Pagini

Sari cu ideea!

Domnisorul MucRoz a organizat un concurs la el pe blog in care puteti castiga, de fapt pot castiga un tricou personalizat si nu stiu ce parere aveti voi, dar eu imi doresc al naibii de tare sa castig, hi hi. Imi plac foarte mult tricourile personalizate pentru ca eu le consider cea mai evidenta modalitate (ca sa zic asa) prin care poti transmite un mesaj cuiva, de ce nu chiar lumii intregi, so here I am! Muc and T-shirtFactory vreau tricoul ala!

Acum e o mica problemuta, concursul se incheie doar daca se strang minim 10 participanti si nu stiu de ce dar inca nu s-au inscris decat 4, 5 (asta din cate stiam eu), fratilor care e treaba? Nu va plac tricourile? Stiati ca un astfel de tricou va poate scoate din anonimat, totul tine de ceea ce va alegeti voi sa va imprimati pe el, hi hi, eu m-am gandit initial sa-mi fac un tricou cu mine, dar parca sunt prea narcisista nu? Desi daca stau bine sa ma gandesc nu cred ca mai are cineva din orasul meu tricou cu moaca lui, deeeeeci, nu-i o idee chiar asa de rea, m-am mai gandit de asemenea si la fotografii din alea faine cu orase, am vazut un model interesant, insa inca nu-s hotarata si daca prin absurd as castiga (sper sa castig, nu exista absurd! HA!) vreau sa apelez la ajutorul vostru si sa veniti cu idei de citate, de imagini sau ce vreti voi pe care le-as putea imprima pe tricou, ceva care credeti voi ca ma reprezinta cel mai bine, chiar sunt curioasa, hi hi. 
Cred ca daca o sa castig o s-o iau pe urma lui Muc si o sa-mi fac colectie de tricouri personalizate si-asa sunt eu obsedata putin asa de haine, soooo, va astept sugestiile, ideile cum vreti voi sa le considerati, raman datoare (cred ca deja sunt datoare vanduta, o sa gasesc o modalitate sa ma revansez).

sursa foto

12 comentarii:

  1. Ma voi inscrie si eu la concurs. Succes!
    Eu mi-as face un tricou cu blogul meu...nu stiu daca e cea mai buna idee, dar poate "prinde".

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes la concurs ^_^ Pai, sa-ti faci un tricou cu CLM pe el :D Te reprezinta cel mai bine :D

    Sa ai o zi frumoasa :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Scuze ,pun o întrebare tâmpită,de unde ai tema de la blog ? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multa baftaaa!
    Ii dau dreptate cuiva de pe aici care a spus ca un tricou cu logo-ul blogului ar prinde. E chiar super simpatica ideea. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, super ideea cu blog-ul Ai grija unde pozitionezi link-ul ! :)
    Nu de alta da tre sa dea click pe el ! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. "dacă nu vrei un raspuns sarcastic, nu pune o întrebare stupidă"
    "sunt talentat! rezist cu talent la sporturile organizate!"
    "nu aştepta ocazia bună: creeaz-o."
    "urăsc oamenii care nu se pot hotărî: prea îmi amintesc de mine".


    ...si mai sunt multe :)

    RăspundețiȘtergere
  7. M-am înscris şi eu la concurs! Sper să nu fie prea târziu. :)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)