Pagini

Ce vreau sa-mi aduca iepurasuuuul, hihi.

De felul meu sunt destul de aeriana, niciodata nu stiu in ce zi a saptamanii ma aflu, iar uneori gresesc si anul, luna, cred ca om mai dezorientat decat mine nu exista, insa azi mi-am dat si eu seama ca mai sunt vreo doua saptamani, de fapt chiar mai putin pana vine iepurasul de Passsssste! Anul trecut din cate imi aduc aminte a venit in dar cu o mini excursie la Resita, v-am povestit intr-un articol cat de bine m-am simtit, mmmm, totusi sa stiti ca n-as mai repeta experienta, parca e altceva cand faci sarbatorile acasa, in sanu' familiei. Nicaieri nu-i ca acasa (zise fata careia ii place sa calatoreasca).

Asaaadar, pentru ca trebuie sa vina iepurasul si de data asta n-o sa-mi mai faca, ca si cadou o excursie, am decis sa un wishlist pentru eeeeeel. De data aceasta n-o sa mai fie un wishlist cu ce visez eu sa-mi cumpar gen sandale cu platforma pe care nici nu pot sa merg, sau pantofi office cu ditamai toacele, ci o sa fie mai realist, in sensul ca astea is niste chestii pe care stiu ca iepurasul mi le poate aduce in viitorul apropiat, hi hi, de fapt o sa fac tot posibilul sa le primesc.

Deci, primul lucru pe care il vreau de la iepuras sunt tenesii astia superbi de la H&M.

Sunt leoparzi si n-am cuvinte sa spun cat de mult mi-i doresc. Deocamdata pe net nu pot sa fac shopping pentru ca magazinul lor online nu permite asta (altfel ar fi fost ai mei de mai demult, mwahahha), dar am cunostinte in Bucuresti si in alte orase din tara unde exista magazine H&M sau alte magazine unde se gasesc produsele lor si cu siguranta o sa-i am. Nu de alta, dar deja nu pot sa dorm noaptea din cauza lor, iar asta inseamna ca e serioasa treaba.

sursafoto: www.google.ro

Apoi, vreau ca iepurasul sa-mi mai aduca o pereche de cercei shamballa verzi si un pandantiv, asta pentru ca am o bratara shamballa verde si vreau sa fac tot setul, pai se poate altfel? Nuuu! Mai am si una roz, dar deocamdata imi place verdele, heh.

Tot la categoria bijuterii intra si colierele statement, v-am mai povestit despre ele (cred) si in sfarsit am vazut ca au aparut si la mine in oras la un pret rezonabil de 30 - 50 de lei, deci poate poate, domnu' iepuras face un efort si-mi aduce macar unul, am fost foarte cuminte anule acesta si eu consider ca merit, zau!
Asaaaa, am vazut si o oferta genti de firma, si trebuie neaparat sa-mi ia iepurasul si mie una albastruta pentru ca vreau sa ma asortez cu tenesii mei favoriti, mie-mi place asortata, cu de toate, stiti voi, mmmm, shaormaaaaaa.

Aaaa vorbeam de genti, da. Ma scuzati, e 17:29 si deja a inceput sa mi se faca foame. Da, deci, deci o geanta albastra vreau, daca ar fi ca cea din fotografie, zau ca nu m-as supara. Poate sa fie si mai albastra, si mai putin albastra, dar albastra sa fie, da iepurasule?

Sa speram ca-mi citeste blogul.

Mmmmmmmm, si cred ca, cam atat ce tine de chestii materiale, in rest o sa-l rog pe iepuras sa ne aduca sanatate si fericire si nu doar mie si mamei mele, ci si cititorilor mei sau hai sa nu fiu rautacioasa, sa aduca de toate la toata lumea ca doar nu le aduce de la mine, hihi.

Un inceput de saptamana plin de surprize (placute) sa aveti. Sunteti tucati.
PS: Voi ce vreti sa va aduca iepurasul?

12 comentarii:

  1. Parcă văd iepuraşul citind cu jind lista ta de dorinţe de Paşte! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac foarte mult tenesii. La mine in oras este H&M deci a-i putea sa trimiti si la mine iepurasul cu o pereche:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce-as vrea si eeeeeuuu :X Neaparat o geanta :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Iepurasul sa-ti asculte toate dorintele si sa-ti aduca tot ce-ti doresti. Meriti tot ce este bun si frumos :3

    Eu vreau de la iepuras sa vina mai des, vine prea rar...o data pe an :)))
    Saptamana frumoasa sa ai :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SARNA:D SI TIE:d <3 lasa ca anu asta poate vine ca ai fost cuminte :*

      Ștergere
  5. Sper sa-ti aduca iepurasul tot ce iti doresti

    RăspundețiȘtergere
  6. deja a pregatit tot, dar iepurasului ii aduce cineva, ceva? :))

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)