Pagini

Ce mi-a adus iepurasul

So, pentru ca inca is la subiectul haine, am impresia ca am uitat sa va spun ca la mine a venit iepurasul mai tarziu de data asta. Nu mi-a adus ce v-am spus intr-o postare ca imi doresc, dar mi-a adus ceva deci totusi e bine (asta inseamna ca am fost cuminte). Deci la categoria genti dama, inca nu s-a hotarat iepurasul ce geanta sa-mi ia, mi-a spus ca a vazut un magazin cu genti online mistoace, dar s-a lasat pagubas din cauza transportului, apoi fix sambata inainte de Pasti s-a deschis in oras la noi Dragonul Rosu si a vazut niste gentute dragute, dar a zis sa mai astept pentru ca nu a vazut nimic albastru asa cum imi doresc, hehe.

Bijutericile au iesit si ele din calcul, pentru ca in loc de cercei si pandantiv shamballa am primit un lantoi din acela gros cu un cap de tigru, cam ca cel din poza. Bineinteles ca al meu e mult mai frumos, hahaha. Imi place tare mult, am vazut ca se poarta si al meu este si din plastic, deci probabil ca o sa ma tina mult si bine, cam pana o sa ma plictisesc.

Mno cat despre tenesii de la H&M cu leopard, iepurasul nu a avut cum sa mi-i aduca deocamdata, insa mi-a dat bani si mi-am cumparat o pereche de conversi din aia albi. Nu sunt ei de la nu stiu ce firma, dar is suuuuuper frumosi si anti ploaie. A ploua zilele astea pentru tot anul, parca nici nu ar fi primavara...

Si ca tot am adus vorba de ploaie, azi a disparut ca prin magie, acestea fiind zise afara-i soare si frumos asa ca va las, va doresc un weekend cu mult soare si multa liniste in suflet si in minte. Saptamana asta am vacanta si o sa incerc sa scriu mai des. Sunteti tucati.
sursafoto: www.google.ro


12 comentarii:

  1. Mă bucur că a venit iepuraşul la tine. Şi la mine a venit mai târziu dar mi-a adus o pereche de balerini foarte frumoşiiii, o să postez pe blog mai multe despre ei. Poate treci pe acolo!:)
    Ciuss:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant...
    Am inceput un nou blog. Ai vrea sa ne urmarim reciproc? Numai bine si te astept pe la mine http://gandurisiintrebarisecrete.blogspot.se/

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce cadouri drăguțe! Am observat că lumea devine din ce în ce mai ,,atașată” de accesorii,deci da,trebuie să fiu și eu într-un rând cu ei!Îmi place foarte mult acel colier,cred că ar merge de minune cu o rochiță neagră de seară!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu inca il astept,sunt destul de rabdatoare,sper sa vina :)) ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos! Si eu am fost destul de cuminte si cum iepurasiul meu stie ca imi place enorm sa citesc mi-a adus normal o carte <3 si una pe care mi-o doream de mult,o camasuta tare frumoasa :3 a da si ciocolata(nu se putea sa nu :)) + un tricou pe care mi l-am facut cadou singura:)) Sa te bucuri de ceea ce ai primit! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu vreau sa-i cumpar lui mami o geanta de ziua mea :D

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)