Pagini

Prima carte...

Imi pare rau ca vedeti numai postari triste pline de de frustari si dezamagiri, dar trec printr-o perioada mai proasta si nu pot sa-mi revin... Insa azi o sa fac abstractie de problemele mele si o sa va prezint o carte pe care am primit-o prin Posta ieri, a fost o surpriza tare frumoasa din partea lui Viorel. Stiam ca poeziile lui vor fi publicate intr-o carte, dar nu ma gandeam ca se va intampla asa repede, iar pe aceasta cale vreau sa-l felicit.
Hihi, atat coperta cat si poeziile sunt foarte frumoase, Viorel cred ca e unul din putinii oameni din blogosfera cu care vorbesc constant sa zic asa si va spun sincer ca ii doresc numai bine, si sper sa mai publice cartulii caci e talentat, din cate am inteles are in plan ceva, dar mai bine nu dezvalui nimic, il las pe el sa va spuna. Daca sunteti curiosi sau nu-l cunoasteti pe Viorel, acesta este blogul lui: Viziuni din Viata

Acestea fiind zise, felicitari inca o data Viorel, sper ca toate visele sa ti se indeplineasca, ai toata sustinerea mea. Multumesc pentru ca mi-ai fost alaturi atunci cand am avut nevoie si multumesc si pentru sustinere in proiectele mele, acum e randul meu sa fac acelasi lucru pentru tine, sa te sustin! 

Sa aveti un week-end fain.

17 comentarii:

  1. Felicitari lui Viorel. Arata bine coperta.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Îţi vei reveni. N-ai încotro.
    Fruntea sus, fată inteligentă şi frumoasă.
    Viaţa e luuungă şi plină de surprize. Relax şi smile :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru Viorel. Un debut la 20 de ani este ceva ! Am mai spus, la sfaturi nu ma pricep . Totusi am vazut in blogosfera ceva care s-ar potrivi (din pacate nu mai tin minte autorul) :
    "Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi din toata inima si niciodata nu regreta ceva ce te-a facut sa zambesti!"

    RăspundețiȘtergere
  4. aici ai marit doza de chupa-chups sa inteleg? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Este o adevarata surpriza :3 Multumesc frumos surioara :*
    Am vrut sa impartasesc aceasta realizare si acest sentiment de bucurie cu tine si promit ca te voi sustine in tot ceea ce faci ^_^

    Iti doresc sa ai viata plina de realizari, sa treci cu usurinta pentru orice obstacol al vietii si sa ai parte numai de surprize placute.

    Multumesc mult pentru sustinere si sa ai o zi minunata :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunteti amandoi niste oameni mai mult decat talentati :)

    RăspundețiȘtergere
  7. felicitari lui Viorel...si...capul sus :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Aoleu ! Cand ma gandesc ca parca ai mai dat un link odata la un articol scris mai de mult de Viorel si eu am zis ca suspectez ca i-a scris mama lui acel articol ca e imposibil ca un baiat de 18-19 ani, cat avea el atunci, sa scrie in felul asta ! Zau, nici nu mai stiu daca am publicat comentariul, sau m-am jenat si l-am sters...dar acum ca Viorel a devenit asa de faimos, ma simt obligat sa marturisesc TOCMAI pt a releva ca eu, chiar daca m-am exprimat asa oarecum mai non-traditional si posibil chiar jignitor, de la bun inceput am fost intrigat de stilul acestui scriitor, care nu mi se parea asa prea comun, drept care intr-adevar inseamna ca e ceva de capul lui !

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)