Pagini

Diferenta de varsta intr-o relatie...

Stiti ca am vorbit cu voi multe chestii despre relatii in general (prieteniile cu beneficii, relatiile la distanta, etc... etc.) si toate aceste chestii au fost bazate pe intamplari reale din viata mea si am invatat multe din ele, dar mai ales din experientele voastre pe care mi le-ati impartasit... 

Asa ca... azi, vreau sa vorbim despre diferenta de varsta  intr-un cuplu si nu orice diferenta asa, vreau sa luam cazul in care "fomeia" e mai baba decat "baietul" (stiu ca daca el e mai mos decat ea se accepta), vreau sa-mi spuneti unde este problema? Vreau sa-mi spuneti daca ati avut experiente placute/neplacute de genu' ? Vreau sa stiu toooot ce se poate stii despre chestia asta cu diferenta de varsta, absolut tot! 
Aaaa si mai vreau sa stiu de ce unii isi dau cu parerea, chiar si atunci cand nimeni nu le-o cere?

Va tuc si va doresc un week-end dulce, dulce, cam atat de dulce:




Sursa foto.

87 de comentarii:

  1. mie mi se pare ca este ok si asa..nu pot spune din experienta proprie...numai din cea a varstei :) , dar cred ca este ok , numai sa nu fie de peste 10 ani , atunci sigur intervin preferintele pentru alte obiceiuri si de aici scandalul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu una consider ca intr-o relatie trebuie sa existe si cineva mai matur. Acum nu ma gandesc ca eu sa am 21 si el 50. Insa e bine sa fie putin mai "calit" . Relatia mea e destul de ok , eu am 21 iar el 23 insa parca cateodata e prea copil.. adica mai copil decat trebuie.
    Nu am avut nici o relatie de genul.. insa nu spun Nu. nu se stie!


    xoxo
    http://marinaa-thinkpink.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am niciun fel de experienta gen "fomeia" e mai baba decat "baietul" decat pot zice ca intre mine e si iubitul meu, care locuim impreuna exista 10 ani intre noi, e o experienta faina si putin complicata dar daca am rezistat aproape 3 ani e ceva;)) Dar invers am intalnit persoane dar gen 3 ani diferenta intre ei si am observat ca femeia cam conduce acolo, acum nush...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. wow:) ce tareee:D ma bucur pentru voi, mda... sa stii ca de obicei femeia conduce cand e mai mare... zic eu, pt. ca el se teme sa n-o piarda:-?

      Ștergere
  4. Un subiect care ma intereseaza si pe mine.
    Din punctul meu de vedere nu e neaparat o problema ca tipa e mai mare decat tipul, pentru ca traim intr-un secol in care preconceptiile si traditiile deja se pierd..Cunosc personal relatii in care fata e mai mare decat tipul si le merg foarte bine sunt fericiti chiar si casatoriti.
    Se zice ca baietii sunt prea copii, imaturi etc...dar nu cred ca e varsta ci mai degraba mediul si felul in care au fost crescuti. Sunt baieti foarte responsabili la 19 ani si total iresponsabili la 27...e valabil si pentru fete.
    Sunt multe de dezbatut pe chestia asta..dar cred ca fiecare relatie depinde de caracterul persoanelor implicate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, am observat si eu ca foarte mult conteaza mediul in care au crescut:) ce face educatia din om.. eheeee...

      Ștergere
  5. Tot ce pot să zic este:dragostea nu are vârstă şi limite.

    RăspundețiȘtergere
  6. mai, din experienta proprie iti zic, ca toti baietii mai mici decat mine m-au dezamagit maxim. pentru ca la suprafata, par niste tipi geniali, maturi si intelegatori, de fapt, sunt niste copii rasfatati :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sincer? pe mine m-au dezamagit si aia mai mari decat mine:) asa ca... :))

      Ștergere
    2. Cata dreptate iti dau aici Moni :))

      Ștergere
  7. Mama... datul cu parerea e teribil. Sunt persoane care vin la mine si comenteaza de prietenii si cunoscutii mei, apoi de asteapta sa le ajut cand au nevoie. Dar NU IMI pasa ce nu le place la prietenii mei. GHHHH. Chiar acum o saptamana m-am ratoit la o tipa pe tema asta, si tipa PUR SI SIMPLU nu intelege sa ma lase in pace x_X.

    Cat despre diferenta de varsta, nu prea am ce sa iti zic, nu am experienta. Totodata nu cunosc cazuri de Femeie > Barbat. Mai mult invers. Am muulte prietene cu prieteni care sunt cu chiar 5-6 ani mai mari ca ele, dar cam atat.

    La varsta generatiei mele, baietii sunt inca putin imaturi si fetele au asteptari prea mari (si eu am ^^). Asa ca fetele <3 baietii mari :).

