Pagini

Primele impresii de la serviciu

Buna dimineata! Am prins si eu putin timp liber si am zis sa va spun unde lucrez, la Orange, o sa intru in tura pe la 12, deci... Aseara am postat un articolas pe care l-am facut la munca in mini-pauzele pe care le-am avut, o sa incerc sa mai fac articole pe agenduta ca sa impac si capra si varza, hi hi, insa nu o sa am timp si dispozitia necesara sa va vizitez mereu, asa ca multumesc celor care nu ma uita in ciuda acestei "probleme" (dificultati tehnice, a? Mwahahha).

Asadar, sa va prezint primele impresii:
- Lucrez cu oamenii, ceea ce imi place, stiti ca eu sunt sociabila si ma descurc, doar ca uneori se intampla sa se faca cozi imense si lumea sa se enerveze ca asteapta prea mult, ei bine, nu e vina mea, e vina programelor, se mai intampla sa se mai blocheze, reteaua prea solicitata si... intelegeti voi, in principiu imi place;

- Colegele si sefa, adica echipa este super, ne explica absolut tot pas cu pas, stau langa noi, ne "salveaza" cand o dam in bara, zic "ne" pentru ca suntem doua fete noi, sper sa se pastreze aceeasi atomsfera pe tot parcursul contractului;

- Obosesc de la statul in picioare si fataiala, asta pentru ca nu apuci sa stai jos, dupa cum spuneam, uneori sunt cozi imense, tocmai de aceea nu am timp de stat pe internet, intru si eu de cateva ori pe Facebook sa vad ce si cum pret de cateva minute si gata fiindca nu pot sta cu telefonul in mana cand vine clientul, gen: "Stai nene sa raspund la comentariu, ca-ti platesc si tie factura acus!", nuuuuu, nu merge, si pe mine ma enerveaza cand merg undeva si tipa care este pusa acolo palavrageste la telefon si trebuie sa astept dupa ea... Deci, ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.

Si cam atat, nu se intampla nimic deosebit, dar va spun ca am de-a face cu tot felul de oameni si am ramas uimita de cat de inapoiati sunt unii, am avut doar 4, 5 clienti pe care i-as servi de "n" ori cu placere si asta pentru ca au mai facut o gluma, au mai destins atmosfera, restul sunt super-mega seriosi sau tristi, nu stiu, dar nu-mi plac genul asta de oameni, oricum eu incerc sa fiu zambitoare si sa-mi pastrez optimismul fiindca asa ma simt eu bine, in final asta conteaza, sa-mi fie mie bine, nu?

Acum va las, multumesc pentru timpul acordat, trebuie sa ma pregatesc, sa ma fandosesc, alea alea, hihi, o zi faina sa aveti.

Va invit sa-mi lasati intr-un comentariu ce servicii de telefonie mobila folositi si cum va trateaza angajatii de acolo, chiar sunt curioasa. Toate cele bune. 

24 de comentarii:

  1. Eu am lucrat in vanzari si cred ca e un domeniu care nu mi se potriveste deloc. E impotriva firii mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e bine ca ti-ai dat seama de asta:D acum stii ce sa cauti :D

      Ștergere
  2. "restul sunt super-mega seriosi sau tristi, nu stiu, dar nu-mi plac genul asta de oameni" cam asta e starea de spirit intr-o tara de cacat! nu inteleg de ce esti asa surprinsa... daca mergi pe strada vezi aceleasi fetze triste si abaute, ingandurate poate de grija zilei de maine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru post ^_^ Este un serviciu bun si sigur, Orange-ul sunt seriosi in ceea ce priveste angajatii lor :)

    Eu sunt client Orange de 8 ani. Sunt tare multumit de serviciile lor si datorita faptului ca abonamentul meu este vechi, mereu am primit de la ei: rucsac-uri, sacose, tricouri, umbrele, magneti de frigider, cartele cu numar, stickere, pixuri, brelocuri etc. etc. etc. + minute nationale, MB de internet si alte beneficii.
    Aceste mici "atentii" ii fac pe oameni sa nu renunte la serviciile lor, si cred ca este singura retea de telefonie care-ti "multumeste" prin aceste mici atentii, fidelitatea.
    Aici avem decat un singur Orange Shop, in care angajatii ma trateaza foarte frumos. Imi explica tot ce trebuie sa stiu, imi arata, ii intreb un lucru, ei imi ofera rezolvare s.a.m.d. :)

    Stii cum se spune: "Ziua buna incepe cu ORANGE" :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ;)) hmm, ti-ar sta bine la Orange:>

      Ștergere
    2. Am incercat sa intru la Orange Shop dar am fost refuzat pe motiv ca nu detineam studii superioare :( asta e... poate dupa terminarea facultatii ma voi angaja la ei, desi nu cred pentru ca dupa terminarea facultatii vreau sa dau examen sa intru profesor ^_^

      Ștergere
  4. Ma bucur ptr tn , multa bafta in continuare :):*>:D<♥.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ptr tn , multa bafta in continuare . EU FOLOSESC VODAFONUL .TE PUP ::):*.♥>:d<..

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ptr tn , multa bafta in continuare . EU FOLOSESC VODAFONUL .TE PUP ::):*.♥>:d<..

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ptr tn , multa bafta in continuare :):*>:D<♥.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu sunt pe Vodafone de cand ma stiu, si la fel toata familia. Am evitat magazinul din oras deoarece cucoanele de acolo se misca cam greu, ba nu le merge bine calculatorul, ba vorbesc minute intregi la telefon, ba nu se elibereaza factura desi ai platit.Intr-o zi le-am si zis ceva de dulce cand am plecat...
    Multa bafta la noul loc de munca...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca si la noi merge greu pc-ul, si e enervant, merci :)

      Ștergere
  9. Buna CLM,ma bucur enorm ptr tine ca iti place noul loc de munca.Sa sti ca este mare lucru sa ai un job si sa iti placa .Iti doresc mult succes in continuare. Eu folosesc Orange de cand ma stiu si sunt foarte multumita de seviciile lor.Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  10. Stii cumva daca poti se poate afla identitatea unei persoane daca tot ceea ce cunosc e numarul de telefon?

    RăspundețiȘtergere
  11. Stii cumva daca se poate afla identitatea unei persoane daca tot ceea ce cunosc e numarul de telefon?

    RăspundețiȘtergere
  12. Fara suparare dar ii urasc pe toti ! cand ma gandesc ce preturi aveau pana acum cativa ani si ca a fost nevoie de necalitativul cosmote sa ii impinga pe orange si vodafone sa ne respecte financiar parca nu pot sa apreciez nicio retea !

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca iti place si te descurci e bine:) Felicitari!
    Eu sunt pe vodafone din totdeauna, si am si lucrat la ei ca promotor acum vreo 2 ani, cam asa:)

    RăspundețiȘtergere
  14. E bine că îți place. Cineva mi-a zis că dacă o muncesc ceva ce o să-mi placă nu voi munci niciodată. Și așa e.
    E sunt clientă Orange de aproape un an, dar cel mai mult îmi plac reclamele lor. Sunt amuzante și îmi rămîn în minte.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am avut Orange,Vodafone si Cosmote.Acum am ramas cu ultima.Nici o retea de telefonie nu este ok din punctul meu de vedere,cel putin nu la noi in tara.Angajatii sunt pusi numai pe atras clienti si atat.Eu inteleg ca trebuie sa le mearga afacerea dar frate,da-o in colo de treaba,nu intrece masura... Ma rog. Nu as lucra pentru ei insa ca job temporar este destul de bun.

    Bafta si sper sa nu ai dezamagiri...prea mari!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)