Pagini

Patanie cu laptopul, daca ma lamureste cineva, dau de baut

Sa vedeti ce sperietura am tras! Dupa ce ca nu am net in incinta in care locuiesc, acum cateva zile, a inceput sa-mi faca figuri (nu din alea geometrice, ha) laptopul. Aoleu, nu va zic cat de tare m-am speriat. Prima, si prima data n-a mai vrut sa se opreasca, apoi s-a oprit. L-am pornit din nou, a mers un pic, am pus o melodie, doua, apoi negru, exact, negruuu mi s-a facut tot display-ul, in schimb mergea. Intelegeti ce zic? Nu puteam sa umblu pe el, nu puteam sa-l restarez, nu puteam sa fac nimic, dar i se auzea motorasul acela, ce o fi el... Pfiuuu, numai gandul ca is la mii de kilometri si ca nu pot sa-l trimit la reparat pentru ca inca mai am garantie m-a facut sa o iau raznaaaa... M-am si vazut: alti bani, alt laptop, alta mancare de peste, cand, cum, de unde, nu aveam nici cea mai mica idee...

Ei, si ce credeti ca am facut? Am cautat pe net si am cerut cateva pareri, mi s-a spus ca se poate sa faca asa ca ar fi fost plin de praf sau din cauza ca l-am scapat o data pe jos si ca ar fi bine sa-l duc la reparat... Evident, mi-am luat panica, fiindca reparatul la spanioli nu e ca la romani, astia iti ia bani doar ca sa se uite tine, dapai la laptopul tau... 

Mno, scosesem din ecuatie varianta reparatiei, fiindca mi s-a spus ca e scumpa si ca mai bine imi cumpar alt laptop nou, asa ca am dat o fuga pe StradaIT, un magazin online cu tablete, cu telefoane, stiti voi, d-astea d-ale tehnologiei si deja imi facusem planuri pentru ceva nou, dar ce sa vedeti?

Pai m-am pus fain frumos la somn, a doua zi am mers la munci, iar seara dupa ce m-am chinuit in jur de o ora cu o tentativa de surubelnita sa il deschid ca sa il curat (chipurile), a pornit, oameni buni, deci s-a speriat laptopul de mine, ahahahahaha. Si de atunci vad ca merge, deocamdataaaaa, insa tot sunt in dubii, daca poate sa ma lamureasca si pe mine cineva, careva, si stie sa-mi zica ce s-a intamplat si daca e posibil sa mi se mai intample, raman datoare, nu de alta, dar macar sa fiu pregatita...

Hai, v-am tucat, si va mai tin la curent.

7 comentarii:

  1. Îmi vine în cap supraîncălzire şi necesar de pastă de procesor! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut o droaie de probleme cu laptopul și eu,nu mă prea pricep la chestiuni de soft ,din păcate.Cel mai bine lucrez în html-și cam atât.Te-aș fi ajutat cu plăcere,dar..

    RăspundețiȘtergere
  3. 1-placa de baza,2-coolerul e plin de praf si laptopul nu isi face racirea,3-placa video,4-windows crash (putin probabil). Si daca l-ai desfacut sau chestii de genul garantia nu mai e valabila. All the best :*!

    RăspundețiȘtergere
  4. Aaa,si nu e posibil sa se mai intample,o sa se mai intample. Fuga la magazin si i-ati altul :p

    RăspundețiȘtergere
  5. Marca model? ... Ar fi ajutat in descriere...
    Cauze probabile:
    1. Praf;
    2. Probleme la placa video, aici sunt vre-o cateva
    a) trebuie schimbata pasta de racire...De cat timp ai laptopul?
    b) probleme de driver ( o acualizare a driverului poate face bine)
    C)... E pe duca placa video...
    3. Monitorul, imbinare imperfecta, fire intrerupte.. Sau...e pe duca. Sunt unele modele de laptop care au un contactor ce inchid monitorul atinci cand inchizi capacul, poate fi defect..
    4. Pt. Protejarea energiei din acumulatori, laptopurile si nu numai intra in standby, al tai a intrat in standby si datorita unei probleme de windows asa a ramas...Ai spus ca ascultai muzica... Muzica se mai auzea?
    5. Ai antivirus pe el?

    RăspundețiȘtergere
  6. Aia cu racirea nu prea e valabila... Daca erau probleme de racire se inchidea singur si asa ramanea... Al tau a ramas deschis insa, adica spui ca functiona.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am avut aceeasi problema cu al meu si nu am reusit nici pana i ziua de azi sa imi dau seama ce s-a intamplat. Am intrebat atat de multa lume specializata si pana la urma m-am dat batuta. :(

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)