    Pupici >:D<!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aaa aia nu merita bagati in seama:-j

      cat despre baietii de varsta ta, ce pot sa zic, depinde de om, de caracter... majoritatea sunt imaturi, dar mai sunt si exceptii!


      pupi! <3

      Ștergere
  8. Depinde de la persoana la persoana. Eu nu am avut experiente de genul, dar daca diferenta de varsta nu e prea mare( 2-3 ani maxim) nu vad niciun motiv de ingrijorare. Adica fiecare tip se maturizeaza in intervale diferite de timp si daca iti dovedeste cate merita si chiar ţine la tine nu are de ce sa te preocupe varsta:).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  9. evident ca nu exista retete pentru ca intr-o relatie e vorba de compatibilitate dincolo de dragoste si indragostire,de emotii,de obisnuinte...
    prietenul meu este mai mic decat mine cu ceva mai mult de 10 ani si anul asta o sa implinim 10 ani de cand ne cunoastem...
    ne leaga multe lucruri si am luat unul de altul exact ceea ce ne lipsea...
    poate ca eu sunt mai putin conventionala,poate el este mai serios pentru un tip de varsta lui...nu stiu...
    stiu doar ca ne echilibram si santem mereu acolo unul pentru celalalt..
    eu consider ca relatia noastra dureaza pentru ca nu "respiram prin acelasi pai"...fiecare are libertatea lui de miscare...sunt lucrrui pe care le facem impreuna dar si multe altele pe care le facem separat...
    uneori ne intalnim in oras doar ca sa bem o cafea dupa o zi in care fiecare dintre noi a avut multe de facut si abia dupa aceea mergem acasa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce frumos! 10 ani! minunat! La cat mai multi ani!

      din punctul meu de vedere cred ca aveti o relatie perfecta!
      Deci se poate!!!!

      Ștergere
  10. multumesc C.L.M :)
    nu exista perfectiune, sunt foarte sigura de asta dar orice relatie este perfectibila...
    ideea e sa ai curajul de a merge impotriva curentului daca tu consideri ca merita
    unui suflet trebuie sa ii dai sansa de a arata ca iti poate fi...pereche :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu mare placere! multumesc si eu, o sa iau asta ca pe o incurajare!

      Ștergere
  11. Daca o sa fie atat de dulce dam in diabet:)) Hmm eu o sa o iau ceva mai ciudat..adica de la coada la cap. Deci...eu vad doua motive: 1. chiar vor sa ajute, dar tu esti incapatanata si nu vrei sa le ceri sau asculti parerea saaau 2. sa nu se plictiseasca aiurea ca valiza'n gara. Iar la prima intrebare...sincer habar nu am ce sa'ti spun din experienta:)) dar stiu ca un singur lucru conteaza..defapt doua! primul: daca tineti unul la altul..ce conteaza ca e putin mai mic?? si doi care este FOARTE important! Nu merita sa intri la inchisoare pentru corupere de minori asa ca nu te duce prea repede prea departe (asteapta pana la 18 daca inca nu are) :)) [don't kill me pentru asta:))]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) stai linistita=)) nu fac eu din astea:)) stau cuminte, nu ma incurc cu minorii mai ales in situatii din astea:)) si sa fim seriosi:-j oricum daca e cu acordul lui, nu cred ca se pune.

      Ștergere
    2. E bine daca esti fata cuminte:p :))

      Ștergere
  12. Cand exista iubire de ambele parti nu mai conteaza diferenta de varsta. Restul e can-can. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Un munte de rahat... cică nu contează vârsta dacă e iubire. Asta pute a clişeu. Dovada cea mai clară e ce-a păţit caricatura aia de ai pus-o tu. Sigur, pe termen scurt nu există nici un fel de problemă, dar relaţiile nu se pot numi relaţii dacă timpul lor de desfăşurare e scurt. Chestiunea e simplă. Bărbaţilor nu le plac babele şi dacă ajung să rămână cu ele e doar pentru că au ajuns şi ei la vârsta la care recunosc că nu prea mai au cu ce să se laude. Pe de altă parte.. femeile sunt notorii pentru faptul că îmbătrânesc mai repede decât bărbaţii. Asta e cam tot ce se poate spune despre bărbat < femeie. Subiectul Bărbat > Femeie în schimb este unul vast, dar pe tine nu te interesează. Oricum... presupunând că tu nu ai înspre 40 şi că nu plănuiesti să stai toată viaţa cu "minorul" poti să experimentezi linistită.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) 40 de unde:)) care 20:)) eh, deci stau linistita, lasa ca sunt cazuri si cazuri, acum deh...

      Ștergere
    2. aaa, si am uitat sa-ti zic, un barbat(sau o femeie) daca vrea o sa insele oricum, indiferent de ceea ce are acasa (bunaciune sau babaciune). :)) mwahahaha.

      Ștergere
    3. Da frumos ai invatat sa te exprimi la scoala.

