Pagini

Pentru ca Orizonturi Literare.

Dragilor, astazi va prezint un proiect care a facut 1 an de la infiintare. Este vorba despre Revista Orizonturi Literare, revista de cultura care promoveaza tinerii talentati. Tinerii care au inclinatii spre muzica, dans, pictura, fotografie, poezie, proza s.a.m.d. sunt invitati sa trimita materiale spre publicare in cadrul revistei.

Redactia revistei este formata doar din membrii tineri, ca mine si ca tine, dornici sa creeze ceva frumos pentru noi, cititorii. Momentan, revista este exclusiv in format electronic dar se doreste tiparirea ei si sunt sigura ca acest lucru se va intampla fiindca unde exista munca si implicare, exista si rezultate.

Daca printre cititorii blogului meu se afla si persoane talentate, ii rog sa intre pe www.orizonturiliterare.ro iar acolo vor gasi toate detaliile necesare.

Also, pagina lor de facebook unde le puteti urmari activitatea si unde ii puteti sustine (asa cum o fac si eu, mwahahahhaa) este aceasta si zau asa ca nu va costa nimic sa dati un like si un share.: http://facebook.com/revistaorizonturiliterare

Revista apare lunar iar pe data de 10 august o sa apara urmatorul numar, mai exact, numarul 13. Asa ca va invit sa o rasfoim impreuna.

Pentru cei care nu au rasfoit nici-un numar pana in prezent, va invit sa rasfoiti ultimul numar dand click pe urmatorul link: http://joom.ag/bZQb. Merita. Este o adevarata placere si bucurie sa vezi ca ii mai pasa cuiva de oamenii cu adevarat talentati. Pupicei!

Un comentariu:

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)