Pagini

Prima data la mare...

Ei dragii babei, acilea suntem. Am facut rost si de net, asadar asa cum am promis va arat pozele de la mare, dar avand in vedere ca e prima data cand vad marea pana acum, pentru mine sunt destul de importante... 

So, am facut rost si de net, bine, din cand in cand, si vreau sa va marturisesc ca aveam impresia ca daca nu am internet nu am cum sa scriu articole, ei, acum sa zicem ca am internet, dar de fapt nu era vorba despre asta, ci despre faptul ca obosesc si nu imi mai arde de scris... Eh, chiar asa, nu imi arde de scris dupa 9 ore de stat pe scaun si de facut unghii... Ma surprinde si pe mine dar chiar nu imi mai arde sa-mi mai obosesc ochii si creierul pentru ca va vine sa credeti sau nu, munca mea oboseste destul de mult, adica sunt zile in care ma ridic de pe scaun doar 5-10 minute cat sa infulec un sandwich si la revedere noroc cu pauza de la pranz, caci altfel probabil as manca o data in zi, eh, asta nu mi-ar prinde rau... V-am spus ca am inceput sa ma ingras foarte mult? Well, da, de cand sunt aici (6luni) pana acum am pus vreo 8 kg si observ ca, continui sa pun chiar foarte repede, iar toata lumea imi spune ca este de la mancare fiindca nu este la fel de sanatoasa ca cea din Romanica. 

In fine, stiu ca nu vreti sa cititi cum ma plang eu ca sunt grasa, hehehehe, o sa incerc sa imi fac timp pentru un pic de miscare, o sa vad eu ce si cum, ow, dar poate vreti sa cititi despre faptul ca nu mai sunt cu iubitul marocan si ca mi-am tras un altul care este roman, mai tanar si mai frumos, mwahahahaha (asta o zic pentru ca imi citeste blogul, hahahahahahaha glumeam, chiar este ok baiatul, pana acum bineinteles, mai vedem in timp ce si cum, va tin la curent). 

Oricum, ideea este ca s-au schimbat multe lucruri in viata mea, se intampla multe lucruri si bune si rele, iar referitor la relatia mea anterioara mi-am dat seama ca este destul de greu sa relationezi cu oameni care au crescut cu o religie diferita fiindca implicit au si o gandire diferita si au alte conceptii despre viata.

Mno, si trecand peste astea, am inceput acest articol cu intentia de a va arata fotografii de la plaja. 
Sa nu va speriati ca m-am tuns din nou. A fost o nebunie de moment, nu stiu cum sunt alte fete, dar eu nu ma mai inteleg deloc cu parul meu, mi s-a pus pata pe el, nu sta nici cret, nici drept, nici nicicum, degeaba il tund ca arata ca si cum n-ar avea o forma, iar ca sa fiu sincera nici acum scurt nu ma incanta extraordinar de mult, oh da, imi place doar cand ies din salon pentru ca e ceva nou, e aranjat si chestii de genul, dar apoi, bleaaaaah. Habar nu am daca o sa ma tund din nou sau il las sa creasca, inca nu am hotarat, mai vedem, hehehe. 

Sper ca v-ati mai racorit vazand pozele mele si ca v-am facut pofta sa mergeti la mare, la plaja, unde vreti voi caci este o caldura insuportabila, eu daca as putea as sta toata ziua in apa. V-am tucat, saptamana usoara sa aveti. 


27 de comentarii:

  1. Awww te inteles ce zici la partea cu iubitul de alta religie, si eu am fost 6 luni cu un turc si in mare parte relatia s-a consumat pe net dar si cand a venit aici s-a vazut clar si fara indoiala faptul ca mediul in care a crescut si indoctrinarea isi spun cuvantul. Ma bucur ca ai fost la mare si te-ai distrat si nu mi se pare ca te-ai ingrasat ci arati minunut! Pupicei din Romania :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, m-am ingrasat, dar nu se vede in poza, ahahahaha. Pupicei frumusicoo :*

      Ștergere
  2. Ma bucur ca ai scris acest articol pe blog. Din cand in cand, sa-ti mai amintesti de noi si sa ne mai scrii prin intermediul acestuia fiindca imi face placere sa te urmaresc.
    Ma bucur ca esti bine, ca te distrezi, ca ai fost la mare si iti urez mult succes in continuare. Sa fiti fericiti si sa va iubiti mult!

    Nici eu n-am vazut marea pana-n prezent, dar mi-am propus ca dupa ce termin facultatea (adica vara urmatoare) sa-mi fac o vacanta de 3-5 zile la mare. Abia astept!

    Te pup! Sa ne dai numai vesti bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. si tu sa ai o saptamana buna! ma bucur sa am vesti despre tine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe 9 august plec și eu :D
    Te înțeleg cu schimbările astea, și mie mi s-au întâmplat o grămadă în ultima vreme și sunt ăuțin bulversată :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uff, si o sa fii si mai bulversata, dar o sa treaca toate. :D

      Ștergere
  5. tu ai fost mereu si ai ramas o fata frumoasa asa ca...traieste si bucura-te de tot ce ti se intampla, si bunele si relele se vor transforma in amintiri :)

    RăspundețiȘtergere
  6. ne-au mai furat strainii o gagicuta...:)) sunteti pretty :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Distractie placuta in putinul timp liber pe care il ai :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Vreau si eu la mare!
    Sa te bucuri de acest timp minunat.

    Nu esti grasa!
    Si da, e cam dificil cu gandirea la religii care difera, cel mai bine ar fi ca partanerii sa fie cam pe acceasi lungime de unde cand vine vorba de religie...parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  9. pffff...nu stiu unde sunt alea 8 kg!! poate la baietii de pe fundalul pozei :))
    e bine ca esti la mare, ca te poti bucura de ea :)
    sa-ti fie cu folos si bucurie toate schimbarile din viata ta! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o da. sunt sunt, dar nu se vede, ca stiu eu cum sa fac poze :D ahahhahaha :D multumesc mult, toate cele bune. :D

      Ștergere
  10. Nu esti grasa deloc, iti sta bine cum esti acum. Eh, te inteleg, asa sunt toate fetele, intotdeauna se vad grase si isi exteriorizeaza doar partile negative pe care le vad. Bucura-te de vacanta in continuare, o meriti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ei naaa :))) Stiu eu ca sunt, se vede diferenta:D multumesc, sa ai o zi fainaa :D

      Ștergere
  11. Am aceeasi dilema, daca sa-mi las parul lung sau sa continui cu el scurt :)))) Hugs, my dear! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e grele cu parul asta:D oricum pe tine te prinde bine rau parul scurt :D hugsssss

      Ștergere
  12. dragute pozele

    clipele la mare parca ne incarca de energie, cum ne incarcam noi telefoanele :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Putine emotii? Si eu am fost anul trecut pentru prima data la mare. Nu-mi imaginam cum poate sa fie dar a mers bine si mi-a placut. :D Ideea e sa nu faci aceleasi lucruri pe care le faci si acasa sau in zona in care locuiesti. :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Eh, probabil sentimentul o sa fie mai intens cand o sa mergi intr-un loc in care intr-adevar o sa gasesti un peisaj frumos. Marea este placuta, mai ales la primul contact cu ea, dar este ca o sursa de distractie. Arati foarte bine!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)