      Ștergere
    4. Pentru Grim era replica mea. :))

      Ștergere
  14. Eseu-Partea 1:

    Eu nu pot sa dau decat perspectiva mea personala care e cam ingusta si nu cred ca e mai de loc generalizabila, mai alesc ca e gay. Zau, eu pana sa implinesc asa 26 de ani nu cred ca as fi conceput o relatie cu cineva mai in varsta decat max max 4 ani decat mine, pt ca am impresia ca ar interveni niste anxietati legate de posibila exploatare, pt ca in general barbatii ceva mai maturi au o pozitie sociala ierarhica ceva mai mare decat cei mai tineri, efectiv indiferent de gay sau nu, pt ca asa e lumea in general, cu cateva exceptii asa poate la nivel de vreun geniu tanar sau cine stie ce atlet sau artist faimos mai tanar, dar in rest zau barbatii mai maturi sunt mai sus social, si au si putere sociala mai mare, sunt in general pe posturi de sefi, nu de colegi, (desi desigur ca nu incerci sa te combini cu cineva chiar din acelasi loc de munca, dar asa ca pozitie sociala echivalenta). Deci efectiv m-as fi simtit oarecum dominat si posibil si usor exploatabil, chiar daca acea persoana ar fi ff simaptica si echilibrata din fire, totusi intre barbati intervin niste chestii de competitivitate sociala mai proeminente decat intre un barbat si o femeie, si zau, nu cred ca asat poate ajuta in cadrul unei relatii pe termen ceva mai lung. Acum, ca am implinit si eu 31 de ani si in sfarsit sunt mai independent financiar, adica imi permit sa-mi platesc propria mea chirie, sa imi cumpar tot ce am nevoie pt mine insumi, etc, adica ma simt cat mai cat mai pe picioarele mele, pot sa privesc si oarecum de la egal la egal alti barbati care poate ar avea si 40 de ani, mai ales ca destui arata OK (in ochii mei de acum) la 40 de ani (ca in ochii mei de 20 de ani probabil ca as fi crezut ca unul de 40 de ani, chiar daca arata cat de cat OK relativ la varstala , ar fi fost cineva de nivel de pensionar deja senil !)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, am inteles, deci in cazul tau e cu totul diferit, dar sa stii ca si mie acum la 20 de ani persoanele de 40 mi se par batrane:)) oarecum, desi stiu ca nu sunt, dar na:-?

      Oricum interesanta chestia asta cu diferenta de varsta din perspectiva unei persoane cu alta orientare sexuala. :)

      Ștergere
  15. Partea 2:

    Invers, zau, efectiv am avut o relatie recenta cu cineva chiar mai tanar, efectiv abia devenit major, si am fost aproape paralizat de groaza sa nu cumva sa ma comport in vreun fel neetic, sa nu cumva sa il influentez in vreun mod negativ, pt ca eu stiu ca sunt un tip care nu are absolut nici un fel de competenta reala educativa fata de oameni, si totusi cineva care are sub 25 de ani este considerat inca in formare, adica abia se cunoaste pe sine ca personalitate mai bine conturata de om adult, se stie acum ca si creierul cuiva e inac in dezvoltare destul de plastic influentabila modelabila pana in 25 de ani, adica efectiv m-am simtit efectiv RASPUNZATOR fata de acea persoana,desi nu eram prima persoana cu care avea relatii intime, dar am avut o anxietate constanta sa nu cumva sa zic ceva aiurea, sa nu cumva sa il influentez in vreun fel negativ, sa ii distorsionez sau sa ii intarzii eu dezvoltarea de persoana autentica independenta individuala autonoma adult matura, mai ales ca stiam amandoi ca nu e o relatie care va dura mult pt ca el chiar trebuia sa plece la faculatate in alta tara, asa ca nu se punea nici pe departe problema sa continuam cumva o relatie reala, el avea sa isi continue drumul lui in viata, si asta a fost. Efectiv NU cred ca as mai repeta asa ceva prea curand, ca a fost efectiv de nivel de tortura plus ca deja eram ingrozitor de indragostit de el, dar efectiv trebuia sa nu las asta sa influenteze cumva drumul lui viitor autonom in viata pe mai departe. In anumite momente am simtit chiar sentimente ca de grija de parinte fata de el, si zau E GREU, si nu e ceva ff echilibrat sau recomandabil, a fost un efort continuu. Dar eu am si tendinta sa am fixuri mari de tot cu etica, si cu lasatul persoanelor tinere sa se dezvolte cat mai matur posibil in viata inainte sa se apuce de relatii pe teremen lung, pt ca desi in anumite cazuri se poate ajunge si la un fel de educatie si dezvoltare reciproca, zau, parerea mea sincera este ca destul de multe din relatiile astea cu diferente de varsat destul de mari, atat pe gay cat si pe hetero au in ele o componenta cam egoist exploatativa, si nu vor fi relatii reciproc echilibrat mature, ci efectiv unul mai imatur va capata ocrotire contra sex, iar alalaltul mai in varsta va capata sustinere de ego si sentiment de putere asupra aluia mai imatur, (pe care uneori nu le poate capata in societatea mai larga chiar atat de usor). Chestia asta cred ca se cheama ceva de gen "diferential de putere sociala bazat sexual", si are destul de mult de a face si cu ierarhia sociala reala, sincer cred, atat pe gay cat si pe hetero...numai ca in general la hetero femeile nu sunt asa de competitive ierarhic social profesional in general cum sunt barbatii, ci femeile, chiar si in zilele noastre inca ascensioneaza social pe umerii barbatilor mai mult decat prin propriile lor merite, si pe de o parte suna cam nasol pt femei ca se pare ca trebuie sa recurga la asa ceva, dar pe de alta parte asta le confera si lor un fel de putere, dar asa ceva mai subversiva, si nu chiar pe fata fata de barbati. Dar astea sunt teorii mai mult din carti nu e ceva in legatura cu care as putea eu sa spun ca absolut sunt eu personal sigur ca asa este. In orice caz intre barbatii gay exista o competitie ierarhica ff acerba, (atat pe social, cat si pe profesional), pt ca, in general barbatii sunt mai competitivi in mod mai direct agresiv pe fata unii fata de altii...dar si la gay unii pot adopta un fel de tactica feminina de catarat social pe umerii unuia mai tare decat ei...si mie personal chestia asta imi displace, nu stiu nu mi se pare OK fata de mine insumi, mi se pare cam parsiv asa, desi desigur ca si mie mi-ar place sa am un boyfriend cu yaht + var de-al 2-lea cu familia regala, (exagerez), chiar daca o avea 40 de ani, dar efectiv nu doresc sa caut asta in mod chiar expres expres.

