Pagini

Dimineata cu Sandra Brown...

Nu stiu ce se intampla cu mine, dar de cand am lasat-o mai usor cu blogging-ul, am inceput sa ma simt cam straina pe aici... Nu am mai avut timp sa va vizitez, nici starea necesara sa va citesc si simt ca am pierdut multe lucruri din viata voastra... Mi se pare ciudat... Nu stiu ce se intampla, probabil ca nu mai am idei, inspiratie, timp... am renuntat chiar si la SuperBlog, in fine... 

Am inceput sa citesc mai mult decat de obicei, am terminat ieri o carte: "Daca dragostea ar putea gandi" si sincera sa fiu sunt mandra ca nu m-a plictisit asa de tare incat am citit-o rand cu rand, nu asa la repeazeala cum obisnuiam sa fac, e un semn bun, zic eu, incepe sa-mi placa cititul... 

Azi, la ceai, pentru ca am auzit despre cartile Sandrei Brown, m-am apucat de "Pretul Paradisului", interesanta carte (pana acum), descrierile sunt detaliate, actiunea destul de "picanta", nu-i rea,  imi place, imi place si m-am gandit sa va intreb daca ati citit cartea sau alte carti ale Sandrei Brown si sa-mi spuneti cu ce impresie v-a lasat. 
So, duminica faina in continuare. Va tuc, dar de la distanta caci sunt racita, hi hi.

60 de comentarii:

  1. :D Draga mea nu-ti face griji , nu cred ca exista blogger care nu a trecut prin starile tale:d Inclusiv eu :d La fel ma zbat si eu cu timpul :D Eu sunt o maniaca dupa citit, mai ales daca cartea pe care o citesc ma prinde .. nu o las din mana pana nu o termin., Sandra brown am citit-o in adolescenta si da pe vremea aia imi placea, acum sincera sa fiu nu stiu daca ar fi la fel. Uite chiar am sa incerc sa citesc sa vedem ce simt cand citesc:D O duminica minunata si tie si lectura placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D ah, parca ma simt mai bine, credeam ca am luat-o razna putin... :)

      :D hmm sunt curioasa cum o sa ti se para acum:D sar'na :D la fel!:D

      Ștergere
  2. Mai, eu n-am citit inca nimic de Sandra Brown, dar am 2 carti de-ale ei care asteapta sa-mi fac timp de ele. Din pacate clasa a 12-a e un monstru care se hraneste cu timp, si nu o sa apuc sa le citesc curand :))

    RăspundețiȘtergere
  3. acum foarte mult timp am citit o carte a Sandrei Brown,chiar era o moda intr-o vreme,pot spune ca a fost usoar de citit,simpla,"picanta" pe alocuri cum bine ai remarcat asa ca am mai incercat sa mai citesc una...
    am constatat ca seamana perfect cu cea dinainte doar ca personajele,locul actiunii si tema era diferita...trairile si "picanteriile" erau aidoma...
    nu m-am lasat si am mai incercat una...aceasta ultima carte mi-a inatarit concluzia,toate seamana intre ele...personajele masculine sunt bine facute,sensibile,tandre dar nu o arata,cele feminine,suple frumoase,puternice la randul lor dar care au nevoie de tandretea,virilitatea si sprijinul unui barbat...cam asta,spus pe scurt :)
    dar,cu siguranta este o lectura relaxanta,fara batai de cap,asa ca...enjoy! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am citit cateva carti de Sandra Brown, aveam o perioada in care mi s-a pus pata pe genul asta de carti. Sunt numai bune pentru imaginatie, povesti de dragoste ideale, fluturi in stomac... Iti recomand "Chiar si ingerii cad" (care e continuare de la un alt roman al carui titlu, din pacate, nu mi-l amintesc nicicum), "Panza de paianjen" sau seria "Texas!".

    RăspundețiȘtergere
  5. Am uitat sa specific faptul ca eu citesc acum Nora Roberts :)) Ti-o recomand si pe ea, e ceva mai moderna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu daca am citit ceva de Sandra Brown, dar am auzit ca e geniala..
    Mi-au lipsit postarile de pe blogul asta >:D< sper ca esti bine

    RăspundețiȘtergere
  7. Bună scumpo!
    Mi-a plăcut foarte mult Sandra pentru că este
    ușor de citit dar, așa cum spune Carmen seamănă
    între ele.
    O duminică frumoasă și lectură plăcută!
    Te pupic cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sper sa revi curand la starea ta initiala . Sandra Brown , hm , mama are foarte multe carti din tineretea ei pe care le-a citit , zice ca sunt foarte frumoase dar sa nu citesc acum pentru ca au scenarii de dragoste putin cam " indecente " , ma rog , intelegi tu . Tot ce stiu este ca scrie carti de dragoste :)) .
    Ai grija de tine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D hehe, tocmai acele scenarii mi-au starnit curiozitatea:D
      Si tu sa ai grija:D pupici:D

      Ștergere
  9. Da erau chiar la moda in urma cu multi ani. Ai mei le cumparau am citit si eu cateva acum 10-12 ani (omg cce mult a trecut)....pot spune ca personajele dsunt cam la fel, putin trase la xerox, dar merge pt o dupa-amiaza de relax.
    http://ramy-s.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  10. N-am citit pana acum Sandra Brown... si in ultimii doi ani nu am citit mai nimic... avand in vedere ca am bebe in casa...insa de vreo luna asa m-a apucat si pe mine cititul... O sa incerc sa citesc si Brown... Spor la citit!
    Zi faina....

