Pagini

Bun venit în lumea adulţilor!

O lume în care problemele, neajunsurile şi grijile de zi cu zi sunt la ele acasă...

Oare n-ar fi fost mai frumos să poţi să îţi alegi dacă vrei să rămâi copil, sau să devii adult?

Poate, dar nu avem ce face... ăsta e cursul vieţii, şi totuşi nu înţeleg de ce lumea adulţilor e aşa dificilă... poate pentru că aşa o fac ei să fie, poate pentru că se implică prea mult sau poate pentru că am ajuns să creştem într-o societate în care ai da şi în cap pentru o sumă de bani, care oricum nu-ţi ajunge decat pentru o perioadă! Dar ce să-i faci, asta e...

Are you ready to face the real world?

12 comentarii:

  1. in a world of fakes, dare to be real :)

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca vrei sa spui mai bine ca nu se implica deloc, dk ne`am implica mai mult n`am ajunge sa fim atat de stresati.Implicarea aduce lucruri bune. Si daca ar fi sa alegi sa ramai copil, la un moment dat te`ai plictisi si ai vrea sa devi adult, doar de curiozitate macar...totul e fals si nu merita nimic efort in plus ..singurul efort care trebuie sa l facem e pentru noi insine.atat!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Patratzel86 : curiosule :))
    @oandi: ai dreptate intr-un fel!

    RăspundețiȘtergere
  4. Please visit my blog to document business on clickbank http://opportunity-clickbank.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. "Oare n-ar fi fost mai frumos să poţi să îţi alegi dacă vrei să rămâi copil, sau să devii adult?"
    Ar fi foarte ok sa poti sa alegi sa fi cat timp vrei copil, sau adult.Poate ca si asta se poate.Timpul care trece pe langa noi ne face sa devenim adulti, doar la infatisare si in suflet sa ramanem copii. Chair daca la un moment dat o sa trebuiasca sa incepem sa gandim si sa luam decizi ca si oamenii maturi asta nu inseamna ca nu putem sa ramanem copii, sau ca o parte din noi nu poate sa ramana mereu copil. E adevarat ca timpul ne schimba si la infatisare si la mentalitate.. asta daca il lasam.:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca ar fi mai bine sa putem alege, dar din pacate nu o putem face si vrand nevrand trebuie sa infruntam the real world. Poate ca si din asta avem ceva de invatat...

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa e Cony, trebuie sa avem ceva de invatzat din asta!:D

    RăspundețiȘtergere
  8. I`m never ready to face this weird world!De asta am si atatea temeri in diverse situatii si incerc sa le evit desi asta ma tine in loc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da,speram sa gasesc un altfel de post si uite ca l-am gasit.Nu suntem pregatiti sau de fapt,eu nu sunt pregatit pentru o alta fata a lumii...dar din pacate vrem,nu vrem,ne place sau nu ne place trebuie sa o infruntam,sa dam piept cu ea.
    Ar fi mai bine sa putem alege, dar din pacate nu o putem face si cu siguranta fiecare are ceva de invatat

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)