    RăspundețiȘtergere
  16. Concluzie-disclaimer:

    Sorry ca m-am intins asa de mult, dar eu chiar sunt preocupat in perioada asta de a ma gandi si la relatii pe termen mai lung dar la un nivel ceva mai matur decat ma gandeam la ele la 16 ani, (cand efectiv m-am indragostit lulea total romatic de nivel de capturat si facut cadou luna de pe cer, pt prima oara in viata mea), sau chiar la 26 de ani, cand efectiv iar m-am indragostit autentic si chiar m-am atasat la nivel destul de solid prin coabitare, si chiar am sperat la o relatie reala pe termen mai lung, si a iesit efectiv o tampenie totala, doar pt ca m-am bazat pe chestia aia ca "dragostea le rezolva pe toate", in loc sa discut clar si sincer despre reguli de baza serioase care sa puna cat de cat si niste baze rationale unui asemenea efort, dar poate ca si eu am fost cam orbit la faza aia, desi eram ceva mai mare, plus cine naiba nu e orbit cand te indragostesti asa tare de cineva in primele luni alea de euforie totala de parca ai fi real intoxicat cu cocaina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma speria indragosteala astaaaa!!!

      Ștergere
    2. Hai sa te speriu si mai rau ! Cand te indragostesti de cineva mai tanar asa mai profund nu doar de sexy, adica chiar iti place persoana respectiva asa ca persoana, chiar si pt potentialul ei de dupa 25 de ani incolo, cand i se va incheaia de maturizat creierul, e mai rau decat cu cocaina, e ca cu ecstasy, si e rau nu atat din cauza de potentialul de addictie, (care in mod real e mai mare la cocaina decat la eecstasy), dar e din cauza de risc mare de depresie posibil efectiv profunda si in mare parte, sau chiar uneori total ireversibila dupa ecstasy, de trebuie dupa aia sa iti faci tratament experimental cu ketamina in SUA, ca nu merge nici electrosocul, daramite antidepresivele obisnuite.

      Desigur SAY NO TO ILLICIT DRUGS ! (zau, efectiv mai bine devii Addicted to Love decat la orice ilicit, ca zau actioneaza pe aceeasi centri nervosi, a scris si pe CNN si pe BBC in continuu despre asta cel putin din 2006 incoace, e si mai ieftin, nici nu cauzeaza riscuri mai larg sociale prea mari, ma rog in afara de daca ai sensitivitate crescuta la abandon/rejectie si vulnerabilitate pt depresie legata de asa ceva, si atunci pt asta e oarecum buna branza Roquefort si vinul rosu frantuzesc, NU ciocolata sau inghetata...mie, deoarece NU imi place nici vinul nici ciocolata, efectiv am remarcat asta din prima ca nu mi-au placut in mod deosebit, nici macar inghetata decat poate 2/an, iar branza Roquefort nici atata, nu prea sunt sensibil excesiv la rejectie, dar m-am gandit ca unii sunt si este bine sa se feresca de a se indragosti de unii mult mai tineri decat ei...desigur, daca e doar vorba de exploatare simpla, treaba lor, la aia nici nu le trebuie vin rosu sau branza Roquefort, si nici daca le place nu le-ar folosi la ceva, eu vorbeam asa mai mult pt aia relativ sinceri)

      P.S. Iar daca cineva dezvolta cuma depresie mare de tot dupa ecstasy sau dupa o dragoste mare, NU merge tratament cu ketamina ilicita, ci numai din ala experimental in SUA cu ketamina speciala de spital, in Romania nu se gaseste asa ceva, asa ca in Romania e mai bine sa se merga la medicul d efamilie pt un sfat sau o trimitere, ca nu e cazul de Romeo si Julieta in secolul XXI, se rezolva altfel, si cu riscuri mult mai putine pt toti, inclusiv mama, tata, frati, surori, bunici, societate, si oricum povestea aia e deja scrisa, nu e nevoie de plagiate copy-paste dupa ea, ca se stie ca asa ceva nu e etic)

      Ștergere
    3. deci nu e bine sa te indragostesti! :))))

      Ștergere
  17. e foarte bine.. nu vad nici o problema ca femeia sa fie mai batrana ca baiatul, daca mai e si realizata e ideal. in cazul femeilor merge, de ce nu ar merge si in al barbatilor...

