Pagini

Barbatii vor femei din reviste care sa-i iubeasca si sa-i accepte asa cum sunt.

M-am trezit cu un mesaj de la prietena mea in care zicea asa:
" Cum sa nu ne simtim prost in societate cand barbatii viseaza si vor femei <<perfecte>> iar noi, trebuie sa ii acceptam asa cum sunt, multi dintre ei fiind chiar slinosi, perversi si mai ales fara educatie. " Damn girl, cata dreptate ai! 

Pun pariu ca la un moment dat in viata fiecarei femei care are un iubit incolteste o intrebare si bineinteles trece la "atac": 
- " Iubitule, cum arata femeia perfecta pentru tine? " Iar el transpirat tot si rosu ca racul ii raspunde:
- " Paaaai stii, imi place de Megan Fox, arata bine tipa sau Eva Mendes, ei, nici J.Lo nu arata rau, dar tu esti perfecta asa cum esti! " BULLSHIT, asta se intampla in vise, o daaa (nu zic ca n-or mai fi si exceptii), de obicei raspunsurile lor fac trimitere la tot felul de tipe care fie au un fund tonifiat, fie silicoane (sani perfecti in mintea lor) fie mai stiu eu ce photoshop-ul meu vad la unele si raman setati.

Aaa sa mai precizez ca acesti indivizi de cele mai multe ori sunt niste burtosi, cu marar pe ei si jeg sub unghii? La care primesti bonus transpiratie excesiva si sforait noaptea, yucks, si nu inteleg cum asemenea specimene pot avea pretentii atat de ridicate in ceea ce priveste femeia de langa ei. 

Adica nu e de ajuns ca tipa e oricum mai frumoasa decat tine, mai ingrijita si bineinteles mai desteapta (sau nu... ca daca sta cu unu' ca tine) ? Cum iti permiti porcule sa o compari cu o slabanoaga careia ii stau tatele siliconate in gat? 
O femeie adevarata, o femeie care iti gateste, iti spala, iti face pe plac, te iubeste si te accepta asa cum esti nu e buna, nu e buna pentru ca nu e bronzata perfect, n-are dintii albi si perfecti, n-are buzele cat botul calului si nu are nici fundul perfect, deci nu e buna, tu esti mult prea bun pentru ea, ea e doar o "oarecare", nu e una din reviste, una trofeu cu care sa te mandresti pe strada... Ipocritule!!! 
Ai idee macar cat "munceste" o femeie ca sa arate bine si sa fie multumita de ea? Nuuuu, de parca nu e de ajuns ca societatea asta proasta impune anumite standarde de frumusete care o fac sa se simta complexata de felul in care arata, mai vii si tu si pui paie pe foc, cum indraznesti? Cum? I-ai facut vreodata vreun compliment iubitei tale ca s-a aranjat intr-o seara pentru tine? Neaaaaa, pentru ce sa te mai strofoci, aia era la inceput, acum te-ai obisnuit cu ea, ai vazut-o in toate ipostazele, nothing special, dar tu daca-ti iei o camasa noua te simti bine cand iti spune ca te prinde culoarea, nu???
Stii ce? Facem asa! Cand o sa arati ca David Beckham si  femeia ta o sa se joace X si O pe patratelele tale, atunci poti sa ai pretentii ca ea sa arate ca Ingerasii Victoria's Secret, dar pana atunci shhhhh!

Zauu, care e problema voastra dragii mei, aveti impresia ca noua ne-ar face placere sa avem bunaciuni langa noi? Aaa? Dar noi v-am zis vreodata voua ceva, nuuuuuu, pentru ca noi daca indraznim sa va spunem ca un tip arata bine va scade stima de sine, nu va mai simtiti acceptati si necesari si gata va puneti coada pe spinare in cautare de individe care nu va zic nici "pas!" 

Deci, barbatilor din lumea intreaba, baieti, barbati ce sunteti, si care imi treceti pragul (blogul) bagati la cap ce va zic: Invatati sa acceptati si sa iubiti femeile de langa voi asa cum sunt, nu le mai comparati cu toate aschilopatele pe care le vedeti la televizor, apreciati-le pentru ca desi sunteti niste chestii pe doua picioare ele va duc de grija si va iubesc de cele mai multe ori neconditionat! 

