Pagini

Cadouri, cadouri si iar cadouri...

Am asteptat atat de mult sa vina sarbatorile, iubesc luna decembrie, este luna cadourilor, ofertelor, care mai de care mai tentante, ba chiar si a concursurilor, ca doar vine Mosu', nu? Mos Niculae, Mos Craciuuuuun, in fine, tineam sa va zic ca prin cautarile mele pentru cadouri, am dat de o promotie interesanta, mai exact este un fel de concurs organizat de cei de la Sevensins, alegi cadoul pentru persoana speciala din viata ta sau iti faci chiar tie un cadou  (sa zicem o tinuta sexy cu care sa-ti innebunesti iubitu', desuuri, ceva, hehe), "dai mai departe" si esti inscris la concurs, eeeee, foarte tare, nu???

Si ca tot am deschis acest subiect, vreau sa va zic unul din cele mai frumoase gesturi ca drept cadou pe care l-am facut chiar astazi si anume: o delicioasa prajitura de ciocolata si fructe (visine, yuuuumy- yummy), "acompaniata" de o felicitare in ton cu sarbatorile, unde atat eu cat si prietena mea, ne-am pus mintile la contributie si va marturisesc ca rezultatul a fost unul extraordinar de frumos.
Sa va mai spun si ca "efectul" acestui mic gest a fost pe masura asteptarilor??? O daaa!!! Asa a fost!

Iar pentru cei care sunt in cautare de cadouri si nu dispun de idei sau resurse financiare, as avea eu un pont: va uitati fain frumos prin hainele voastre sau chiar si alte lucruri, ale fratilor, surorilor, parintilor vostrii si mai mult ca sigur o sa gasiti ceva ce ati cumparat si nu a fost folosit, ei bine, acel produs il puteti face cadou, adica zau asa, de ce sa stea in dulap cand ar fi util altcuiva? Hai ca stiu ca e o idee buna, nuuu? In cazul asta salvati o suma de bani pe care o folositi pentru voi, stiu ca suna egoist, dar... este Craciunul si trebuie sa fim mai buni... iar eu consider aceasta idee un mod de a face o fapta buna, hi hi.

Revenind la concursul celor de la Sevensins, vreau sa va mai informez ca acesta se desfasoara in perioada 14- 26 decembrie, pe data de 27 decembrie se va organiza o tragere la sorti in urma careia se vor acorda 3 premii, acestea constand intr-un card cadou avand aceeasi valoare ca si a comenzii castigatoare, ce va putea fi folosit pentru a face cumparaturi pe Sevensins.ro tooot anul urmator. Deci puteti considera ca Sevensins colaboreaza cu Mosul, asa ca daca ati fost cuminti eu as zice sa va incercati norocul, poate, poate, Mosul va va surprinde placut.

In incheiere as vrea sa va intreb daca ati "practicat" vreodata ceea ce v-am spus putin mai sus si daca v-ati pregatit cu cadouasele pentru cei dragi?
V-am tucat.

26 de comentarii:

  1. daa...anul acesta chiar m-am intrecut pe mine...am muncit la cadouri !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca este luna mea preferata ! :)
    Eu doar dau cadouri, nu si primesc! :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am pregatit cadourile din timp, nu imi place aglomeratia :D::*

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi place luna asta pentru ca se dau cadouri si se mananca prajituri 8->

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca nu am pregatit nici un fel de cadouas :)) . Um..ce-as fi macat si eu din prajitura aia , frumos gest , chiar o idee excelenta ! Felicitari !
    Si mie imi place decembrie si acum ninge si aici , e fruuuuumos .
    Iei , la cat mai multe cadouri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc:d, ehm mai este timp:D Era mai frumos daca as fi facut-o eu!:D:))mersi:>

      Ștergere
  6. De-acord!Ador să primesc cadouri,şi uneori mă comport ca un copil mic în această privinţă!:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am pregatit cadourile de o saptamana :D

    RăspundețiȘtergere
  8. cel mai rau este sa fii barbat cu grija la ce ai in portofel in aceasta luna

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai un premiu la mn pe blog: http://viziunidinviata.blogspot.ro/2012/12/un-mic-premiu.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu daca am practicat vreodata, pentru ca decat sa caut printre hainele celorlalti (gen gaura neagra acolo) mai bine fac ceva hand made. Desi eu consider ca cel mai bun cadou este o carte... in majoritatea cazurilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai na, nu hainele celorlalti, haine de-ale tale, nu stiu o bluza pe care nu ai purtat-o niciodata:)) dar e buna si treaba cu hand made:>

      Ștergere
  11. Eu mereu daruiesc hainutele care mi-au ramas mici :)

    RăspundețiȘtergere
  12. La mine va fi primul Craciun in care eu m-am ocupat de toate.. cu toate ca mai am de facut multe. La capitolul cadouri stau bine, am incercat sa le iau tuturor cate ceva si ,cum ai spus si tu, ii voi face prietenului meu si o prajitura careia ii place lui foarte mult ( numai eu stiu ca o fac :"> ) pe langa ce i-am cumparat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mhh:> sa faci o praji:> aia da :>:>:> esti harnicuta!!! :D

      Ștergere
  13. Sincer,nu am practicat ceea ce ai spus tu.O data chiar mi s-a intamplat sa iau un cadou pentru cineva si sa-l pastrez eu pentru ca imi placea prea mult.De obicei aleg cadourile din timp...
    Pupici:*:*:*

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)