Pagini

Avem haine, telefoane, tablete... la reducere.

Nebunie cu "Black friday" zilele astea, Doamne, deci vreau sa va zic ca peste tot pe unde am mers, toata lumea, dar toata lumea vorbea despre reduceri la orice, sa nu mai zic ca mai ales internetul e plin cu tot felul de anunturi, de la telefoane, tablete si vacante, pana la anuturi de haine, de bijuterii si multe altele.

Si ca sa nu fiu ipocrita recunosc ca unele oferte sunt chiar tentante, ba chiar cu aceasta ocazie am gasit si un site cu chestii interesante, tocmeli.ro, si cand zic chestii bineinteles ca ma refer la haine pentru ca sincer de la un timp am cam luat-o razna cu moda, nu vad decat paltoane, genti, pantofi si tot ce tine de "feshan". 

Zau asa, parca nu-mi mai ajung hainele si nu stiu cum se face ca incep sa nu-mi mai ajunga nici banii, hi hi. 
Ascultati la mine ca e boala grea shopping-uiala asta, daca va prinde microbul cu greu mai scapati, pe cuvant, cand o sa mergeti pe strada, o sa va fuga ochii prin vitrine, nu o sa va mai puteti abtine sa intrati in magazine si o sa va cheltuiti si ultimul banut pe o bluza asemanatoare cu cea pe care o aveti in dulap, dar alta culoare, e clar, nu mai aveti scapare!!! 
Iar ca remediu' eu zic sa va luati o prietena zgarcita si sa va legati cu lantul de ea, hahaha, glumeam.

 Ideea este ca treaba aceasta cu Black Friday face ravagii la americani, indivizii se bat prin magazine si mi se pare exagerat comportamentul lor...

Si ca ma stiti de curioasa, vreau sa va intreb: V-ati cumparat ceva cu ocazia acestui eveniment?

39 de comentarii:

  1. Nu nu mi-am cumparat nimic pentru ca nu e diferenta foarte mare intre preturile de acum si de cele care erau acum 3-4 luni :P
    Si nu doar la americani se bat ci si la noi ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da! Am cumparat carti! :D Boala mea... =)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Lucrurile pe care le vreau eu nu sunt la reducere :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am cumparat nimic cu aceastaocazie pentru cadin fericire aici in orasul unde locuiesc eu nu se prea practica reducerile.... dar eu bolnava de shopping cum sunt, mi-am plasat o comanda online pe forever21.... deci, am chetuit again:((( offff....

    RăspundețiȘtergere
  5. ai dreptate,boala grea.dar incerc sa mixez ce am, nu mai cumpar,rar.pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici nu mi-am batut capul. In general la noi este o mare vrajeala.
    pup u

    RăspundețiȘtergere
  7. la americani multi inca se inghesuie in magazine, dar cei mai multi am vazut ca fac cumparaturile de-acasa...asta e, s-au saturat si ei sa mai piarda vremea pe sosele :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu :(, nu mi.am cumparat nimic. Defapt, sincera sa fiu nici nu prea stiam despre ce e vorba. :">

    RăspundețiȘtergere
  9. Shopping-ul e boala feminina si e grea pentru barbati. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Te înţeleg aşa de bine!Şi mie mi se pare că am atââât de puţine haine(deşi nu prea mai au loc în dulap).Ce să facem,asta e ,,mania feminină".

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu mi-am cumparat chiar nimic . Sunt ele reduceri dar decat sa ma duc sa ma sufoc in cine stie ce magazin mai bine stau linistita acasa si iau produsul de care chiar am nevoie la pretul lui initial..

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu am fost tentata de diverswe lucruri insa majoritatea au fost epuizate in secunda doi in care a functionat serverul asa ca singurele lucruri cu care m-am ales dupa weekendul asta de reduceri au fost niste carti comandate :D Mi-am facut de cap ptr ca au fost reduceri :)Poate am mai mult noroc la anul :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am cumpărat nimic cu ocazia acestor reduceri.
    În legătură cu mania shopaolică,încep să înţeleg cum este,până acum nu eram atât de atrasă.Mai mult mă ispitesc accesoriile şi bijuteriile,mai rar hainele,doar dacă găsesc vreodată ceva chiar WOWOOW :)) Atunci nici eu nu mă pot abţine până nu cumpăr sau primesc acel lucru.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nimic, eu cumpar cand am ceva de cumparat. Singurele exceptii sunt cand ma duc la reducerile de mijloc sau final de sezon la haine. Imi cumpar chestii bazice, ca alea mereu sunt necesare, eventual o geaca pt iarna urmatoare, o rochita versatila pt vara urmatoare, things like that. Dar cum bugetul meu oricum e mic, incerc sa ma gandesc de doua ori inainte sa iau ceva, chiar daca e la reducere.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu mi-am cumparat nimic cu aceasta ocazie. Prefer sa fac cumparaturile la preturile ,,normale" fiindca dupa parerea mea, acestea nu sunt reduceri. Reducere=pacaleala.
    Mi-am cumparat acum 3 saptamani o tastatura in valoare de 50 lei de la un magazin si saptamana trecuta era 53 de lei iar de Black Friday...incredibila reducere: Tastatura Genius cu port usb la incredibilul pret de doar 49,99 lei! Sa fim seriosi :)) De aceea nu mai cred in reduceri!

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu neaparat,adica daca vreau ceva neaparat fac cumva si imi cumpar si daca nu e la reducere.Si mie mi se pare anormal comportamentul oamenilor ce au ajuns sa se bata prin magazine.Anormal si de tot rasul pe de-o parte!:))
    Te pupic!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  17. voiam telefon dar cel care-mi placea nu era redus.

    RăspundețiȘtergere
  18. In Norvegia nu a fost reducere decat la posete si diverse accesorii din inlocuitori din piele, asa ca eu nu am avut ce sa cumpar.

    De ciuda ca aici nu a fost reducere la tablete sau macar la haine cat de cat calitative, te-am invitat la o Leapsa Muzicala ffff dificila (dupa parerea mea, ca eu inca ma chinui sa vad cum sa raspund cat mai sincer la ea), la care trebuie sa raspunzi numai prin muzica (desi nu e obligatoriu sa raspunzi la toate cele 20 de intrebari, poti alege si doar cateva care-ti plac mai mult).

    RăspundețiȘtergere
  19. Unii semeni ai nostri au devenit niste catelusi dresati ca, atunci cand aud cuvantul "reducere" sau "oferta", li se aprinde un beculet in cap si pun mana pe telefon ori pe chei si suna ori pleaca spre magazin ca prinda chestii la oferta. Pana si Pavlov, cu tot cu animalutul lui dresat, ar fi uimiti de ceea ce face publicitatea din noii catelusi :)).

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)