Pagini

Povesti de sarbatori...

Ce faceti? V-ati facut planul de vacanta? Pe unde va petreceti sarbatorile de iarna? Am vazut pe la stiri ca lumea buna alege muntele, altii marea si chiar ma gandeam daca si litoralul romanesc din 2013 o sa fie in preferintele celor cu bani in iarna ce urmeaza. Eh, cam rarut cu litoralul nostru, nu am auzit de oferte prea multe pentru iarna, e mai in voga vara, lucru normal, dar totusi... 

In fine... Treaba sta in felul urmator: toata lumea ma intreaba ce fac de Craciun, de Revelion, asa e la moda domne ca doar de aia va intreb si eu pe voi, insa eu zau ca nu am niciun plan, Craciunul l-am petrecut in fiecare an acasica, cu ochii lipiti de geam sa nu care cumva sa cada vreun fulg si eu sa nu-l vad, parca nu mai este sarbatoare daca nu avem zapada, Mosul nu poate sa vina fara zapada... Uhmmm, so sad, glumeam, Mosul vine oricum la copilasii cuminti.

 Acum revenind la planuri, Revelionul de asemenea sunt sigura ca o sa-l petrec tot acasa pentru ca in primul rand nu o pot lasa pe mami singura, si in al doilea rand ca sa merg undeva trebuia probabil sa-mi fac rezervare din timp... Deci si anul acesta pe dinafara, dar nu tot timpul a fost asa, hmm, anul trecut a fost un Revelion deloc special, eu, varumiu, prietena lui si un vecin, in bar la 3 noaptea, insa pentru ca sunt egoista parca m-am simtit mai bine cand am vazut ca era full barul, cafeneaua, pizzeria, ce o fi... Macar nu eram singurii nebuni...

Mda, daca stau bine sa ma gandesc nu cred ca am avut vreodata un Revelion iesit din comun, am fost acum 2, 3 ani la un party, insa nu a fost cum ma asteptam pentru ca eram singura... intre 4, 5 cupluri, un sentiment nu tocmai placut, dar ce sa faci, asa e viata, nu toti sunt facuti pentru relatii.

Asadar, lasand la o parte abaterile de la subiect, astept daca binevoiti si povestioarele voastre de sarbatori, urate, frumoase, nu conteaza, povesti sa fie.

Va tuc un week-end fain sa aveti si o iarna magica.

36 de comentarii:

  1. Eu îmi petrec sărbătorile de iarnă în familie!Consider că aşa e cel mai bine..

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu conteaza unde si cum iti petreci sarbatorile. Ci cu cine :x

    Nu vorbesc neaparat de un iubit, dar sa ai persoanele cele mai dragi tie in jurul tau la o cana de ceai undeva e de-a dreptul minunat <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarbatorile mereu mi le-am petrecut in familie. Doar de doua revelioane-ncoace le petrec cu prietenii. In orice caz, trebuie sa te distrezi neaparat. "Monoton" nu exista si nici "nu prea special". Nici sa n-aud. Totul e special daca il faceti special impreuna. Together. Fie ca sunteti putin ametiti de alcool sau doar de betia evenimentului in sine.

    Si in legatura cu litoralul.. Mda. Toti nu prea dau doi bani pe el iarna si ma cam intristeaza. Intr-adevar nu-s oferte si n-ar fi cine stie ce sa-ti faci Revelionul la mare. Eu locuiesc in Constanta si nu-i chiar asa un mare fas.

