Pagini

7 secrete

N-am mai facut de mult timp o leapsa, insa tin sa-i multumesc Pandhorei pentru ca mi-a pasat una si nu numai, am primit si un premiu, hihi, atat de dragut.
Asadar, dupa cum spunea si Pandhora o s-o numesc "leapsa celor 7 secrete", pentru ca trebuie sa va zic 7 secrete despre mine.
Sa vedeeeeeem:
1. Vreau sa va spun ca ma gandeam la ce sa scriu in aceasta postare acum cateva minute in timp ce savuram delicioasele spaghete facute de mami si ca tot suntem la partea cu mancarea, sa va spun un secretut, cand mananc imi place sa citesc, nu ma intrebati de ce... Pur si simplu ma apuca cititul, hihi. Sunt o ciudata, stiu!

2. Voi stiti ca eu pictez unghii, nu? Trebuie sa stiti, daca nu, aflati acum. Treaba este ca atunci cand cineva "nou" aude de chestia asta cu unghiile ma intreaba: "Si de ce nu te apuci sa faci bani din asta?".

Sincer, am incercat sa lucrez ca manichiurista atat la salon cat si acasa, dar problema apare atunci cand trebuie sa le iau banii la fete, mi se pare atat de jenant incat imi vine sa le spun ca manichiura este pe gratis... Nu stiu de ce, dar ma simt prost, stiu ca este munca mea, timpul meu si ustensilele mele, insa nu-mi place sa fac asta pe bani... 
Bine, nu zic ca nu o sa fac asa ceva niciodata, probabil ca de nevoie da, dar de placere nu cred, nu prea mi se mai pare placere cand stii ca esti la cheremul altuia.
Deci, concluzia? Sunt nebuna!!!

3. Am prostul obicei ca atunci cand vad un lucru intr-un magazin si nu il pot cumpara sa raman oarecum cuplata pe acel lucru. Ajung sa il visez noaptea (atat de tare mi-l doresc) si bineinteles pana nu e al meu, nu-mi trece (nu ma las).

4. Aaa si mai am un obicei prost, cand vorbesc cu cineva si greseste un cuvant sau ceva, il corectez, chestie care pe unii ii deranjeaza. Nu prea ma pot abtine, insa daca se intampla sa gresesc eu nu imi place sa fiu corectata , hah, ma corectez singura.

5. Am blog si pe tumblr, mwahahaha.

6. Desi am 21 de ani, inca ma uit la desene. Ce sa fac daca Disney Channel ma striga: "priveste-maaaa!", cu ce este vina mea?

7. Imi place sa ma uit la videoclipuri cu negrese care dau din fund, ceva gen:
Nu stiu de ce, dar ma amuza cum pot sa dea din fundul ala imens, adica na, am incercat si eu sa dansez asa si nu-mi iese frateeee, probabil am nevoie de fund din ala, cine stie cum se face sa-mi spuna si mie. Ahahahahahahaha. 

Si cam atatica despre mine, acum ar trebui sa nominalizez 15 bloggeri pentru premiu si leapsa, insa eu vreau sa schimb regula, in sensul ca premiul il ofer tuturor cel care ma citesc, iar leapsa, ei bine, sunteti invitatii mei sa lasati intr-un comentariu 7 secrete ale voastre. Abia astept sa le citesc.

Va tuc si sa aveti o duminica superba si un inceput de saptamana mega-ultra-fantastic.
Sursa foto

33 de comentarii:

  1. ce m-a distrat chestia cu fundul negreslor :)))
    esti o figura :)
    si eu citeam la masa candva si inca o mai fac dar trebuie sa fiu relaxata pentru asta...

    ma bucur ca am aflat cate ceva despre tine,esti o fata taare cumintica...cred :D
    si sa stii ca si eu am obiceiul de a-i corecta pe ceilalti :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai in comparatie cu restul fetelor, eu ma consider cuminte:D:))))) hihi:D ma bucur ca nu sunt singura care corecteaza:D:D:D

      Ștergere
  2. Avem punctele 3,4 si 6 comune...hihi :)) Credeam ca sunt singurul care se uita la desene. Noi tot copilashi ramanem :D

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. In urma cu cativa ani am vorbit cu baiatul cu care ieseam ATUNCI de pe un alt idiu, fara sa stie ca sunt eu, credea ca sunt altcineva, si ma cam placea. Eram o dura ,ca sa spun asa, pe mess. Faza era ca pe mine in realitate nu prea ma placea pt ca atunci cand eram in preajma lui ma pierdeam, nu eram eu insumi. :)) Nu a aflat nici acum si nici nu va afla.

    In realitate sunt asa cum vorbeam pe mees, insa cu el nu reuseam, frate... asa a fost sa fie...am trecut de faza aia...:)


    2. In clasa 1 am luat un singur calificativ ,,bine" la romana, si nu i-am zis mamei, iar ea nu a aflat nici in ziua de azi, oricum media mi-a iesit FB=))... Si am mai facut asta si la gradinita cu singura mea bulina neagra primita=))


    3. Ziceai tu de negrese... la mine e diferit...eu ador sa ma uit in club dupa fete cand danseaza, in SPECIAL, la animatoare...sunt absorbita de peisaj,de miscari mai ceva ca un baiat=))

    p.s Nu sunt pe invers=))

    4. Nu sunt razbunatoare, insa in decursul unui an m-am tot izbit de cuvintele , fazele si prostiile unei colege de camera din camin. Cam in ultimele doua luni m-a enervat foarte TARE, cum n-a reusit nimeni si m-am razbunat... punandui in mancare in ingredient secret, putin cam scarbos...si am vazut-o cum savura dupa din acel fel de mancare...MuHAHAHAH ! Ce satisfacuta ma simteam . Doar prietenele mele stiu, acum si voi :)) :D