    RăspundețiȘtergere
  18. Varsta conteaza fie ca e vorba de un barbat batran sau o femeie batrana pentru ca exista diferente intre conceptii,despre felul cum gandeste fiecare.

    Sa ai un weekend frumos si la fel de dulce ca cel pe care ni l-ai urat noua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista diferenta intre conceptii chiar daca au aceeasi varsta :-j

      multumesc:D

      Ștergere
  19. Parerea mea este ca atunci cand vorbim de o diferenta de varsta intr-o relatie eu ma rezum la maxim 10 ani ! Cred ca dupa o diferenta de 10 ani intre parteneri e deja prea mult fiindca unul dintre ei vede altfel lucrurile si lumea . Adica noi cei din jurul varstei de 20 ani vedem astfel lucrurile fata de cineva care are aprox.30 de ani .
    Un exemplu: La varstele noastre noi suntem inca elevi/studenti (la liceu sau facultate) si in timpul liber noi frecventam cluburile , barurile , discotecile sau iesim la un suc cu prietenii prin parc sau alte lucruri.
    O persoana de 30 de ani frecventeaza serviciul , se gandeste la familie , iar in timpul liber poate doreste sa isi scoata partenerul de viata la cina intr-un restaurant.
    Parerea mea este ca o diferenta de pana in 10 ani este ok , dar mai mult...nu cred .Desigur sunt persoane care au si 20 de ani ca diferenta intre ei si se iubesc, felicitari lor !

    *Tot ce am scris reprezinta DOAR PAREREA MEA si nu este din ,,propria experienta" si doar din propriile ,,conceptii" fata de diferenta de varsta.

    De ce isi dau altii cu parerea cand nimeni nu o cere ? - Anumite persoane au ganduri bune atunci cand isi dau cu parerea vis-a-vis de o problema , astfel incercand sa ajute cu un sfat venit din suflet ! Dar mai sunt persoane care se bag doar ca musca in lapte :D

    Ce de dulciuri :x yamii...Mi-am inundat tastatura :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu tine, desi pe mine nici nu ma intereseaza diferentele de orice fel din alte cupluri:)) de fapt pe mine nu prea ma intereseaza de altii :))
      hehe. :D

      :D

      Ștergere
  20. Ai un mic cadou la mine pe blog :)
    http://princredinta.blogspot.com/2012/08/premiu-si-o-mica-intrebare.html

    RăspundețiȘtergere
  21. eu cred ca nu e prea ok ca femeia sa fie mai mare ca barbatul, pentru ca aceasta ar fi mult mai matura, iar atunci ar aparea unele diferente, pe cand daca ar fi invers, adica ca barbatul sa fie mai mare s-ar mentine o egalitate.


    parerea mea.
    dar banuiesc ca se pot face exceptii

    RăspundețiȘtergere
  22. Mai,din experienta proprie iti spun ca nu merge,sau cel putin la mine nu a mers,asa cum nici nu a mers faptul ca el a fost mai mare...muuuult mai mare:|...iti pot povsti daca vrei in particuler:*...
    Cred ca oricum ar fi e complicat.

    RăspundețiȘtergere
  23. nu am avut parte desi mi-as dori o "milfoaica" sa ma rupa putin =))ca in scary mouvie..eu sa ma chhinui sa fug sa tip sa ma zbat etc..si ea sa ma traga inapoi=\)))

    RăspundețiȘtergere
  24. El Hombre e mai mic decat mine cu un an si asta nu a fost niciodata o prb intre noi. Ne cunoastem de cand avea el 19 si eu 20 de ani si de atunci suntem impreuna fericiti si multumiti.
    Nu stiu daca un an intre noi se pune ca eu as fi "mai baba" dar mnoh. Sincera sa fiu atat timp cat cei doi se iubesc nu vad care e prb.
    nu degeaba se spune ca dragostea n-are limite si bariere :-??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) ei, nu esti baba, nici daca e diferenta mai mare, gen:3, 4 ani nu esti baba:-j :D

      Ma bucur pentru voi!:D

      Ștergere
  25. Femeia mai mare ? Mi se pare dsezastru total . Din mai multe puncte de vedere .

    Respectivul .. hai sa zicem barbatel ( undeva intre si intre ) prin gena lui barbateasca va vrea altceva cat de curat ... mai ales daca babuta nu mai e cum era odata . El tanar , cu toata viata inainte .. doar nu se va opri la o "babaciune" .

