Pagini

Amenajari cu Home Exclusive

Astazi mi-am amintit de o emisiune pe care am urmarit-o o perioada si care mi-a placut tare mult "While you were out!" (parca) si ma gandeam ca pe langa moda "normala" sa zic asa (haine, unghii, par... intelegeti voi) a aparut si alta moda, si anume aceea a amenajarilor interioare. 

Da da, si nu cred ca v-am spus, dar la un moment dat chiar imi doream sa fiu designer de amenajari interioare pentru ca mi se pare interesant cate chestii au aparut pentru decorarea casutelor noastre, de la lenjerie de pat- pana la accesorii de baie, ce sa mai... tot felul de lucrusoare care mai de care mai dichisite, aaa... si era cat pe ce sa uit sa va spun ca am vazut ca unii vin cu fel si fel de teme pentru decorare, deci va dati seama de cata imaginatie este nevoie? 
Cred ca ar fi un job care mi s-ar potrivi, hehe! Cine stie? Poate ma reprofilez de pe Drept pe design, eee? Ar fi o idee, mwahaha!

Si ca sa-mi satisfac "setea de amenajari" am dat un search pe "goagal" si am gasit un site: Home Exclusive, creat special pentru asa ceva, in caz ca sunteti curiosi aruncati un ochi si vedeti despre ce este vorba. 
Iar ca tema pentru voi, as vrea sa-mi spuneti ce studii/scoala trebuie sa faci ca sa devii designer?

Va tuc si sa aveti un week-end fain.
PS: Stati pe aproape, am o mica surpriza pentru voi, hi hi.

26 de comentarii:

  1. Da pe saitul acela alte mobile nu erau?
    Adică mese, dulapuri, etc. :P

    RăspundețiȘtergere
  2. cat de mult imi place emisiunea asta. in urma cu vreo 2-3 ani o urmaream in fiecare zi la orele 16 :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Omg, vreau si eu o lenjerie pentru pat ca si asta!! 8->

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu stiu ca specialitate de designer interior se gaseste la facultatea de arta. Am avut la fosta scoala (liceu de arte) multe machete de incaperi expuse pe holuri facute de elevii de a 12-a. M-a tentat si pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Se mai gaseste si la facultatea de arhitectura (care nu stiu daca face sau nu parte din facultatea de arte) si cursurile dureaza 3 ani.. se numesc ceva de genul "mobilier si amenajari interioare"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :-? aaaaaham:D am inteles:-? interesant:-? o sa arunc un "oichi" p-aici pe net!:)

      Ștergere
  6. Foarte interesant!!:)
    imi pare rau ca nu-ti pot raspunde la intrbare:(

    RăspundețiȘtergere
  7. Am aruncat si eu cu privirea la link-ul lasat in articol si singurul lucru pe care il pot spune este WOW ...SOOPER (sunt 2 lucruri :D) .

    In legatura cu studiile , se face o anumita scoala (curs) pentru asa ceva. Trebuie sa faci un curs de ,,designer de interior" (chiar asa se numeste) . Iti las si un link ca dovada :

    http://www.incasa.ro/Ce_ne_recomanda_designeriiA_6115_580_1.html

    hihi...abia astept sa vad surpriza :D

    Sa ai un weekend minunat >:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. nu stiu, cred ca trebuie sa fie facultati cu specializare in design sau arte, chiar nu stiu sa dau ceva la obiect.:D:D:D rusine mie.

    cred ca ti s-ar potrivi pentru ca tu sigur esti o persoana creativa din cate vad eu!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi se pare tare interesanta meseria de designer. Si eu mi-as dori dar din pacate nu am calitatile necesare si nu as vrea sa fiu un designer ca fetele de la Bambi, Bianca Dragusanu si toate celelalte ..:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt sigur ca imaginea aceea nu va mai arata asa dupa ce te pui in pat! :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce superba e camera.Chiar e la moda sa ai o camera cat mai interesant amenajata.Cat despre studii,nu stiu sa iti raspund.Shame on me!:D
    Astept supriza de care spuneai si te pup!:*

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)