Pagini

Se marita? Imbraca-te cu o rochie lunga de pe AtmosphereFashion.ro

A venit tristul moment in care una dintre voi se marita si, din pacate, nu esti tu aceea. Chiar daca din copilarie ati petrecut impreuna clipe de neuitat, dupa, in adolescenta v-ati indragostit impreuna, niciodata de acelasi tip, iar la maturitate v-ati „pus” pe cautat sotii potriviti, trebuia sa te astepti inca de la inceput ca ea isi va gasi prima jumatate. Ea este cea intelegatoare, cea care nu se supara foarte usor, cea care poate sa ofere neconditionat iubire, nu ca tu nu ai face-o, insa ea o si arata. Acum ca se marita trebuie sa iti alegi rochia lunga cu care sa te prezinti la nunta ei. Dupa ce ai ajutat-o sa isi aleaga rochia de mireasa in care sa straluceasca, este timpul sa-ti achizitionezi si tu o rochie eleganta si este musai sa fie lunga pentru ca acestea au acel aer misterios, sexy si in acelasi timp cuminte. Trebuie sa fie una dintre acele rochii de dama lungi care iti scot in evidenta corpul si liniile feminine, care-ti dau acea postura de „femme fatale”, nu de alta, dar nu poti stii niciodata unde se afla si jumatatea ta.

Desi e nunta ei, fii tu in centrul atentiei cu o rochie lunga

Pentru o seara atat de speciala, atat pentru prietena ta cea mai buna, cat si pentru tine, ai nevoie de o rochie deosebita, iata modelele actuale care iti avantajeaza cel mai bine corpul:  
· Rochiile lungi mulate – sunt acele rochii tip sirena care se muleaza pe coapse si pun in evidenta talia. Multe dintre vedetele internationale poarta rochiile lungi tip sirena. V-o amintiti pe diva Beyonce in rochia verde de sirena? Eh, cam asa vei arata si tu, insa trebuie sa schimbi culoarea, verdele nu mai este de mult la moda. Alege o rochie lunga rosie, aceasta culoare plus formele tale divine vor atrage toate privirile, ai grija la mire · Rochiile lungi vaporoase – inchide ochii si imagineaza-ti o zeita. Da, asa vei fi tu daca vei alege aceasta rochie, si daca vrei sa mergi pe aceasta tema iti poti lua o rochie lunga vaporoasa alba cu motive aurii exact ca cele pe care le vezi in filme · Rochie lunga cu despicatura adanca – pentru ca tot am dat exemple, diva care a inchis „gura lumii” cu aceasta rochie este Angelina Jolie, care si-a lasat un picior la vedere. Cu o rochie lunga cu despicatura adanca vei starni barbatilor dorinte, dar tu urmareste-ti scopul acela de a o ajunge din urma pe prietena ta Toate aceste modele sunt ideale pentru un eveniment in care si tu poti fi personaj principal. Toate cele trei modele de rochii lungi de seara se gasesc pe AtmosphereFashion.ro. Un magazin online, precum este AtmosphereFashion.ro, intelege ca visul femeilor este de a-si forma familii stabile, de aceea ofera rochiile lungi pentru a cucerii inimile tuturor barbatilor. In seara nunti prietenei tale tu iti vei alege jumatate, intra pe AtmosphereFashion.ro, comanda online o rochie lunga si cucereste-l.

Un comentariu:

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)