    RăspundețiȘtergere
  11. Am in biblioteca vreo 10 carti de ale Sandrei Brown, dar de citit, doar 3.Actiunea e ok, desi mi se par ca seamana intre ele.Picanteriile nu sunt chiar asa picante, dar cred ca era la moda atunci sa scrii cartile cu detalii din astea mai tabu:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vad ca toata lumea spune ca seamana cartile ei intre ele;))

      Ștergere
  12. Nu am citit nici o carte scrisa de d-na Sandra Brown, insa asta nu inseamna nimica deoarece eu am remarcat ca tocmai din autorii preferati mie am citit cel mai putin sau chiar deloc, deci este inca posibil ca si d-na Sandra Brown sa candideze pt un loc de scriitor preferat mie. Pana una alta, mie mi-a placut coperta la nebunie. Are cumva si titlul in relief plus cu sclipici din ala ca de pe felicitarile sau globuletele de pom de Craciun ? Ca mie, ca sa imi placa o carte cu coperta moale, trebuie sa aiba ceva care sa o recomande in mod special fata de una cu coperta tare, fie o coperta mai catifelata la atingere, fie un tiltlu in relief, etc. NU glumesc, asa cum haina face pe om, asa si aspectul copertii e ff important pt o carte. Desigur, mai conteaza ff mult cum arata si autorul, in caz ca ii vedem fotografia pe coperta din spate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D haha, deci ma bucur ca nu-s singura care alege cartile dupa coperti ;))

      Ștergere
  13. In legatura cu povestile de dragoste, eu le prefer pe cele in cadru istoric romantat, deoarece contin si descrieri de costumatii de epoca, uneori si cadouri interesante de tip obiecte de arta, de ex cele scrise mai de mult de d-na Barbara Cartland (1901-2000)...dansa e deosebit de faimoasa, si cartile scrise de dansa aduc uneori chiar informatii istorice destul de credibile si cercetate destul de serios, deoarece alege de obicei personaje care au fost totusi cat de cat cunoscute in istorie. A scris, de ex, si o carte despre dragostea dintre regele Carol 2 al Romaniei si d-na Lupescu.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt bărbat, aşa că nu citesc S.B. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ow;)) deci barbatii nu le au cu asa ceva;)

      Ștergere
    2. Nu toti barbatii. De ex chiar si barbatii macho pot citi cu deosebita placere cartile din cadrul vestului salbatec care contin atat aventuri cat si dragoste cu totul traditionala si chiar larg social util educativa scrise de dl Louis L'Amour (1908-1988)...un autor aproape la fel de faimos ca si d-na Barbara Cartland mai sus mentionata. Eu citeam de zor din ambii pe la 13-14 ani. De unde naiba sa aflu eu ce e aia dragostea altfel ? Ca pana si eu imi dadeam pe undeva seama ca nu poate fi ca-n filme, plus ca e altceva decat simpla educatie sexuala porno, plus ca inca nu se prea popularizasera acele carti de tip chick flick, gen the Notebook si One Day, care se gasesc pe toate drumurile astazi, de ne-a zapacit pe toti cu acel "soul mate" (care, drept sa spun, nici nu cred ca exista, e doar o traducere proasta din Platon care probabil mai era si beat la un banchet), iar dl Jules Verne era mai mult SF + despre turism si nu sufla nimic despre dragoste, dl Karl May nici atata, era mai mult pro-prietenie total amicala intre oamenii din culturi diferite, iar dl Alexandre Dumas nu era prea realist, ca era numai cu aristocrati. Eu mai mult din dl Louis L'Amour, d-na Barbara Cartland + Ultimul Mohican ce-am mai aflat ceva cat de cat valabil si pertinent si zilelor noastre.