    Cam asta a fost. Toate cele bune. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Mda, sa stii ca de multe ori a fost monoton la mine, dar na .. :)) Asta in ciuda faptului ca urasc acest cuvant:D:) Sa speram ca e loc si de mai bine:D:)

      Hmm, deci nici la mare nu e asa cum credeam ;))

      Mersi frumos:D La fel :*

      Ștergere
  4. Inca nu am niciun plan pentru sarbatorile de anul acesta,cel mai probabil o sa le petrec acasa.Anul trecut de Craciun am fost acasa,am lenevit in pat,cu ochii la filme cu Mos Craciun si multa zapada,ca la mine nu a fost.De Revelion am fost la o petrecere unde nu o cunosteam decat pe verisoara mea si inca doua prietene.Nu mi-a placut deloc,atmosfera destul de nasoala.....
    Presimt ca nu o sa fie nimic special nici de anul acesta.Parca nu mai am puterea sa cred intr-un miracol...
    Weekend fain si tie!:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D uite ca mi-ai dat idee buna cu filmele de Craciun! :D
      :*:*:*

      Ștergere
  5. Iarna?Pe litoral?Dar nu'i frig?brr..
    Ce fac eu de Craciun,Revelion..?I have no clue
    Cel mai fain Craciun pe care mi-l amintesc a fost la Busteni.Imi aduc aminte si acum ca am jucat carti pana imi amortise chisoarele,m-am suit pe un deal de unde am vazut tot orasu imbpdobit cu luminite si toate cele,m-am plimbat pe acolo,ca tot romanu' am mancat tot felul de bunatati si la sfarsitu weekendu-lui am venit acasa.
    Sa ai un sfarsit de weekend frumos!>:d<

    RăspundețiȘtergere
  6. Ohh si eu mereu petrec craciunul si revelionul acasa, sunt foarte boring... Si eu stau cu ochii lipiti de geam pt un fulg de nea :)..
    Poate de revelion anul acesta fac si eu o mini-party cu o prietena-2.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu maine, (adica azi, ca e deja dupa miezul noptii), plec la Londra. Nu stiu cand ma intorc, adica am bilet de avion de intoarcere dupa o saptamana, insa deja presimt ca nu am sa doresc sa-l folosesc si am sa-l schimb pt mai tarziu, fara sa imi pese daca imi va simti cineva cumva lipsa in Norvegia, (ceea ce e ff putin probabil, pt ca am impresia ca sefii si managerii mei vor chiuli de la serviciu daca nu voi fi eu acolo). Daca ce am scris nu are sens, e pt ca sunt intoxicat cu alcool.

    RăspundețiȘtergere
  8. Craciunul il petrec ,ca de obicei acasa ! Anul Nou , habar n-am ! Dar, imi place litoralul romanesc, iarna...deci ,cine stie !:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Craciunul la mine intotdeauna se petrece cu familia si revelionul cu prietenii :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Nici eu nu am planuri...Craciun sigur o sa-l fac acasa ...de revelion voiam ceva mai special, dar cine stie :-<

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa stii ca nici eu nu am petrecut ,,exclusivist" cu ocazia "revelioanelor", decat anul trecut care ,la fel ca si tine, eu si inca 3 persoane am petrecut tot intr-un bar, in restul anilor am facut revelionul acasa. Craciunul il fac in familie iar de revelion deja imi vine sa plang cand ma gandesc: cad de serviciu in noaptea de revelion x-( Deja imi piere cheful de toate alea si ma abtin sa nu spun o prostie :)) Cred ca stii cum fac cand nu-mi convine ceva :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna,Lavinia:) Am gasit ceva interesant pe internet despre zodia noastra. Oare sa fie adevarat ce se spune despre noi?: http://www.rtv.net/horoscop-de-ce-va-certati-in-functie-de-zodia-lui_56075.html?utm_source=KanalD&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca totul tine de cum percepem lucrurile. Poti petrece inceputul unui nu an in varf de munte, fara curent electric, alaturi de cei care-ti sunt dragi. Poti sta si intr-o casuta nevoiasa, la o margine de sat, doar cu un cozonac si cateva sarmale si sa fii la fel de fericit ca si cum te-ai duce la o mare petrecere. Interpretarea faptelor de catre minte e cea care conteaza. Eu probabil voi fi acasa de sarbatori, fara sa petrec (in varianta actuala a petrecerilor), fiind acolo unde stiu ca mi-e locul.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)