Pagini

Fa-i Universul mai colorat si ia-i o tricicleta copilului tau!

In era tehnologiei, in care gadgeturile sunt prezente in viata oamenilor chiar de la cele mai fragede varste, tricicleta pentru copii pare un mit de mult lasat in urma. Dar nevoia de miscare este vitala. Asa ca tricicleta capata o importanta covarsitoare. Pentru protejarea deplina a micutului tau, cumpara-i o tricicleta de copii din plastic, cu marginile complet rotunjite si cu un scaun comod. Primii pasi ai prichindelului atrag dupa sine o noua preocupare pentru parinti. Ei vor cauta sa schimbe caruciorul greoi, pe care l-au folosit in primele luni din viata ale bebelusului, cu un accesoriu mai usor si mai interactiv pentru cel mic. Siguranta prichindelului este pe primul plan, insa nici confortul nu este de neglijat. Solutia ideala? Tricicleta pentru copii. Tricicletele sunt cele mai indragite jucarii de exterior pentru piticii cu varsta intre 1 si 4 ani. Daca planuiesti sa-ti scoti prichindelul la plimbare in parc, achizitionarea unei triciclete de copii este absolut necesara.

Tricicleta, cea mai frumoasa jucarie a oricarui copil. Tu stii care sunt beneficiile ei?

Sute de mii de triciclete de copii sunt produse anual in lume. Chiar daca un copil se poate juca ore-n sir cu o cutie de carton sau cu o sfoara, in industria jucariilor, tricicletele pentru copii au o importanta aparte, tocmai pentru ca ajuta la dezvoltarea prichindelului si au o multime de avantaje. Jucariile au un rol foarte important in lumea copiilor. Cu ajutorul lor si al magazinului online babyneeds.ro bebelusii incep sa exploreze lumea si sa faca cunostinta cu tot ce ii inconjoara. Jucariile, de orice tip ar fi ele, au si un rol educativ si ajuta la dezvoltarea anumitor arii ale motricitatii, cognitiei, imaginatiei si chiar afectivitatii. Daca vorbim despre triciclete, acestea au multiple beneficii asupra prichindelului tau. Iata care sunt ele:
  • Nu necesita acelasi echilibru, ca in cazul bicicletei, ceea ce inseamna ca prichindelul tau este in siguranta atunci cand se plimba cu tricicleta de copii. In plus, micutul nu trebuie sa dea jos picioarele de pe pedale in momentul in care vrea sa se opreasca
  • Sportul, ca stil de viata. Mersul pe tricicleta promoveaza un stil de viata sanatos si-l ajuta pe prichindelul tau sa se dezvolte armonios si sa doarma linistit pe timpul noptii. Datorita pedalarii, prichindelului i se vor dezvolta oasele, inima va fi mai puternica, iar creierul mai aerisit
  • Pedalarea tricicletei de copii ii va dezvolta simtul atentiei

Ajuta-l sa fie un campion si lasa-l sa plece in primele sale expeditii cu tricicleta de copii

Tricicleta de copii va reprezenta cu siguranta noua jucarie preferata a prichindelului tau. Este prima sansa de a se bucura de putina independenta si de a explora noi teritorii. Tricicletele pentru copii se gasesc pe piata intr-o varietate de modele, stiluri si culori, iar asta face ca alegerea modelului perfect sa fie foarte dificila pentru parinti. Tricicletele de copii de la BabyNeeds sunt sigure si confortabile, dotate cu maner ajustabil pentru parinti, pentru coordonarea directiei si roti silentioase. Alege modelul preferat de triciclete de copii de la BabyNeeds si fa-i prichindelului o copilarie de poveste!

2 comentarii:

  1. Copiii trebuie intotdeauna incurajati. Indiferent ca este vorba de un cadou sau de un dar primit fara nici o ocazie speciala, copilul trebuie sa incerce lucruri noi.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)