Pagini

Ai purtat vreodata o rochie din dantela rosie? Nu e timpul pierdut!

rochie dantela rosie
Dantela este unul dintre cele mai elegante si feminine materiale, iar daca este folosit ca material pentru rochii ofera o alura inconfundabila oricarei doamne sau domnisoare care poarta o astfel de piesa vestimentara. Sa ne inchipuim acum cum arata rochiile de dantela rosie. Minunat, nu? Inchipuie-ti ca porti una! Vezi cum te face sa stralucesti? Inchipuie-ti cum ar arata la evenimentele la care te-ai duce si cum ai lua ochii oricui si-ar abate privirea in directia ta. De ce sa ramai, totusi, la nivel de imaginatie, in loc sa iti admiri in oglinda noua ta rochie rosie din dantela? Gandeste-te cateva secunde! Intri in sala in care se desfasoara evenimentul, intr-o rochita de dantela de un rosu aprins, o curelusa neagra in talie si o mica posetuta neagra. O prezenta atat de vie nu poate trece neobservata. Privirile se intorc spre tine, una cate una, si te simti ca intr-o secventa de film american derulata cu incetinitorul. Aproape ca te-ai astepta sa fii asaltata de blitzuri, insa esti cu siguranta asaltata de sclipirile din priviri. Ti se pare greu de atins o astfel de stare? Totul este posibil cu o eleganta rochie rosie din dantela!

Cum sa obtii un efect devastator printr-o rochie din dantela rosie?

Rosul, asa cum bine se stie, este culoarea pasiunii. O culoare incarcata de simbolism, plina de viata, care vibreaza cu un ecou imposibil de ignorat. Dantela este la randul sau greu de ignorat la o rochie, pentru ca se afla intr-un armonios echilibru al senzualului cu eleganta. De aceea, aceasta combinatie de femme fatale intre dantela si culoarea pasiunii este ideala pentru a obtine efectul dorit la orice eveniment. Iata aspectele pe care trebuie sa le iei in considerare:
  • Prima data, alege cu grija marimea rochiei rosii , pentru ca aceasta sa iti vina perfect, nu intr-un stil care nu te caracterizeaza si nici nu te avantajeaza. Ai grija sa nu fie nici prea mulata in conditiile in care nu ai silueta pe care ti-o doresti, dar nici sa iti vina tip tunica, pentru ca isi pierde farmecul
  • Fii atenta la stilul rochiei, si alege exact lungimea care te avantajeaza. Cele doua caracteristici sunt extrem de importante si pentru acestea trebuie sa iei in considerare atat inaltimea, cat si forma corpului tau!
  • Investeste in accesoriul potrivit, pentru ca acesta sa se potriveasca perfect cu rochia ta din dantela rosie. Este foarte simplu sa combini rosul cu negru, obtinand astfel un aspect extrem de elegant, deci poti apela la o poseta, la bijuterii sau chiar la o curelusa neagra

Ai achizitiona o rochie din dantela rosie din mediul online?


Daca te uiti putin pe trenduri, vei observa ca rochiile din dantela rosie sunt foarte populare, impreuna cu mult-apreciatele rochii ale anului 2015, in nuanta marsala. Luand toate acestea in considerare, te poti orienta catre rochii din dantela rosie din mediul online, unde vei gasi mult mai usor aceste piese vestimentare de culoare pasiunii, gata mereu sa impresioneze si sa te transforme intr-o diva. Unul dintre aceste magazine online este Tiffani, unde rochiile rosii sunt foarte apreciate si indicate tuturor reprezentantelor sexului frumos, pentru a purta culoarea pasiunii la orice ocazie deosebita sau eveniment inedit din timpul anului. Magazinul online Tiffani te imbraca in pasiune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)