    O femeie mai in varsta va fi cu mult mai matura decat baietasul .. si probabil nu se vor intelege pe parcurs . Poate la inceput chiar asta era lipiciul intre ei .. faptul ca ea era mai matura dar ceva de durata nu cred ca va merge .

    Nu am trait asa ceva personal ca nu am avut cand si sper sa nu traiesc , dar am vazut/auzit ..
    Oricum , mi se pare nasol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scumpa, sunt barbati care sunt mai in varsta decat nevestele lor si tot cauta "ceva" in alta parte, asta nu cred ca tine de varsta, tine de firea barbateasca... stii cum e, se satura toata viata de ciorba de pui, ar ma vrea si ei o friptura ceva:))

      Ștergere
  26. Mmmdah. Am fost si eu cu un tip mai mic decat mine la ani, si bineinteles ca m-a dezamagit. Prea copilaros :| Mult prea copilaros :|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ;)) presupun ca si tu esti destul de micuta, vreo 16-17 ani ;))

      Ștergere
  27. Un mic premiu...si...LA MULTI ANI ! blogusorului tau : http://viziunidinviata.blogspot.ro/2012/08/real-life-vs-virtual-life.html

    RăspundețiȘtergere
  28. Sincer, imi e mila de tinerelu' ala ca trebuie sa stea cu o batranica in loc sa-si "faca de cap" cu alea de varsta lui.. Adica. Totusi! :D

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu-mi plac cupluri de astea,dar am întîlnit multe cazuri si nici una din ele nu s-a terminat cu bine caci baiatul mereu cauta ceva mai tinerel XD

    RăspundețiȘtergere
  30. Ai pus ochii pe vreun minor si vrei sa te asiguri ca nu o sa fii judecata?:)

    RăspundețiȘtergere
  31. Impresionata de blogul tau...
    Ah... Stii, dragostea chiar nu are virste, dupa parerea mea poate ca nici limite nu are, nici prejudecati. Eu una, diferente mari de virste in relatii nu am intilnit, dar le accept daca vad ca persoanele date se simt destul de bine impreuna. Caci la urma urmei, cine sintem noi sa ne dam cu parerea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :)...

      Stii? Ai dreptate, de ce ne-am da noi cu parerea... si de fapt, noi ne dam cu parerea in timp ce ei traiesc povesti frumoase de love:D sau nu, depinde de caz. :)

      Ștergere
  32. Total deacord...
    Apropo, vreau sa fac o schimbare pe blog si as vrea sa iti cer ajutorul, daca nu esti impotriva desigur.
    Ma gasesti pe> valerica2006@mail.ru sau valeria_ciobanu@rambler.ru
    Pot sa te caut eu daca imi dai o adresa, pentru ca oricum trec des pe aici.
    Chiar ai un blog super dragut si da... Ms anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D :D Aaa,acum inteleg:D uite aici id meu: costachelaviniamonica :D:) vorbim pe mess daca e:). scuze, acum am vazut comentariul:D:)

      Ștergere
  33. Au fost cazuri în care el era mai mic decât mine, aşa era întâmplarea :)) îmi plăcea un tip şi când ajungeam să îi aflu vârsta, ce să vezi...mda!
    Bine, nu era cine ştie ce diferenţă, 3 ani maxim şi nici eu nu eram babă :)) Uneori s-au dovedit ei a fi mai maturi decât mine, să ştii, dar alteori se simţea diferenţa...şi se simţea la felul în care abordam problemele, la ideile pe care le aveam despre viaţă. În prezent am o relaţie frumoasă cu un băiat care este cu 9 luni mai mic decât mine, deşi având în vedere că ei se maturizează mai greu, uneori se simte şi aici diferenţa. Dar ne completăm reciproc... deşi, trebuie să recunosc, eu sunt partea cerebrală şi cu mai multe gânduri să zic aşa, dar ce s-ar alege dacă nu aş avea lângă cine să mă destind şi să mă mai prostesc uneori? :))Aşadar, draga mea, nu ştiu daă dragostea are vârstă sau nu, dar bărbatul va respecta şi va fi mereu atras de o femeie matură...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce frumos:D sa stii ca ma simt mai bine acum ca aflu ca si alte fete au avut experiente cu baieti mai mici;)) :D

      Ma bucur mult pt. tine ca esti fericita! Sa va iubiti mult! <3

      Ștergere
  34. nu am trecut prin astfel de situatii dar cred ca se accepta si asa dragostea nu are varste...:D

    RăspundețiȘtergere
  35. Dragostea nu tine cont de varsta, dar trebuie sa fie macar un interes comun sau ceva, pentru ca in timp asta ajunge sa conteze. :D

