Pagini

V-ati gandit vreodata ca hainele voastre spun mai multe despre voi decat credeti?

Nici nu au trecut bine sarbatorile pascale caci oamenii au inceput sa-si arate rautatea din ei si sa va spun si cum. Prejudecati. E ceva la moda sa-ti dai mereu cu parerea mai ales de cand cu libertatea asta de exprimare, sincer cred ca este cea mai proasta ideea sa lasi oamenii sa spuna ce gandesc sau mai bine zis sa spuna ce nu gandesc, pentru ca este evident ca multi nu gandesc inainte de a deschide gura. 

So, mi se pare ca am mai facut un articol in care am dezbatut o problema destul de delicata in zilele noastre zic eu: haine second hand. De ce spun ca este delicata, ei bine pentru ca acum nu mai este ca pe vremuri, acum moda a inceput sa joace un rol foarte important in viata noastra de zi cu zi, si astfel si hainele au inceput sa capete o atentie deosebita, desigur, mai sunt si indivizi care au ramas cu aceleasi gusturi, implicit aceleasi haine, dar fiecare este liber sa se imbrace cum vrea. Mie-mi place moda, o vad ca pe o modalitate de exprimare a personalitatii mele, a starii mele, s.a.m.d. si am vazut ca mai sunt si alte persoane care impartasesc aceleasi ganduri, asadar nu consider ca este ceva gresit.

sursafoto: www.google.ro

Dar revenind la hainele de la second, am avut o discutie cu o amica despre shopping si i-am zis ca s-au deschis cateva magazine cu haine outlet la noi in oras si evident domnisoara a avut o reactie asa ciudata , mai bine zis revoltata, insinuand ca ea mai bine da o caruta de bani pe haine, dar macar stie ca sunt noi. 

Insa nu este asta problema, problema este ca ea nici macar nu stie ce reprezinta aceste magazine de haine outlet, practic is magazine cu produse de firma, originale, dar care fie au mici defecte, fie sunt din colectii anterioare si evident nu pot fi vandute de catre reprezentante la pret intreg, dar ea a inceput sa arunce cu noroi ca vai ca hainele alea is purtate, ca ea nu si-ar cumpara niciodata haine de acolo, bla bla-uri de genu'. Deci nu cred ca va imaginati cat de rau m-a scos din sarite. 

Acum ce-i drept, unele magazine de second au adoptat termenul de outlet, dar nu toate, mai intai verifica, apoi comenteaza, nu? Si tot nu inteleg, ce au in continuare oamenii cu hainele la mana a doua? Cand cumpara mobila si obiecte electrocasnice cum e? Personal prefer sa dau bani multicei pe alte lucruri, precum bijuterii, incaltaminte, iar hainele sa le combin, ceva de la second, cu cate ceva din magazine, si uite asa obtin o sumedenie de tinute originale. Nu am inteles niciodata efectul asta de turma, daca poarta una izmene verzi, isi cumpara toate... Zau asa oameni buni, voi n-aveti personalitate si trebuie sa o copiati pe-a altora? V-ati gandit vreodata ca hainele voastre spun mai multe despre voi decat credeti?

Cat despre raportul calitate- pret al hainelor second sau outlet fata de hainele de pe piata sau din magazinele de chinezarii o sa discutam in alt articol. Seara faina. 

9 comentarii:

  1. Am o multime de haine second hand, si foarte fashion totodata. Ador sa imi cumpar haine de la magazinele de genul pt ca au o calitate deosebita, te tin, si economisesti si cativa banuti.

    Nici nu poti compara hainele din piata sau alte magazine, cu cele outlet. Le depaseste cu siguranta la calitate. De mult nu prea mi-am mai cumparat haine de la astfel de magazinase, majoritatea chinezarii.Trebuie sa te gandesti ca sunt si UNICE, nu va avea tot orasul .

    Imi mai cumpar haine si din mall, dar la reduceri caci asa imi permit, insa ce mi-am cumparat m-a tinut, a fost calitate suta la suta.

    Chiar recomand magazinele SH....uneori e mai dificil sa gasesti ceva pe masura si placul tau , dar se merita daca o sa cauti cu atentie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super, eu cand cumpar de la SH modific ce nu-mi vine bine. :D

      Ștergere
  2. Eu cred ca merita sa intri si intr-un second, nu spun sa te imbraci numai de acolo dar poti gasi si hainute unice de calitate :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Și la mine în oraș s-a deschis un second,cu haine de firmă,au și etichete unele sunt chiar faine,chiar am vrut să-mi iau o bluză de acolo până și încălțămintea era de firmă,și sincer nu păreau să fie purtate,eu una intru prin SH-uri și dacă îmi place ceva trebuie să fie al meu nu mă interesează dacă e de la second ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa fac si eu, nu tin cont de unde e haina atata timp cat imi place. :)

      Ștergere
  4. Nu e o rusine sa ai haine sh. Chiar daca multa lume cobsidera asa. Si de multe ori au o calitate mai buna. Ce ma enerveaza este ca atunci cand spui ca e de la sh toti reactioneaza.. Vai de la sh dar daca spui ca e de la h&m, zara.... Etc. Sunt supeer..

    RăspundețiȘtergere
  5. aaa ... barbatii stiu asta de mult ... nu degeaba vrem (mai intotdeauna) sa va vedem dezbracate. :-))

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)