      Ștergere
    3. sa nu mai aud de "soul mate" ca e o porcarie :))

      Ștergere
  15. ai o nominalizare la mine pe blog la One Lovely Blog Award...
    sigur,nu esti obligata sa raspunzi decat daca iti face placere :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Da , eu le-am citit chiar anul trecut. Nu le-am avut eu pe toate dar am imprumutat de la o colega si am tot citit. Mie una mi-au placut ghiar foarte mult :x

    RăspundețiȘtergere
  17. ma apucasem sa citesc panza de paianjen dar nu prea m-a incantat asa ca am lasat-o balta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A, stiu eu o alta Panza de painjen, tot de dragoste, care tin minte chiar ca mi-a placut (desi nu mai tin minte exact despre ce era vorba), scrisa de o autoare de origine romana, d-na Cella Serghi. Uite ca m-am uitat chiar pe Google ca sa vad daca nu cumva d-na Sandra Brown nu o fi plagiat din d-na Cella Serghi, dar cred ca a plagiat mai mult din La Medeleni, de dl Ionel Teodoreanu.

      Ștergere
  18. insanatosire grabnica! :)
    n-am reusit sa ma molipsesc de sb...dar cine stie ce va fi in viitor ?! :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Se simnte ca ai ceva :o3 mai ales ca ai spus ca esti racita,sper sa te faci bine curand! >:D<
    Nici eu nu am citit nimic inca de Sandra Brown ,dar pare interesanata cartea pe care o citesti tu,lectura placuta! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  20. Si eu am stari din astea cand nu am chef nici sa scriu nici sa citesc:d
    Si atunci imi gasesc o alta ocupatie iar apoi cheful revine la mine.
    O zi frumoasa! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu am lasat-o mai moale cu blogging-ul din cauza serviciului si cred ca nu o sa am timp sa filmez nici vlogul de saptamana aceasta. Nu am citit nici-o carte de Sandra Brawn si nici timp liber sa mai citesc carti nu am si imi pare rau :((

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce-mi plac comentariile ca asta de sus :))

    Acum vreo 20 de ani Sandra Brown era la mare moda. Mi-a dat si mie una o colega. Placuta, usor de citit dar n-am ramas cu mare lucru dn ea. Cum eu prefer totusi alt gen de carti n-am mai avut curiozitatea sa citesc altceva de ea.
    Seara faina sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna!
    In primul rand: multumesc pentru vizita pe care ai facut-o pe blog!
    Am citit de S.B. "Matase frantuzeasca" si "Imaginea din oglinda" )aceasta a fost prima si mi-a placut: am citit-o intr-o zi, pentru ca e simplist scrisa) La "Matase..." mi-am dat seama ca "stitlul" e uniform, doar ca schimba intriga - care nu e cine stie ce - si am renuntat sa mai citesc ceva semnat de ea. In schimb, pentru ca acum vreo 20 de ani abia intrase pe piata romaneasca, am tot primit carti de-ale ei... Si acum cativa ani mi-am dat seama ca nu mai e loc in biblioteca... :) Le-am vandut la anticariat si am primit ceva bani! pentru ca erau nou-noute!
    Cam atat despre experienta mea cu Sandra B. (prea siropos, pentru gustul meu, dar aceasta nu inseamna ca nu scrie bine!)
    Succese!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna:D placerea mea:D:)

      multumesc si eu pt. experienta:D:D
      :D

      Ștergere
  24. Ce sa zic, cum eu abia ma chinui sa mai postez cate ceva, pot doar sa sper ca nu te lasi, ca mine, pentru ca tu scrii cu adevarat frumos. De carte nu stiu ce sa zic pentru ca nu am citit-o. :D
    Spor la terminarea ei si sa ne povestesti si noua cum ti-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  25. Nici eu nu stau prea bine cu timpul,din pacate.
    Am cateva carti scrise de Sandra Brown,dar inca nu le-am citit.
    O zi superba iti doresc!:*

    RăspundețiȘtergere
  26. Texas!Chase si Texas!Lucky.primele si singurele carti citite pt ca le-am imprumutat de la o matusa,nu mi-am permis sa le cumpar si sincer,mi-a placut mult Texas!Chase.E un fel de 50 shades of Grey.e foarte tare!;)

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu n-am citit nimic de Sandra asta si nu cred ca voi citit decat in interes stiintific. Romanele ei nu cred ca ajuta prea mult pe nimeni, desi probabil cam toate sunt bestseller (asta din cauza celor care - cred eu - prefera sa viseze in loc sa vada frumoasa realitate).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai ca uneori e bine sa mai si visezi :P

      Ștergere
    2. Da, dar sa nu traiesti in lumea onirica prin care sa inlocuiesti realitatea (cam asta vad eu ca s eintampla in romanele de dragoste).

      Ștergere
  28. Te-ai inecat ca tiganul la mal, cand mai aveai doar cateva articole pentru superblog. :((
    Am citit si eu cateva carti de Sandra Brown, imediat dupa revolutie, cand au aparut la noi. Erau pline de senzualitate, de erotism, te faceau sa visezi iubiri imposibile. Dupa 2-3 carti am renuntat, pareau trase la indigo. Cred ca cea care mi-a placut cel mai mult a fost Violul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveam de recuperat vreo 10. :(

      Cat despre cartile Sandrei, deja sunt la jumatate si chiar ma duce pe alte "taramuri" :))

      Ștergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)