28 de comentarii:

  1. Hell you're right! Adică eu unul iubesc o fată pentru ceea ce e ea. Fiecare om e frumos în felul lui și urât în felul lui. Pentru unii oameni urâtul e frumos și invers. Ai priceput ceva? :))
    Ideea e că..în societatea de astăzi, se pune accent foarte foarte mult pe aspectul exterior și mai puțin pe caracterul omului. Adică există jegoși care au un caracter imaculat... Ce facem în privința asta? Sunt oameni și oameni. Scursuri și scursuri.. Fără elementele astea aparent minuscule...ne-am plictisi...

    Have a nice weekend, my dear! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inteles ce zici tu aici:)

      Mare dreptate ai:D thank you!

      Ștergere
  2. Barbatii care viseaza la cai verzi pe pereti vor fi vesnic nefericiti. E valabil si pentru femei, evident. :D
    Bine te-am gasit. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,da,da, mega multa dreptate:)) Si amuzant.
    E foarte aiurea cum vine o chestie de care ai vorbit tu acolo, cu pretentii de care ai vorbit tu acolo & stuff. Da' bine, si pentru tipe merge asta. Da' macar ele au gusturi mai bunoace.. 8->

    RăspundețiȘtergere
  4. Acrod total! Mereu baietii considera ca ei pot sa arate oricum pentru ca sunt baieti si nu conteaza daca au burta de nu'si pot vedea degetele de la picioare sau au par pe ei de zici ca sunt scapati de la zoo, dar au pretentia ca fata de langa ei sa fie top model. De parca fetele ar trebui sa accepte sa iasa cu orice maimuta si sa se simta speciala pentru asta, ca noua nu ne place sa iesim cu unul cu abdomen lucrat frumos, cu forme bine definite sau macar lucrare putin si care sa nu aibe padurea ecuatoriala pe piept si pe picioare

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Hai ca mi-ai inseninat ziua cu postul asta. Am ras cu lacrimi. Super!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi se pare ca ai adunat multa ura in postarea asta, multa ura contra unei categorii de barbati si anume cocalarii. Nu toti se poarta cu femeile asa cum zici tu. Cocalarii sunt doar o categorie (la fel ca si pitipoancele), deci nu trebuie sa generalizezi. Sunt barbati care se uita la o "frumusete, din asta rapitoare", o admira, dar isi iubeste si RESPECTA femeia de langa el fara bariere legate de constitutia fizica. Ala e barbat, nu cei despre care vorbesti. Cocalarii ii recunosti de la o posta, dupa freza, burta si gusturile muzicale deci daca vreti sa fiti apreciate evitatii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta da articol. Ai fost foarte pornita cand l-ai scris pentru ca ai fost foarte drastica. Ai dreptate, doar ca n-ar trebui sa generalizezi. Mai exista si exceptii, mai putine, dar exista. Asa cum ai spus si tu, noi suntem destul de stresate sa aratam cat mai bine tocmai pentru ca barbatilor le curg ochii dupa marile vedete ce platesc bani grei sa arate cum arata...

    RăspundețiȘtergere
  8. Haha :)) M-a amuzat tare mult felul cum ai prezentat informatia si ai perfecta dreptate. Oamenii (fie fete sau baieti) cauta numai manechine in lumea asta, 90-60-90, sa contina silicon, botox in buze si alte "tunari" d'astea sau baiatul sa aiba patratele si un corp mega-atragator si probabil sa arate ca David Backam sau Liviu Varciu.

    Trebuie sa placem persoana de langa noi asa cum este, nu sa-i cautam imperfectiuni si nu trebuie sa o comparam cu vedeta x de la tv. Toate lucrurile astea mi se par o porcarie...

    RăspundețiȘtergere
  9. eu zic sa-i schimbati ( nu la caracter...ca nu puteti )...sa-i schimbati cu altii...pur si simplu! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Damn girl! :)))))))
    Mi-ai înseninat ziua!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Şi-apoi ei nu se gândesc că pe termen lung 90-60-90 vor deveni sâni lăsaţi - burtă - celulită şi vergeturi !?! Timpul şi gravitaţia nu iartă. :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Feminism pur ! Bravo ,tine-o tot asa! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Da,da,intra-adevar nu trebuie sa generalizam cum ca toti ar fi asa,doar sa ne stresam ca majoritatea este asa...

    Eu am vazut atatia barbati idioti incat parca ma apuca si dracii cand imi amintesc!Dar lasa ca acum am si eu pretentii,nu numai eu sa ma chinui sa fiu prezentabila.Pai ce mama naibii!


    Mi-a placut postarea!Mi-a mers la inima!!!

    Te pup!


    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)