Pagini

Landourile de copii de pe IlBambino.ro: avantaje pe care tu nu le-ai avut

Landourile  de copii sunt acele accesorii de atasat la carucioare de care tu nu ai putut sa te bucuri. Suportul si protectia oferita de un astfel de landou determina confortul si dezvoltarea sanatoasa de care bebelusul tau poate avea parte. Si tu ai avut parte cand erai bebelus de cat de multa atentie se putea de la parintii tai, si in carucior erai invelita cu paturici si cu bluzite care incropeau un soi de landou, dar tot se mai intampla sa racesti, sa capeti alergii etc. Chiar daca ai aflat de curand ca esti insarcinata sau mai ai putin si nasti, chiar daca tocmai ai nascut (felicitari!), trebuie sa te intereseze de acest landou, pe care poate l-ai mai vazut la prietene de-ale tale cu bebe, sau pe strada. Astfel, vei putea sa aduci puiului tau avantaje pe care tu nu le-ai avut la varsta aceea.

Accesoriile pentru carucior de copii care asigura bebelusului un mediu protejat: landourile

somnul celor mici este  confortabil in landou 
 Accesoriile pentru carucior de copii de tip landou folosesc din primele clipe de viata ale bebelusului tau pana cand acesta va ajunge la greutatea de 10 kg. Prin urmare cu landoul, copilul va sta in carucior in pozitie perfect orizontala, ferit de intemperii, de vant sau de alti factori care ii pot deranja din somn sau ii pot pune in pericol sanatatea. Asta, pana sta in pozitie de sezut, apoi se poate renunta la landou (sau se poate pastra in cazul in care planuiesti sa mai faci un copil peste un an-doi). Landoul pentru prichindei nu poate fi altfel decat din materiale de cea mai buna calitate, care sa fie solide in exterior si moi in interior, pentru ca nici sistemul osos al copilasilor nu este format bine in acest rastimp, corpul bebelusilor fiind fragil pe de-a-ntregul. Landoul de bebelusi  este un produs foarte protectiv, ergonomic si aratos. Ca sa iti dai seama de ce se spune asta despre landouri, poti accesa site-ul IlBambino.ro si poti vedea acolo modele care au:

  • Saltea anti-alergica cu sistem Circul Air
  • Posibilitatea de a fi puse si pe sasiul caruciorului, si in masina
  • Tot ce le trebuie pentru a reprezenta un sistem complex de calatorie
  • Copertina retractabila, antisolara si antivant
  • Plasa anti-ploaie
  • Forma unui sac de dormit

Landoul de copii – de la trasura la transport pentru micuti

„Landoul de copii” precizeaza, ca termen, „de copii”, pentru a nu se face confuzia cu trasurile de demult, care se mai pot vedea prin filme. Landou se numeste acea trasura care are 4 locuri, 2 cate 2 dispuse fata in fata. Acestea se foloseau pe timpuri datorita imbunatatirilor de design aduse la simpla trasura. Termenul s-a transferat la acel loc in care bebelusii stau atunci cand sunt pusi in carucior: pur si simplu imbunatatiri. Iar daca in mediul online sunt slabe sanse sa se comercializeze landouri cu sensul vechi, sunt mari sanse sa se poata gasi landouri in intelesul recent al cuvantului (exemplul este dat mai sus, magazinul online de articole pentru copii Il Bambino).

2 comentarii:

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)