Pagini

Ce ar trebui sa poarte o femeie ca sa impresioneze un barbat? Nimic in afara de atitudine si...


Am scris pana acum ce ar trebui sa poarte femeile ca sa le ofere barbatilor din viata nopti fierbinti si momente de neuitat, insa am scris toate astea din punctul de vedere al unei femei, asa ca m-am gandit ca de data aceasta sa scriu un articol din partea unui barbat pentru voi. Si incepe asa.

Mai intai de toate, eu vorbesc in numele lui Ciprian, un prieten foarte bun, un baiat exceptional cu care vorbesc vrute si nevrute, care a venit cu ideea si care mi-a zis: "Bai, dar tu stii ce le place barbatilor sa vada? Ce i se pare unui  barbat sexy?". Eu, tantosa, zic foarte clar si sigura pe mine: "Da!". Si incepe sa ma ia la interogatoriu. Oooo da, vreau sa va spun ca am dat raspunuri gresite la majoritatea intrebarilor. Sa va spun si de ce... 

In mintea noastra, a femeilor, avem impresia ca hainele ii atrag pe barbati, ca o lenjerie sexy (de la Sevensins, de exemplu) face toata treaba si ca un ciorap cu dantela ii face pe masculi sa innebuneasca, ei bine, gresit. De ce? Pai fetelor, barbatilor nu le plac hainele noastre, majoritatea is de parere ca aratam mai bine fara ele, hi hi. Ow da, si inca o chestie care cu adevarat ii atrage pe barbati, este atitudinea, increderea de sine, respectul si bineinteles bunele maniere. Majoritatea masculilor is programati sa caute o doamna in societate, si o curva in pat, gospodina in casa, eh, asta e discutabil, depinde de fiecare.

Dar in principiu asta e ideea cu barbatii, ne plac si ne iubesc mai mult cand suntem dezbracate, acum eu stau si ma gandesc, oare de ce ne mai batem capul cu atatea haine, cu fel si fel de outfituri, pantofi, bijuterici, etc. etc., nu e mai simplu sa apelam la varianta "Eva", o frunza ici-colo, sau chiar deloc si gata! Paaaai, nu? Ahahahhaha. Glumesc si eu. Mno, ideea era ca barbatii merg intotdeauna pe ideea "less is more", ca e vorba de machiaj sau de haine, v-ati prins si voi despre ce vorbesc. 

Asadar, ca o concluzie, ce ar trebui sa poarte femeile pentru a oferi nopti memorabile? E foarte simplu, cat mai putine haine, oleaca de siguranta si respect de sine, sa fie open-minded si lipsite de inhibitii, optional se poate apela si la tocuri. So, have fun!

2 comentarii:

  1. Păi sunt de acord cu ce a spus amicul tău! Deci "jos textila!"
    În plus urăsc gustul de ruj şi unghiile lungi şi ascuţite care mă zgârie pe spate! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu poti avea mai multa dreptate. Cand eram mai tanar eram atrasdec frumusete in mod special,acum insa s-a schimbat situatia,s-au schimbat asteptarile de la o femeie :)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)