    RăspundețiȘtergere
  36. frateeeee din propria mea experienta va zic ca am trecut prin astea . am 16 ani si am fost vrajit de una de 54 :O:O:O acum imi dau seama ce a fost imi cerea din ce in ce mai mult in primul rand era innebunita de SEX si timp de 2 saptamani seara de seara deci.... mam cam luptat al doilea lucru eram presat eu la scoala acasa parintii ma intrebau unde dracu te duci iar eu la un baiat eram noptile plecat de acasa neodihnit. dar si parte buna a fost ca bani nelimitati. daca ii strangeam in cele 6 luni cap la cap ajungeam la 6000-7000 de lei deci este ceva! al doilea lucru parintii mei erau plecati la munca t spania ca au un restaurant deschis in madrid... .hai ca mai venea matusimea...! de fiecare data cand vroia sa ma verifice ...... ba eram in parc ba eram la dracu cu carti ! si cat au fost plecati 4 luni va dati seama pierderea orelor 4 luni de scoala greu le recuperezi. asa ca am stat acasa conceptiile mi sau schimbat radical dupa 1 luna jumate -2 clar nu ma mai gandeam la KFC ..... McDonald`s. ma gandeam la ea si cand ajugeam la ea in casa ce era ? toata ziua eram " calarit " deci acea femeie era bolnava dupa **** ( imi scuzati vocabularul va rog ) la inceput mi se parea ciudat dar reusise sa ma maturizeze ma copt poate a fost bine poate a fost rau dar cel putin am avut o experienta la care am ajuns din cauza unui prieten care tot la fel a avut mai multe intalniri cu o femeie de 61 de ani . ma indemnat ca e bine tot in regula dar nu sa gandit . pe cuvant de onoare daca in 6 luni si un pic am facut sex de peste 65 de ori cat am tinut numaratoarea ca la un moment dat ma plictisisem sa tot innumar (deci ma scuzati am experienta) . dar tot nu intelegeam cum o femeie la menopauza poate rezista la atata ..... pentru mine a fost si a ramas o uimire. " FEMEIA TACE SI FACE " in fine asta nu mai conteaza . la 4 luni mama cu tata sau intors in tara sau interesat la scoala au vazut ca absentam mau certat amenintat ca ma dau afara eu copil prost ca asta sunt am zis faceti ma ce vreti pentru un an de scoala faceti atata scandal . 2 luni mau dat afara dupa care mau cautat...... controversat.... In aceste doua luni miam achizitionat un IPONE 4S si un laptop sonny vayo .... cuparate de concubina mea (cadou) . intradevar incepusem sa tin la ea ea ma vroia cu orice pret ma gandeam sa le zic parintilor poate era mai usor mam gandit ce tot fac :O:O unde ma si la ce ma gandesc :O am renuntat ... dar ea nu mia pus niciodata nici o conditie aveam cheie de la casa ei intram ieseam cand vroiam dar dupa 8 luni au inceput sa apara neitelegerile ..... 3 zile nu neam vazut dupa care ma cautat am discutat neam impacat pentru ca aveam nevoie imi lipseau resursele dupa care am plecat in spania 2 luni unde miam facut 5 seturi de analize ca tot stateam cu gandul ......... si fraica oare de ce de unde atata amabilitate pe ea .... dar totul a iesit bine nici o problema acum sunt din nou in tara si a ramas impreuna cu aceasta femeie si dupa atatea prin cate am trecut tot imi traiesc viata obisnuit numai ca cu cineva mai invarsta acum ma gandesc doar sa fiu fericit impreuna cu persoana iubita si nu regret acest an . niciodata nu mam gandit sa ii fac vreun rau corupere de minori sau ceva de genul intradevar mam simtit bine :X:X
    SI PENTRU TOTI CARE COMENTEAZA VA SPUN CA RELATIA DINTRE O FEMEIE DE VARSTA A TREIA SI UN MINOR ESTE POSIBIL DIN PROPRIA MEA EXPERIENTA VA SPUN CA SUNT FERCIT SI NU IMI TREBUIE ALTCEVA! ATATA TIMP CAT ESTE IUBIRE NU EXISTA NEINTELEGERI. ! DACA NU ATI TRAIT PE PIELEA VOASTRA SI NU SIMTITI ASA CEVA VA ROG NUMAI COMENTATI VA ROG! EU SUNT UN OM FOARTE FERIICIT LANGA EA SI ESTE O DIFERENTA DE 38 DE ANI LA INCEPUT NICI EU NU CONCEPEAM ASA CEVA DAR SA DOVEDIT A FI FOARTE BINE SI CUNOSTI SI CA BAIAT ( SI MINOR ) TE MATURIZEZI FOARTE USOR SI REPEDE LAGA O ASEMEA PERSOANA CARE TE IUBESTE!!