    5. Inca mai sper in secret, inca mai am asteptari de la diverse chestii, desi mereu spun ca nu...

    Cam atat imi amintesc acum...:)))Ce sa zic, cred ca am fost destul de darnica. Oricum eu nu prea imi pastrez secretele, insa pe ale altora DA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) la 1 sa stii ca te inteleg, am patit-o si eu recent =))

      :) Eu in schimb i-am zis mamei de note :)) Cat despre animatoare, o daaa! si pe mine ma "fasineaza" daca se poate spune asa:D:)

      Iar cu razbunarea, mwahahhaa! Bine i-ai facut, o merita! =)) Rautate mica:D

      Pupici:X si mersi>:D<

      Ștergere
  4. 3 si 4 la fel. Cat despre 7 .. mie nu-mi plac fundurileeeeee negreselor :)). Nu numai defapt, mai multe tipuri de femei au aceasta configuratie a corpului, dar majoritatea ele sunt.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu pot sa gasesc 7 secrete despre mine nici daca incerc sa caut cu lupa :))

    RăspundețiȘtergere
  6. acum nu mai sunt secrete :)
    1 , 3 si 6...ne potrivim !

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragut videoclipul cu negresele. Ai ganduri necurate? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. 5 si 6 la fel si eu ;)) a da si 3 si 4 dar nu chiar tot timpul! ;))

    RăspundețiȘtergere
  9. ...secret: si mie imi place sa citesc in timp ce mananc :)...chiar daca unii spun "ca imi mananc mintile":)

    RăspundețiȘtergere
  10. clar puncte comune 3,4 si 6....si eu nu am 21 de ani...am vreo 10 in plus :)))ma rog, nu conteaza varsta, conteaza cum ne simtim, eu ma simt inca adolescenta :P:P:P
    alte secretute....as manca chipsuri si masline pana as ajunge la urgenta...am o colectie impresionanta de genti si pantofi si daca as putea, as cumpara zilnic cate ceva....nu stiu sa innot pt ca pe timpul lui ceasusescu ai mei m-au dus la un curs si pe vremea aia cursurile se faceau mai "agresiv" asa...si profesorul m-a aruncat in apa la 2 m fara sa-mi zica ca sunt 2 m eu crezand ca apa este mica...ma rog, de atunci daca nu simt pamant sub picioare ma duc la fund precum un sac de cartofi! innot foarte bine la 1.50m unde stiu ca pot pune picioarele jos cand vreau :)) deci e o chestie psihologica!

    http://ramy-s.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) awww:)) genti:X pantooooooooooooofi:D

      Aaa, da, si nici eu nu stiu sa innot =)))))))) =) sa ne luam de mana daca se poate:> :D:))))) dar sa stii ca mie mi-e frica si cu colacul =))

      te pup, mersi :*

      Ștergere
    2. "Innot" sau inot ?

      Ștergere
  11. Ce ma amuza negresele alea :)))
    1.Un secret de al meu, ca tot veni vorba de funduri.. deobicei ma uit la fundurile fetelor de pe strada (si nu, nu sunt pe invers :)) )
    2. Nu stie decat o prietena ca am blog
    3. Intr-o zi, am stat cateva ore online pe facebook numai ca sa vorbeasca cu mn pe chat un baiat si a vorbit :)) :D...
    4. Ma atrag baietii mai smecherasi asa, si rai. Cel cuminte nu ..poa sa fie oricat de frumos dar daca nu e si putin rau.. neah
    5. In generala, la romana luam numai note mari desi aveam o profesoara severa. O data sau de 2 ori am luat nota mica si mama nu a aflat
    6. Ma simt foarte bine cand rad de cineva... desi uneori ma mai abtin
    7. si ultimul lucruuu ..hmmm :-? ..pot dormi si daca e zgomot. Pot sa aud si bormasina, mie daca mi-e somn dorm !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hmm :> si eu ma uit=)) nu stiu de ce:))

      Dar ai grija tu cu baietii aia rai;)) :*:*:*

      Lucky you:D eu nu pot sa dorm nici pe muzica lenta:))

      Ștergere
  12. Si eu am obiceiul de a-i corecta pe cei ce fac greseli si de multe ori se supara:))
    Referitor la afacerea cu unghiile,esti chiar bleaga,ai putea scoate bani frumosi facand ceea ce iti place.Nu trebuie sa te simti prost ca ceri bani pentru ceea ce faci.
    Si sa sti ca si eu ma uit la desene si-mi plac foarteee mult!:d
    Te pupacesc!:*

    RăspundețiȘtergere
  13. LA 2 te inteleg perfect. Cat despre negre, asta le defineste. Este in sangele lor si se pricep perfect la asta! Bravo lor!

    RăspundețiȘtergere
  14. Paiii.. pentru inceput te felicit pentru secretutele tale..unele dintre ele sunt si ale mele, adca si eu (desi am 27 de ani\\) ma uit la desene animate inca :D si eu ii corectez pe altii cand gresesc...defect din nastere :)))
    Aaaa..poate imi dezvalui si mie cateva din secretele pictatului pe unghii :D
    O sa revin cu restul secretelor mele curand...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hihi:D mersi:D:) pai iti dezvalui cu placere:> abia astept sa vad si secretele tale:*

      Ștergere
  15. La Tom si Jerry ma uit si acum cu placere, chiar daca le stiu pe de rost!

    RăspundețiȘtergere
  16. M-am tinut de cuvant :>
    http://rose-books.blogspot.ro/2012/11/7-secrete.html

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)