema a omeniri dar incerci sa ii afli raspunsul prin descrierile altora fiind mult mai usor sa faci o critica decat o autocritica. De ce am citit toate astea? incearca sa raspunzi tu.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Anonim: "Eu ştiu că sunt eu, dar cine sunt, nu ştiu!" nu stiu cine sunt... asta incerc sa aflu prin critica, cum ai spus, pentru ca daca as apela la autocritica, nu cred ca ar iesii prea bine, asta e un mod de a afla cum ma vad altii! Vreau sa imbin imaginile pe care mi le destainuie fiecare despre mine sa vad ce iese...

    de ce ai citit toate astea? iti spun eu, poate pentru ca ti-a atras atentia subiectul si nu te-ai putut abtine sa nu mi dai o replica... o replica prin care constat ce esti o persoana interesata de problemele omenirii! (parerea mea)

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna, ti-am raspuns acum la mine pe blog. Nu iti era destinat comentariul meu, imi cer scuze daca a durut, dar ii raspundeam anonimului.

    RăspundețiȘtergere
  10. hihih, foarte direct
    si nu trebuie sa te critici
    fiecare citeste cu un motiv postarea ta
    eu citesc ca n am mai intrat de ceva vreme pe blog`ul tau..nici macar pe al meu
    dar tu nu poti sa stii cine esti prin criticile altora, exista pareri impartite peste tot, singura trebuie sa aflii cine esti si sa nu te intereseze parerea altora, mai ales daca nu`i cunosti
    daca vrei cu adevarat critici iti trebuiesc doar cativa prieteni sinceri in care ai incredere, care te cunosc si care au curajul sa ti spuna sau sa ti dea sfaturi.

    RăspundețiȘtergere
  11. @oandi: Sar'na! ai mare dreptate, asta am sa si fac!!! Esti foarte draguta!:X

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu iti citesc blogul din placere.Eu ma cunosc pe mine destul de bine de aceea ma inteleg atat de bine cu mine ;)) hihi.
    Da...am reusit sa te cunosc cat de cat:)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)