    VA SFATUIESC NU LASATI RUSINEA SA VA STAPNEASECA SI LASATIVA SENTIMENTELE SA CURGA !!!!! VA PWP !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa treaca timpul si o sa-ti schimbi parerea :) Sau poate nu, oricum eu iti doresc sa fii fericit alaturi de cine doresti tu! <3 interesanta povestioara, dar cam greu cu "traducere" :)

      Ștergere
  37. Buna ziua,eu ma numesc Andreea,am 19 ani si am o relatie cu un barbat de 42 de ani.L-am cunoscut pe un chat de pe telefonul mobil si suntem impreuna de 6 luni.De cand am inceput sa vorbim mi-a spus ca se afla la inchisoare de ceva timp dar nu ma deranjat faptul ca este detinut si ca exista o diferenta intre noi de 23 de ani.Ceea ce m-a atras la el este felul de-a fi,modul de-a vorbi,caracterul si mai sunt o gramada de lucruri ce mi-au placut la el.A fost prima data cand am interactionat cu o persoana de la penitenciar si este o experienta noua pentru mine.Cu timpul m-am atasat tot mai mult de el,cu cat mergeam mai mult in vizite la el incepeam sa tin tot mai mult la el pana m-am indragostit de el si am inceput sa simt ceva ce nu am simtit niciodata pentru nimeni.Lumea ma critica si judeca pentru ceea ce fac dar eu numai tin cont de parerile si impresiile lumii.De fiecare data cand il sarut,il strang in brate,il imbratisez simt flututrasi in stomac,am emotii in preajma lui,ma iau fiorii si tremur uneori.Imi doresc foarte mult sa fiu cu el toata viata si sa fim in continuare un cuplu unit si fercit ca pana acum.Desi detinutii sunt considerati de societate intr-un mod foarte negativ si marginalizati eu nu consider ca toti cei de la inchisoare merita tratati asa si pusi la zid deoarece sunt toti diferiti si unii se schimba cand vor iesi de acolo pozitiv si se vor indrepta dar asta nu vede nimeni.Pentru mine deiferenta de varsta intre mine si iubitul meu nu reprezinta o problema fiindca sentimentele dintre noi sunt destul de puternice,de intense si avem o relatie serioasa,stabila si de lunga durata.Nu cred ca diferenta de varsta conteaza cata vreme exista respect,incredere si sinceritate intre partenerii din cuplu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, uimitoare povestea ta, eu va doresc tot binele din lume, si sper sa fiti impreuna cat mai curand.

      Ma bucur sa vad ca mai exista oameni cu, curajul si determinarea ta si este foarte frumos ca il sustii si ii esti alaturi in cele mai grele momente ale vietii lui, cu siguranta acest lucru va fi rasplatit pe masura.

      Sper ca citind randurile tale, sa isi dea seama si altii ca nu conteaza varsta si alte lucruri "negative" cand exista cum ai zis si tu respect, incredere si de ce nu, iubire intre parteneri!

      Multumesc mult pentru comentariu. Sarbatori fericite!!!

      Ștergere
  38. Buna ziua,eu ma numesc Andreea,am 19 ani si am o relatie cu un barbat de 42 de ani.L-am cunoscut pe un chat de pe telefonul mobil si suntem impreuna de 6 luni.De cand am inceput sa vorbim mi-a spus ca se afla la inchisoare de ceva timp dar nu ma deranjat faptul ca este detinut si ca exista o diferenta intre noi de 23 de ani.Ceea ce m-a atras la el este felul de-a fi,modul de-a vobi,caracterul si mai sunt o gramada de lucruri ce mi-au placut la el.A fost prima data cand am interactionat cu o persoana de la penitenciar si este o experienta noua pentru mine.Cu timpul m-am atasat tot mai mult de el,cu cat mergeam mai mult in vizite la el incepeam sa tin tot mai mult la el pana m-am indragostit de el si am inceput sa simt ceva ce nu am simtit niciodata pentru nimeni.Lumea ma critica si judeca pentru ceea ce fac dar eu numai tin cont de parerile si impresiile lumii.De fiecare data cand il sarut,il strang in brate,il imbratisez simt flututrasi in stomac,am emotii in preajma lui,ma iau fiorii si tremur uneori.Imi doresc foarte mult sa fiu cu el toata viata si sa fim in continuare un cuplu unit si fercit ca pana acum.Desi detinutii sunt considerati de societate intr-un mod foarte negativ si marginalizati eu nu consider ca toti cei de la inchisoare merita tratati asa si pusi la zid deoarece sunt toti diferiti si unii se schimba cand vor iesi de acolo pozitiv si se vor indrepta dar asta nu vede nimeni.Pentru mine deiferenta de varsta intre mine si iubitul meu nu reprezinta o problema fiindca sentimentele dintre noi sunt destul de puternice,de intense si avem o relatie serioasa,stabila si de lunga durata.Nu cred ca diferenta de varsta conteaza cata vreme exista respect,incredere si sinceritate intre partenerii din cuplu.

    RăspundețiȘtergere
  39. Imi cer scuze ca am trimis acelasi comentariu de 2 ori.O zi buna va urez tuturor si sper sa va dati seama ca diferenta de varsta intr-o relatie nu conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  40. Imi cer scuze ca am trimis acelasi comentariu de 2 ori.

    RăspundețiȘtergere
  41. ce parerea aveti despre o relatie in care ea are 50, el 40 si el e innebunit dupa ea, el vrea o relatie serioasa si ea nu are curaj sa mearga mai departe

    RăspundețiȘtergere
  42. tot ce pot sa zic este k varsta nu conteaza cand doi se iubesc eu am 17 ani iar prietenul meu e mai mare q 16 ani si ne intelegem ff bne

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)