Pagini

Tienda

Esti talentata la make-up/ manichiura si vrei sa-ti deschizi o afacere acasa? Sau pur si simplu iti place sa te machiezi si din cand in cand iti mai machiezi si prietenele ca doar e "practica" si adori ceea ce faci? Sau cine stie, faci parte din categoria "polish-addict" si iti place sa fii la curent cu tot ce este la moda in materie de unghii? Oricum ar fi am o intrebare pentru tine: De unde iti cumperi produsele produsele cosmetice si produsele pentru manichiura? Esti multumita de ele, ce parere ai de raportul calitate-pret? Ai vrea sa-ti achizitionezi produse de calitate la un pret accesibil? 

Gandeste-te bine la toate aceste intrebari si nu uita ca mai ales produsele cosmetice sunt foarte importante in rutina de ingrijire a unei femei, tocmai de aceea www.tienda.ro vine cu cele mai bune produse pe piata, produse care nu ataca tenul, ochii, unghiile, nu produc alergii, nu cauzeaza niciun fel de neplacere, iar aceste lucruri pot fi confirmate de catre clientele tienda.ro. 

Asadar probabil va intrebati ce gasiti in magazinul nostru online?
In primul rand promotii saptamanale, ce inseamna aceste promotii? Inseamna ca timp de o saptamana o sa gasiti tot felul de produse la reduceri, de la accesorii pentru unghiute, gel pentru unghii, oja, lampa si chiar kituri de epilare. 

Apoi categoria "Unghii" o sa va intampine bucuroasa, acolo sunt produse dupa pofta inimii, pentru gusturile si buzunarele tuturor. Geluri colorate de o calitate superioara, lacuri pentru pictura, lacuri de unghii, oja permanenta in nuante superbe, acryl de constructie, acryl color, sabloane pentru constructie, tipsuri, pile, pensule pentru nail art si pentru aplicarea gelului, ornamente pentru unghiute, vopsesele acrilice 3D si aparate electrice precum pila electrica, lampi UV, sterilizatoare, s.a.m.d.

Urmatoarea categorie de produse este destinata iubitoarelor de machiaj. Aici gasiti produse pentru ochi: eyeliner, rimel, farduri; produse pentu fata: pudra, fond de ten, tratamente; produse pentru buze; produse pentru face si body painting si bineinteles pensule. 

A 4-a categorie este cea a produselor cosmetice profesionale, unde firme de renume precum Anubis si Oyster Cosmetics va pun la dispozitie cele  mai bune produse ale lor. 

Epilarea este si ea esentiala in viata unei femei asa ca i-am dedicat si ei o categorie, produse precum spatule, benzi pentru epilare, lotiuni si uleiuri, rezerve de ceara, incalzitoare va asteapta sa le incercati.

Si ultimele categorii dar nu cele din urma sunt dedicate parului si produselor SPA. Doamnele si domnisoarele trebuie rasfate intotdeauna, nu? Mai ales ca suntem in luna in care femeile au fost celebrate, de ce sa nu o faca tot timpul chiar ele? De ce sa nu celebreze faptul ca sunt femei din ce in ce  mai des? Merita. Deci meritati dragele mele, produsele SPA o sa faca minuni pentru voi.

Asadar, va asteptam la tienda.ro. Ba chiar si Catinca Roman va invita sa faceti parte din familia noastra, pentru ca asta suntem noi, nu doar un alt magazin online, ci o mare familie. Sa aveti o zi minunata si o primavara plina de bucurii.
(g.p.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)