Pagini

Chiar exista o karma a relatiilor sau... ?

In ultima perioada m-am apucat sa ma uit din nou la serialul Sex and The City, e ca un fel de ritual pentru mine, ma despart de cineva si simt nevoia sa vad serialul ca sa imi dau seama ca este ceva normal, ca nu sunt singura persoana care trece prin astfel de momente si ca o sa le depasesc mereu cu brio. Si uite asa uitandu-ma la serial am dat de un episod in care Carrie vorbea despre o anumita karma a relatiilor, in dimineata asta am abordat din nou subiectul cu cineva si incep sa simt ca am parte de aceasta karma intr-un fel sau altul, asa ca nu pot sa nu ma intreb: dupa ce am avut parte de o relatie cu un om rece, un om care nu ne-a impartasit sentimentele, in relatia urmatoare devenim noi cei reci?

Sau aceasta raceala se datoreaza faptului ca inca nu am depasit relatia anterioara? Sa fie oare faptul ca persoana cu care o luam de la inceput nu este pe placul nostru in totalitate sau sa fie doar vina noastra pentru ca ne este prea frica sa fim raniti din nou? Si daca ar fi asa, cum se face ca dupa un timp ne indragostim din nou si lasam frica deoparte?

Nu e ciudat cum avem nevoie sa trecem prin anumite etape atunci cand ne despartim de cineva? Unii spun ca dupa ce ai suferit, ai fost furios, ai facut pe spionul sau mai stiu eu ce, regula este sa intri intr-o relatie "rebound", adica un fel de relatie in care tu inca esti suferind, iar persoana cu care esti iti ocupa timpul ca sa uiti de ex, oare asta sa fie raspunsul la intrebarea mea din primul paragraf? Iar daca este asa cum spune "regula", nu exista si riscul ca persoana cu care ai acest tip de relatie sa se ataseze de tine? De ce este nevoie de o alta relatie de genul ca sa trecem peste? I mean, tu poti sa te "vindeci", dar poti sa ranesti pe altcineva in acelasi timp... Sau exista si posibilitatea ca relatia "rebound" sa se transforme intr-o relatie pe bune?

Just let me know, ati avut parte de situatii similare?
sursafoto: www.google.com

10 comentarii:

  1. Pai.. ai auzit de intalnirile karmice? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie, in primul rand, ca tu singura sa iti revii. :) :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Offf..iar ti s-a intamplat ceva naspa :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu zic ca este normal ca la inceput sa fie o anumita raceala..e moemntul ala de cunoastere, de apropiere care se face incetul cu incetul..apoi depinde si de oameni de cat de deschisi sunt fata de persoana cu care vor o relatie sau au o relatie...si..da, conteaza si daca s-au vindecat de iubirea din trecut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Avand in vedere vaptul ca sunte diferite persoane din punctul de vedere al zodiei(mai degraba ma intereseaza luna nasterii decat astrele), avand in vedere ca oamenii au anumite blocaje din cauza experientelor nedorite, gen nu uite nici odata la o fata mai mult de 2 minute e prostie , sau nustiu ce afectiune fizica nedorita de un alt partener atunci clar e vorba de karma...
    Insa odata cu trecerea anilor, schimbarile sunt, unii nu stim ce vrem, alti nu putem oferi ceea ce se cere si uite asa e vorba mai mult de compatiblitate, decat de karma, noroc sau orice altceva...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mda, chestia asta cu compatibilitatea e discutabila sa stii.

      Ștergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)